За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
Хороскоп за Януари 2021 от Марги Паскалева

Хороскоп за Януари 2021 от Марги Паскалева
ОВЕН – бавно и постепенно пътищата пред вас започват да се отварят, скъпи Овни. Дните до 7 януари са по-критични само за родените между 11 и 20 април. Предпазвайте се от травми, инциденти и неприятности. Избягвайте конфликти и пътувания на дълъг път. Бъдете внимателни при шофиране, работа с документи, не подписвайте важни договори и не правете големи капиталовложения. Внимавайте за загуба на лични документи или телефон, за проблеми с автомобила, за хакерски атаки и загуба на информация или куриерски пратки. Не са изключени грижи около роднини или от финансово естество до края на месеца. След 7 януари и най-вече от 20-ти навлизате в един доста по-спокоен и успешен период. 2021 година ще поднесе на всички Овни много положителни преживявания, семейни придобивки и кариерни успехи. Желая ви незабравима 2021 година!

ТЕЛЕЦ – скъпи Телци, Юпитер и Сатурн преминаха вече в знака Водолей и ще създават трудности и ограничения през определени периоди. От 7 януари и Марс заедно с планетата на изненадите и обратите до 4 март включително ще бъдат във вашия знак Телец. През месец януари по-сериозно напрежение в ежедневието и предизвикателства, с които трябва да се справят, са родените през април Телци. Възможна загуба на работа или престиж, борба с конкуренция или конфликти с други хора (партньори, врагове), смяна на работата или на прекия ви началник. Но най-внимателни бъдете за инциденти, сбивания и травми в областта на главата. Пазете здравето си и това на близките си. Избягвайте пътувания на дълъг път и най-вече със самолет. При транзитите на Марс в Телец са възможни хипертонични кризи, инсулти и кризи при диабетно болните. Не се предавайте, но и не рискувайте през 2021!

БЛИЗНАЦИ – 2021 година и за вас, скъпи Близнаци, е подготвила прекрасни изненади. Юпитер и Сатурн във Водолей образуват много благоприятни аспекти към вашето Слънце през тази година. Но през месец януари ще трябва да сте малко по-търпеливи и все още уединени, поне до средата на месеца. Избягвайте пътувания на дълъг път до 15-ти включително. При някои от вас са възможни някакви грижи около децата или по-голямо напрежение на работното място. Работете по-внимателно с документи и информация. Важни делови преговори, подписване на договори, по-скъпи покупки или техника за дома свършете между 15 и 29 януари. Меркурий се подготвя за ретроградно движение от 31 януари. Някои от Близнаците през 2021 година ги очакват кариерни успехи и по-високи длъжности. При други е възможно създаването на семейство и деца. Желая ви много любов!

РАК – мили, емоционални и неспокойни Рачета, за вас също имам добри новини. Сатурн и Юпитер във Водолей вече няма да ви създават трудности и ограничения. През 2021 година и за болшинството от вас приключват по-тежките изпитания. Единствено Плутон в Козирог ще продължи с вътрешната си трансформация още около 3 години. Но поне Юпитер и Сатурн няма да ви тормозят. Във Водолей те ще изискват от вас по-сериозно и предпазливо боравене с чуждите авоари. Възможно е и разрешаването на наследствени имущества през годината. До 7 януари избягвайте големи компании и пътуване на дълъг път, особено родените между 12 и 22 юли. Предпазвайте се от неприятности и инциденти, грижете се за здравето си и това на близките ви. Избягвайте скъпи покупки и операции, освен ако не са спешни. Не се доверявайте и не давайте / взимайте пари в заем до средата на месеца.

ЛЪВ – скъпи Лъвове, 2021 година за много от вас няма да е лесна. Трябва да бъдете много внимателни за семейните и бизнес партньорства, да спазвате правилата и законите, за да не възникват съдебни спорове. Това не е година, в която можете да рискувате, да създавате или развивате нещо важно. Стремете се към стабилност, без излишен риск. Януари месец може да е изпълнен с повече напрежение в отношенията с околните и в самата работа, най-вече за родените през януари Водолеи. Не са изключени конфликти в семейството или с опоненти, раздели с партньори, грижи с роднина – Сатурн и Юпитер във Водолей акцентират противоположния 7 дом – партньорите, опонентите, племенниците, възрастните роднини и второто ви дете. Бъдете по-търпеливи и отзивчиви към близките си, особено между 20 и 31 януари. Развивайте се, учете и давайте повече свобода на любимите си хора.

