За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
Хороскоп за месец Май 2020 от Марги Паскалева

Хороскоп за месец Май 2020 от Марги Паскалева
ОВЕН – през месец май основен акцент за вас ще бъде домът, семейството, вашите ценности и собственост, личният живот и нужди. Обърнете повече внимание на собствените си желания, направете планове за бъдещето. Ревизирайте финансите, възможни са малко повече разходи. Месецът се очертава по-динамичен за вас и ще е наситен с емоционални преживявания. В първите 3-4 дни на месеца работете по-внимателно с документация и избягвайте подписването на дългосрочни договори. У дома следете за някакви течове и внимавайте за наводнения, пожари или обири. При някои от вас може да се наложи ремонт в дома, при други уреждане на недвижимо имущество, а при трети да възникнат някакви грижи около член на семейството. Около 9 – 16 май не разчитайте на подкрепа при важни за вас дела. В края на май очаквайте известие от далече или приключване на важен въпрос.

Ако зодиакалните знаци притежаваха суперсили…

ТЕЛЕЦ – постепенно излизате от по-трудния си период, особено априлските Телци. През май повечето от представителите на този знак ще се чувстват по-стабилни емоционално и ще се радват на семеен уют и комфорт. Ще имате много активен месец по отношение на комуникациите, пътуванията, обучението, договарянията. Добър месец за преговори, пътувания, подписване на договори, покупка на движима собственост. Не прекалявайте много с харченето за удоволствия и не давайте големи суми пари в заем след 13 май. Предпазвайте се от кражба / загуба на документи и други дребни, но важни вещи, от хакерски атаки и измами. Четете добре преди да подпишете важен документ. След 20 май обръщайте повече внимание на любимия човек. Не са изключени разочарования и конфликти, както и загуба на пари. Не рискувайте нито финансово, нито в любовта.

БЛИЗНАЦИ – предишните месеци бяха доста натоварени за вас. Имате нужда от почивка. Общуването ви с хората и интимните ви партньорства ще вървят гладко поне в началото на месеца. Хората ще ви харесват и подкрепят. През втората половина на май се предпазвайте от клюки по ваш адрес, от интриги и финансови измами. Сега не е момента да правите капиталовложения. При някои от вас през втората половина на месеца са възможни проблеми в любовта, при други – с някое от децата. Пълното лунно затъмнение на 26 май поставя акцент върху партньорствата или опонентите. Възможно е приключване на интимно или бизнес партньорство, съдебни спорове, грижи около възрастен роднина. Най-засегнати ще бъдат майските Близнаци, затова бъдете разумни и по-постоянни в действията и решенията си. Сега е време да се уедините и се занимавате с интелектуални дейности.

РАК – много активен, но и натоварен е месец май за вас, скъпи Раци. Ще чувствате прилив на енергия, но и на много емоции. Марс транзитира през вашия знак и ще ви направи по-активни, но при много хора ще повиши и емоционалното напрежение. Приятели и роднини ще ви натоварват с грижите си, ще очакват помощта и подкрепата ви. Не са изключени промени в личен или служебен план. Грижете се най-вече за себе си и за здравето си. Ако възникнат здравословни проблеми, задължително потърсете специалист. Много добър месец за творчески занимания, контакти с чужденци, уреждане на имуществени въпроси. Предпазвайте се от фалшиви приятели и не споделяйте личните си тайни с тях, за да избегнете разочарования и клюки по ваш адрес. В края на месеца може да се очакват промени в работата, съкращение на кадри и други структурни промени във фирмата.

ЛЪВ – през месец май може да се чувствате по-нестабилни финансово, а не са изключени и повече разходи или загуби, както и грижи при хората с кредитни задължения. Не вярвайте на твърде примамливи предложения за лесни пари. Проверявайте информацията много щателно и работете по-внимателно с документация. Някои от Лъвовете, особено родените през юли, в края на месеца ще се радват на добри новини свързани с техните деца. А други могат да очакват и появата на дете в семейството. Младите и свободните Лъвове могат да бъдат приятно изненадани с нова любов или предложение за брак. Ако обаче сте семейни или ангажирани със сериозна връзка, не ви съветвам да рискувате с изневери – Сатурн във Водолей следи зорко за партньорствата ви и на по-късен етап ще се наложи да поемете отговорност за действията си. Изисква се сериозност в брака и във всички партньорства.

ДЕВА – периодът до 20 май за вас е по-ползотворен и успешен. Ще получавате и нужната подкрепа от хората. Ще се радвате на топли отношения и разбирателство с близки и приятели. След 20 май навлизате в период, в който ще срещате повече трудности и натоварване на работното място. За някои от Девите, най-вече родените през август, предстоят промени. Те могат да бъдат свързани с работата – напускане или освобождаване от длъжност, смяна в ръководството на фирмата, промени в местоживеенето, грижи около член на семейството. Препоръката ми към всички Деви е да се стремят да бъдат изпълнителни и много отговорни към задълженията си. Не се въвличайте в интриги и се въздържайте от крайни изказвания. Ако отсъствате от дома си по-дълго време, вземете превантивни мерки срещу обири и пожари. Грижете се за своите близки и любими хора. 

ВЕЗНИ – месецът няма да е от най-спокойните за вас. Напрежение може да възникне на работното място с шефове или колеги, както и да сте натоварени с много повече работа. Месецът не е добър за взимане на заеми, а тези които вече имат такива, може да се почувстват затруднени финансово. Ако рождената ви Венера също е във Везни, ще сте окрилени от любовта, в която ще намирате утеха и успокоение. Но ако сте ангажирани във връзка или семейни внимавайте да не разочаровате постоянния си партньор. В края на месеца някои от вас могат да предприемат пътуване, което ще ги зареди с позитивна енергия. При други може да има приключване на ангажимент или прекратяване на договорни отношения, покупка на движимо имущество или техника за дома, приключване на обучение или курс, важни новини и събития в семейството на вашите брат или сестра. 

СКОРПИОН – може да срещате някои затруднения, но месецът като цяло е успешен за вас. Разчитайте на ползотворни контакти със задгранични партньори, на успех в обучението при учащите или при участие в конкурси и състезания. Ще се чувствате стабилни и емоционално удовлетворени. Ако имате възможност, организирайте екскурзия до приятна за вас дестинация или пътешествие с кораб. Ще се заредите допълнително с позитивна енергия и емоции от преживяното. Партньорът ви може да е с по-нестабилни приходи през този месец, затова преценете кое е най-добро за вас. Пълното лунно затъмнение на 26 май акцентира през следващите 1-2 месеца върху собствеността, парите и ценностите ви. Възможно е  предложение за нова работа, за допълнителни доходи. Направете преоценка на ценните за вас неща. Сигурна съм, че ще се справите с всяко предизвикателство.

СТРЕЛЕЦ – през първата половина на месец май предизвикателството пред вас е да сте по-гъвкави, да се стремите към споделяне и взаимодействие с хората. Способността ви да се приспособявате в определени ситуации и към някои хора, независимо дали ви е приятно или не, ще ви гарантира повече успехи. Това касае предимно финансовите въпроси и лични взаимоотношения. Ако сте безработни, не приемайте всяко примамливо предложение за работа. Проверете добре дадената ви информация, не бързайте. В края на месеца пълното лунно затъмнение бележи период от 1-2 месеца на важни за вас промени. Възможно е да намерите временна или сезонна работа, която ще ви даде усещането за повече стабилност. Ако имате сигурна работа, бъдете сериозни и отговорни към ангажиментите си. Съдбата ще срещне някои от вас със стари приятели, като не е изключено да възобновите и стара връзка.

