За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
Какво ни очаква в Годината на Белия Метален Вол

Какво ни очаква в Годината на Белия Метален Вол
Според Китайския хороскоп на 12 февруари ще започне Китайската нова година, която през 2021-ва е под знака на Белия Метален Вол. Каква година ни очаква?

Китайският зодиак определя характера на всеки човек, като го свързва с едно от 12 животни в зависимост от това кога сте родени според лунния календар. Волът е вторият знак от дванадесетте знака и характеризира родените в следните години: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021.

Воловете са известни със старание, надеждност, здравина и решителност. Притежавайки честен характер, те са силно патриотични, имат идеали и амбиции за живот и отдават голямо значение на семейството и работата.

Волът е силен и изпълнен с енергия. Най-доброто му качество е че довършва нещата до край, без значение дали ще се наложи да съблече костюма и да сложи работните ръкавици... Той е съвестен и усърден работник и всичко, с което се заеме, върши по решителен, методичен и упорит начин. Надарен е да бъде водач и често му се възхищават за неговата непреклонност и безкомпромисност. Знае какво иска да постигне в живота и доколкото е възможно, не допуска да го отклонят от крайната му цел.

През Годината на Вола ни очаква късмет и успехи, особено за онези, които се трудят упорито и не спират да полагат усилия. Предстоящата 2021-ва ще бъде годината, в която упоритият труд ще бъде възнаграден.

През тази година на много хора ще нараснат доходите като дори и по-непостоянните знаци на зодиака ще придобият качества като воля и усърдие. Разбира се, най-успешна ще бъде годината за родените под знака на Вола. Още през първото тримесечие те ще усетят как нещата се насочват в положителна посока.

Елементът на 2021 година е метал, а Волът е земен знак. Металът символизира студенина, острота, твърдост, но също показва и промяна. А Волът от своя страна е символ на богатство, пари, просперитет, а белият цвят символизира съвършенство и чистота. Така за да привлечете късмет и благополучие през годината, носете бели, светли цветове, както и метални аксесоари.

През Годината на Белия Метален Вол ще трябва да бъдем дисциплинирани. Много от проблемите, които някои имат, ще трябва да се отстранят с много дисциплина и усърдна работа. Също така ще се наложи всеки да си организира правилно времето, за да може да се справи с всички свои отговорности. През тази година ще трябва да удвоим усилията си, за да постигнем каквото и да било.

Въпреки някои леки трудности, които предстоят за някои от зодиакалните знаци, не бива да позволяваме на безпокойството и негативното мислене да ви попречат. Помнете, че независимо от препятствията, успехът и късметът споходят тези, които са достатъчно адаптивни и упорити.

В романтичен аспект може да се каже, че тези, които ще сключат брак през Годината на Белия Метален Вол, ще се радват на щастлив и продължителен съвместен живот. А ако все още сте несемейни, бъдете готови да срещнете своята половинка!
Как да поддържате огъня на любовта след години брак Как да поддържате огъня на любовта след години брак Вероятно мислите, че връзката ви зацикля... и нищо не е същото както преди... Ето как да поддържате любовта помежду си Подробно
Пародонтитът - война между зъбите и имунната система Пародонтитът - война между зъбите и имунната система Правилните грижи за зъбите и добрата устна хигиена ще ви помогнат да избегнете появата на пародонтоза Подробно
Подут корем? Не и ако пиете чай от тези билки... Подут корем? Не и ако пиете чай от тези билки... Вероятно понякога чувствате корема си подут, усещате тежест в стомаха си и имате газове. Вижте кои билки могат да ви помогнат Подробно
Няколко начина как да се справите с гнева си Няколко начина как да се справите с гнева си Чувствате ли се понякога твърде ядосани? Ето как да разпознаете кога вашия гняв е станал хроничен и вреден. Подробно
Ако нощем често сънувате кошмари, значи сте креативни Ако нощем често сънувате кошмари, значи сте креативни Вероятно ви се е случвало да сънувате кошмар, да се събудите обляни в пот и сърцето ви да бие учестено. Ето какво означава това... Подробно
Луна без курс и критични дни за зодиите през месец Март 2021 Луна без курс и критични дни за зодиите през месец Март 2021 Вижте кои са неблагоприятните дни през Март 2021 г за вземане на важни решения и започване на нови начинания Подробно