ДЕВА – уважаеми Деви, вие навлизате в едно година, в която трябва да бъдете много гъвкави и адаптивни. Ежедневието при много от вас ще бъде натоварено с много отговорности, други ще сменят работата или ще бъдат съкратени поради икономическите условия. Но най-важното е да се грижите през 2021 година за здравето си. Уязвима е нервната ви система, а напрежението няма да е малко. Съхранявайте се и не изисквайте твърде от хората. До 7 януари може да сте по-ангажирани с децата си, но Марс и Уран в Телец ще се грижат през този месец сериозни грижи и затруднения да ви заобикалят. Между 13 и 20 януари бъдете търпеливи и внимателни за конфликти, избягвайте пътувания. Някои от вас ще имат успех със задгранични партньори, други ще пътуват за удоволствие, ще придобиват нови умения и знания. Желая ви успешна и ползотворна 2021 година! 

ВЕЗНИ – скъпи венерини синове и дъщери, най-после и вие навлизате в една много по-ползотворна, успешна и градивна година. Сатурн и Юпитер ще подкрепят всяко ваше начинание. Ще се радвате на много любов и подкрепа от страна на любимите си хора. Някои от вас ще намерят любовта на живота си, други могат да очакват появата на деца или внуци. Много силна година за политиците, творците, спортистите, учените и работещите в сферата на закона. Това е годината на израстване и постижения в кариерата. Можете да разширявате и започвате смело бизнес начинания. Ще се радвате на подкрепата на звездите, на плодородие и много успехи в различни направления. Не се колебайте, действайте по-смело, но след 5 март. До 7 януари бъдете по-сдържани в отношенията. Избягвайте скъпи покупки, рисковани начинания и далечни пътувания до 21 януари. Шофирайте по-внимателно.

СКОРПИОН – въоръжете се с цялото си търпение през 2021 година, мили Скорпиони. Вие сте силни и борбени личности. Годината за вас няма да е особено лека и спокойна. Промените са наложителни и трябва добре всичко да обмисляте, да не преминавате границите и да обмисляте добре своите бъдещи ходове. Тази година е трудна за кариерата и бизнеса, ако имате такъв. Не е добра година за нови начинания и рисковани действия. Грижите ви ще са основно в семейството, домът и работата. Някои от вас ще променят или загубят работа си. Други може да предприемат промени в местоживеенето или да сменят жилището. Не са изключени и проблеми около недвижимо имущество. Януари за вас е труден и напрегнат месец. Не изпускайте нервите си, не изисквайте прекалено. Внимавайте за конфликти и инциденти. Шофирайте разумно, не пътувайте на дълъг път, ако е възможно. 

СТРЕЛЕЦ – възползвайте се максимално от предоставяните ви възможности за по-добри приходи през месец януари, скъпи Стрелци. Напрежение в работата ви и в ежедневието като цяло няма да липсва. Многото ангажименти и пътувания при някои от вас могат да ви направят по-разсеяни. Бъдете особено концентрирани, ако работите с документи, или водите някакви преговори, за да не допускате сериозни грешки. При някои от вас може да възникнат промени в организацията на работното място или пък неприятности с колеги, подчинени или наематели. Но не се безпокойте, проблемите са разрешими и постепенно напрежението ще отшуми. Юпитер и Сатурн във Водолей ще ви поднасят приятни изненади през 2021 година. Очакват ви интересни пътешествия и незабравими мигове, нови приятелства, които могат да прераснат в по-сериозни отношения през летните месеци.

КОЗИРОГ – вече и вие можете да отдъхнете от тежката „хватка“ на Юпитер и Сатурн в Козирог, мили Козирози. Във Водолей двете планети ще премахнат много от пречките и изпитанията, на които бяхте подложени през последната година. Ще възникват интересни нови възможности за материално стабилизиране и придобиване на повече авторитет. Потърпете още малко до 7 януари, когато Марс ще премине в земния Телец и до края на месеца ще отваря много врати пред вас. До средата на януари ще се радвате на добри приходи, на хармония в интимните отношения и на добрата оценка на хората от обкръжението ви. Ще имате чудесни поводи за празнуване в личен план и в кариерата. Но бъдете по-внимателни с разходите между 14 и 22 януари. Между 13 и 22 януари избягвайте пътуване на дълъг път и ако шофирате, бъдете по-предпазливи и концентрирани зад волана.

ВОДОЛЕЙ – в първите дни на Новата 2021 година ще сте все така въодушевени и пълни с надежди. След 6 януари ще се наложи да бъдете много по-сдържани емоционално и внимателни в общуването с хората. Марс и Уран в Телец ще повишат напрежението и може да пострадат отношенията ви с някого. Не пътувайте на дълъг път през януари и бъдете внимателни зад волана. Юпитер във вашия знак ще дари много от вас със заслужени успехи и постижения, но планетата на отговорността и ограниченията Сатурн, която също е във вашия знак вече, ще ви подлага периодично на изпитания. Не се страхувайте, а променяйте около и във вас всичко, което считате за необходимо и важно. Януари обаче не е лек за вас, скъпи Водолеи, затова не бързайте с важните решения и промени. Възможни са грижи около близък човек или децата, обири или течове в дома, конфликти в семейството или в любовта.

РИБИ – мили, нежни и състрадателни Рибки, през 2021 година трябва добре да подредите приоритети си и да се стремите към развитие и израстване в духовен план. От една страна Юпитер ще ви предпазва от по-тежки изпитания, но от друга Сатурн може да има доста по-затрудняващо и ограничаващо влияние за някои от вас. Всичко зависи от съзнанието на всеки отделен човек. Рибите са най-сложния зодиакален знак, затова между тях има както светци, така и големи измамници. През 2021 година не бива за миг да си помисляте да вършите незаконни и неморални дела. Бъдете добри и съпричастни към чуждата болка, помагайте с каквото можете на болни и социално по-слаби от вас. Грижете се за здравето си. Месец януари не е труден и противоречив месец за вас. Шофирайте по-внимателно. Възможен е ремонт на автомобила или на друга битова техника. Добър месец за продажби.   

Да ни е честита Новата 2021 година! Желая на всички читатели преди всичко здраве, топлота и обич в семейството и любовта, повече поводи за радост и успех във всяко начинание!

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 6, 13, 19, 20 и 27 януари.
Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 1, 7, 14, 15, 21, 28 и 30 януари.
Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 4, 10, 17, 24, 25 и 31 януари.

Марги Паскалева
https://astroamor.wordpress.com
Моето здраво тяло - упражнения при болки във врата Моето здраво тяло - упражнения при болки във врата На всеки се е случвало да се събуди със схванат врат. Предлагаме ви комплекс от упражнения за облекчаване на болката Подробно
Не чакайте Св.Валентин, празнувайте всеки ден! Не чакайте Св.Валентин, празнувайте всеки ден! Не пропускайте новата игра на Durex по случай Св.Валентин – всяка седмица можете да спечелите чудесни награди Подробно
Знаете ли, че ... Любопитни факти за здравето Знаете ли, че ... Любопитни факти за здравето Докато спите можете да отслабнете повече, отколкото докато гледате телевизия... Невероятно, нали?! Подробно
Как да се справим ефективно със симптомите на менопаузата Как да се справим ефективно със симптомите на менопаузата Хормоналните промени по време на менопауза често са причина някои жени да преминават трудно през този период Подробно
Какво ни очаква в Годината на Белия Метален Вол Какво ни очаква в Годината на Белия Метален Вол Според Китайския хороскоп 2021-ва е Годината на Белия Метален Вол. Вижте какво ни предстои през новата година Подробно
Помогнете на тялото да се адаптира към студеното време Помогнете на тялото да се адаптира към студеното време Следващата седмица ни очаква чувствително застудяване. Ето как можем по-лесно да се аклиматизираме към студа Подробно