КОЗИРОГ – за свободните Козирози акцентът през първата половина на този месец ще бъдат любовта и всякакви обществени изяви, докато при семейните – взаимоотношенията с децата и в семейството. Настроени сте по-позитивно и романтично, нуждаете се от топлота и любов. Венера в Телец ще ви я подсигури, а и във финансов план няма да сте особено затруднени. Добър период за забавления и пътувания, за подобряване на взаимоотношения, за изяви при публичните личности. На успех могат да разчитат спортистите, политиците, творците, както и работещите в сферата на развлекателния бизнес. Не влизайте в открита конфронтация с опоненти или конкуренти. Няма да ви донесе желаният резултат. През последните десет дни на май бъдете по-внимателни при работа с документи и информация. Предпазвайте се от измами и инфекции, от загуба на лични вещи.

Ако зодиите притежаваха суперсили… част 2

ВОДОЛЕЙ – през първите десет дни на май партньорските отношения може да не се особено топли и хармонични, но от 10 май навлизате в много по-благоприятен период както в интимните, така и в бизнес партньорствата. Финансово също ще сте по-стабилни през втората половина на месеца. Ще се радвате на ползотворни контакти, на срещи с приятели и близки на сърцето ви хора. Някои предизвикателства може да срещнете в работата и във взаимоотношенията с колеги или наематели. Добре е да стоите настрана от конфликтни хора. Бъдете стриктни в изпълнението на задачите си. Грижете се и за здравето си. При някои от вас вътрешното напрежение може да доведе до болки в стомаха, главоболие, а в най-лошия случай при болните хора не са изключени и кръвоизливи. Предпазвайте се от инфекции. Намирайте време за почивка и разходка на чист въздух, ограничете мазнините.

РИБИ – през първата половина на месеца при вас ще цари спокойствие и хармония. Но дори и след това трудностите и предизвикателствата няма да са сериозни. Повече внимание трябва да обръщате на близките си и на партньора през втората половина на май, за да избегнете недоразумения. Бъдете по-пестеливи, за да не изпаднете в затруднения. Пълното лунно затъмнение на 26 май акцентира при вас кариерата, бъдещите ви планове и развитие. Възможно е някои от родените през февруари Риби в рамките на около месец да напуснат или променят работата си, да има промени в ръководството на фирмата или да приключат важен работен проект. Грижете се и за близките си. Човек измежду роднините ви ще се нуждае от вашата помощ и подкрепа. Сега е момента да подредите приоритетите си и планирате бъдещето си. Децата и любимия човек ще ви вдъхват кураж и ще ви стимулират. 

Марги Паскалева
https://astroamor.wordpress.com
Гергьовден е - ето какви са традициите и обичаите днес Гергьовден е - ето какви са традициите и обичаите днес С пожелание за здраве и късмет към всички празнуващи, ще ви припомним какви са традициите на Гергьовден Подробно
Луна без курс през Май 2021 - кои дни са по-критични за зодиите Луна без курс през Май 2021 - кои дни са по-критични за зодиите Вижте кои са неблагоприятните дни през Май за вземане на важни решения и за започване на нови начинания Подробно
Защо боядисваме първото Великденско яйце в червено Защо боядисваме първото Великденско яйце в червено Знаете ли защо първото яйце за Великден се боядисва в червено? На Велики Четвъртък ще ви разкажем повече за тази традиция Подробно
Кога емоциите ни помагат да оцелеем и да се развиваме Кога емоциите ни помагат да оцелеем и да се развиваме Вероятно си задавате въпроса защо изобщо изпитваме емоции и каква е тяхната роля? Ето каква е ползата от тях Подробно
Необичайни симптоми при алергия към мляко Необичайни симптоми при алергия към мляко Случвало ли ви се без причина да получите обрив или акне? А знаете ли, че това е един от симптомите на алергия? Вижте повече... Подробно
Копривата - девет причини да започнем да я обичаме Копривата - девет причини да започнем да я обичаме Знаете ли защо копривата пари и с какво е полезна? Предлагаме ви девет причини защо да я заобичате... Подробно