За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
Как да изглеждате загадъчна и привлекателна за мъжете

Как да изглеждате загадъчна и привлекателна за мъжете
Всяка жена интуитивно знае, че ако успее да заинтригува един мъж, той ще започне да мисли за нея постоянно и това определено ще означава, че е привлечен от тази жена. И така – ако искате да изглеждате загадъчна и интересна за този мъж, оставете повече от нещата на неговото въображение.

5 типа жени, които мъжете смятат за атрактивни

Предлагаме ви няколко стратегии как да постигнете това:

Погледът ви е тайнствено оръжие

Малко хора не осъзнават, че контактът с очите е един от най-мощните начини за свързване на хората. По очите на отсрещният можем да разчетем емоциите им. Помнете – очите ви са толкова уникални, колкото и пръстовите ви отпечатъци. Без значение дали имате сини, зелени, кафеви или пъстри очи, опитайте се да гледате в мъжа за няколко секунди, след което леко отместете поглед.  Това е един от най-добрите начини да привлечете вниманието на мъжа и да създадете онази мистериозна привлекателност. Бъдете внимателни - не задържайте погледът си твърде дълго, тъй като това може да го уплаши.

Не се обличайте прекалено разголено

Един от начините, по които жените губят мистерията си, е когато се обличат в прекалено секси или разголени дрехи. Така подчертавате намеренията си и за мъжа е очевидно, че търсите внимание. Мъжете са най-очаровани от жени, които се обличат скромно и спретнато, както и които се грижат за външния си вид. Те обичат да оставят въображението си да гадае.

Не разкривайте всичко за себе си

Бъдете пестелива, когато разказвате подробности за живота си и за себе си. Това не означава, че трябва да премълчавате всички подробности. Напротив, разкажете му за себе си, но оставете малко и на неговото въображение. Нека мисли за вас, нека си задава въпроси. Голямата грешка на много жени е, че когато човекът прояви интерес към нея, тя просто говори твърде много и в крайна сметка той губи интерес.

Бъдете ангажирана, но не прекалено

Помислете, ако сте доста търсена жена, как бихте се държали, ако получите покана от който и да е мъж. Бихте ли захвърлили всички ангажименти и да се втурнете на среща. Не разбира се, че не. Определено не бихте си губили времето с мъже, които не смятате наистина за добри кандидати. Покажете, че времето ви е ограничено, но не прекалявайте. Така ще изглеждате загадъчна за мъжа отсреща.

Изглеждайте спокойна и уверена

Помнете, че уверените жени излъчват спокойствие и стабилност. Когато сте около него, опитайте се да изглеждате напълно спокойни, доколкото е възможно. Мъжете не са свикнали да срещат жени, които са готини, спокойни, сдържани. За да провокирате интереса му, покажете, че сте различна и излъчвайте спокойствие.

Любов vs привличане: Как да разберете дали ви взимат на сериозно?

Загадъчна не означава труднодостъпна

Загадъчните жени са също толкова интересни за мъжете, колкото и труднодостъпните. Да бъдете трудно достъпни не означава да отхвърляте мъжете. Означава, че им осигурявате предизвикателство, за да видите дали наистина е постигнал необходимото, за да ви спечели.

Да сте мистериозна е начин на живот

Дори и да имате 20 години брак, трябва да предизвиквате съпруга си, за да ви спечелва отново и отново ... и отново. Нали знаете, най-добрите връзки са дълготрайни, защото и двамата партньори се стараят да запазят интереса на другия.

Никога не използвайте загадъчността си само докато го спечелите. Така бързо и лесно ще загубите интереса му. Нека цялата ви същност е мистерия, бъдете загадка, провокирайте интереса и въображението му.

Не преследвайте мъжете! Оставете ги те да тичат след вас. Нека мъжът не разбира, че отчаяно се нуждаете от неговото внимание.

Да сте тайнствена не означава да сте арогантна

Някои дами смятат, че да бъдеш мистериозна означава да се държат грубо. Това изобщо не е вярно. Да бъдеш мистериозна просто означава, че си уверена и смирена. Жените, които са загадъчни, знаят цената си и знаят, че и мъжете, и жените ценят това. Повярвайте - животът ви ще бъде много по-щастлив, ако обичате и оценявате себе си.

Бъдете малко непредсказуема

Чудесен начин да изглеждате необикновена е ако сте малко по-непредсказуема от обикновено. Не непостоянна или нестабилна, а непредсказуема. Това привлича мъжкия ум. Мъжете са очаровани от жени, които не отговарят на техните очаквания. Жена, която действа по начин, който той не е свикнал да вижда, е супер интересна. Просто бъдете различна от другите жени.

Не споделяйте всичко в социалните мрежи

Когато публикувате твърде много информация в социалните мрежи, излъчвате несигурност, а не мистериозност. Разбира се, ако ви харесва, може да публикувате някоя снимка, но не прекалявайте. Когато не споделяте всичко в социалните мрежи, разпалвате любопитството на останалите.

Контролирайте емоциите си

Не плашете мъжа още в началото, като го помолите да изплати заема ви или като плачете на рамото му, разказвайки за тежкия си живот. Така няма да изглеждате загадъчна и привлекателна. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да го спечелите с драматизъм, сложни казуси и сълзливи истории.

Типовете жени, от които мъжете бягат

И така, ако искате да накарате мъжа да ви харесва и да ви желае, разпалете интереса му! Не забравяйте, че да излъчвате загадъчност и да създадете мистерия в съзнанието на мъжа е истинско изкуство. За да стигнете до сърцето му, определено трябва да минете през съзнанието и мислите на мъжа. Така че заложете на интуицията си и действайте!

Снимка: Alexandru Zdrobău on Unsplash
Всичко за алергиите: Какво трябва да знаем за тях? Всичко за алергиите: Какво трябва да знаем за тях? Ако страдате от алергии, особено през пролетта, научете повече за алергичните реакции и какво да правим при проявени симптоми Подробно
Критични дни за зодиите и Луна без курс през Април 2021 Критични дни за зодиите и Луна без курс през Април 2021 Вижте кои дни през месец април не са добри за вземане на важни решения и за започване на нови начинания Подробно
Хороскоп за месец Април 2021 от Марги Паскалева Хороскоп за месец Април 2021 от Марги Паскалева Специално за вас - месечен хороскоп за Април от Марги Паскалева...Вижте какво вещаят звездите за различните зодии Подробно
Полезен ли е смехът за поддържане на добро здраве? Полезен ли е смехът за поддържане на добро здраве? Колкото по-често се смеете, толкова по-лесно ще преминете през трудностите на живота. Вижте за какво е полезен смехът Подробно
Сърбежът по ходилата е признак за развиваща се микоза Сърбежът по ходилата е признак за развиваща се микоза Ако ви сърбят ходилата, доста вероятно е да имате гъбички по кожата. Вижте как можете да излекувате микозата Подробно
Ефективни природни средства при болки в гърлото Ефективни природни средства при болки в гърлото Боли ви гърло, трудно преглъщате и никак не ви е добре... Ето няколко съвета как да премахнете неприятните усещания Подробно