До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Преоткрийте себе си по време на менопаузата с Фемарел

Преоткрийте себе си по време на менопаузата с Фемарел
Менопаузата не е заболяване, тя е естествен биологичен процес, през който преминава всяка жена в определен период от живота си. Счита се, че менопауза настъпва, когато в поредни 12 месеца жената не е имала месечен цикъл. Това означава, че яйчниците трайно са преустановили своята дейност. Средната възраст, когато това е случва е около 50-те, но всяко правило си има изключения и е твърде възможно това да се случи и доста по-рано или по-късно. Няколко месеца или години преди да настъпи менопаузата, организма на жената започва да се подготвя и този период се нарича пременопауза.

Сексуално активните жени имат по-късна менопауза

Заедно с настъпващите хормонални промени, много жени изпитват неприятни физически симптоми, които им причиняват дискомфорт или влошават качеството им на живот. Възможни симптоми са поява на горещи вълни, нощни изпотявания, често главоболие, световъртеж, сърцебиене. Жените често се чувстват уморени и с понижено настроение, трудно се концентрират, чувстват се емоционално лабилни и с ниско либидо. Кожата и косата им стават по-сухи, ноктите по-чупливи, възможна е поява на болки в ставите и костите, а понякога възниква и риск от остеопороза, поради загуба на костна плътност.

Продуктите от линията Femarelle са нехормонални и предоставят на жените безопасен и ефективен начин да облекчат симптомите на менопаузата.

Ако сте на възраст между 40 и 50 години и започвате да виждате промени в обичайния месечен цикъл, Femarelle Rejuvenate е точно за вас. Комбинираната му формула от патентования дериват от ферментирала соя, ленено семе, витамин В2 и биотин допринася за енергийния метаболизъм, намалява умората и усещането за отпадналост, подпомага функционирането на нервната система, поддържа кожата и косата.

Независимо дали симптомите ви са едва забележими или по-отчетливи, те имат негативно въздействие върху ежедневието ви, но могат да бъдат овладяни. Вероятно сте активна, работеща майка, партньор, дъщеря и сестра и имате нужда да се справите с всичко това, докато се борите с промените в нивата на хормоните, които са объркващи и причиняват сериозни тревоги. Благодарение на Femarelle Rejuvenate, можете да оставите тези тревоги настрана и да се наслаждавате на ежедневието си.

Ако менструалният ви цикъл е спрял окончателно, за вас е подходящ Femarelle Recharge. Комбинацията от патентования дериват от ферментирала соя, ленено семе и витамин В6 допринася за регулиране на хормоналната дейност, облекчава горещите вълни и нощните изпотявания, намалява умората и усещането за отпадналост, осигурява нормалното функциониране на нервната система, нормалните физиологични функции и енергиен метаболизъм.

Femarelle Recharge ще ви помогне да придобиете контрол върху прехода ви към менопаузата по ефективен и уверен начин, като нормализира качеството на живот, а неприятните симптоми ще намалеят и дори ще изчезнат още през първите месеци на прием.

Ако сте след 60-те и търсите най-добрия продукт, който ще ви осигури здраве на костите, Femarelle Unstoppable е чудесен избор. Той ще ви помогне да потиснете развитието на състоянията след менопаузата, предоставяйки витамин В2, биотин, витамин D и калций.

Femarelle Unstoppable стимулира сформирането на нова костна тъкан и оптимизира количествата на калций при усвояването му от организма, осигурявайки ви добро здраве за костите. Витамин D допринася за поддържане на нормалния състав на костите и помага за намаляване на риска от фрактури, а Биотинът и витамин В2 допринасят за поддържането на нормални лигавици, нормална кожа и нормално функциониране на нервната система.

Femarelle Unstoppable ще подобри качеството на живот, позволявайки ви да изградите здравословния и енергичен начин на живот, който заслужавате.

Спортът намалява риска от възникване на остеопороза

През октомври можете да закупите от Аптеки Афиа и трите разновидности на Femarelle на атрактивна цена с отстъпка. Промоцията важи до края на месеца, независимо дали пазарувате онлайн от сайта на Афиа или на място в избрана от вас Аптека Афиа.

Преминете през менопаузата с Фемарел без паузи, без горещи вълни, без проблеми с костите!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД