До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Не пропускайте! Всички продукти на Walmark с отстъпка

Не пропускайте! Всички продукти на Walmark с отстъпка
И през тази есен Walmark ни предлага комплексна здравословна грижа с широк асортимент на продукти на преференциални цени, валидни в месеца на Walmark.

Тъй като почти винаги е невъзможно с храната да се набавят необходимото количество хранителни вещества, витамини и нужните минерали за организма, е препоръчително при смяна на сезоните да се приемат допълнително под формата на хранителни добавки.

Walmark предлага богата продуктова гама от разнообразни хранителни добавки за различни ситуации от нашето ежедневие. Това е най-бързо растящата компания в Централна Европа и се развива в областта на грижите за здравето. Концентрирайки се върху иновациите, Валмарк осигурява на своите клиенти нови и по-добри възможности здравословна грижа.

Продуктите на Walmark са организирани в няколко категории:

1. Продукти при повишена умствена активност – те се грижат за концентрацията, бодрият дух и добрата памет

2. Продукти, свързани с красотата и външния вид – те ще Ви помогнат приемайки необходимите витамини и микроелементи да се погрижите за външната си красота, кожата, ноктите, косата и изваяния силует.

3. Добавки повишаващи енергията и жизнеността Ви – те ще ви помогнат да се отървете от умората и изтощението, а ако сте имали физическо натоварване - бързо да се възстановите след това.

4. С добавките, подкрепящи имунната система, ще устоите на вирусите и настинките.

5. Валмарк има и продукти, които се грижат за нормалното функциониране на органите, което влияе върху здравословния и пълноценен живот.

6. Специалните хранителни добавки са съвременни широкоспектърни продукти и комбинации, които оказват влияние върху различни органи, грижейки се за нормалното функциониране на организма.

Тъй като Октомври е обявен за месец на Walmark, продукти на марката в Аптеки Афиа се предлагат на специална цена, независимо дали пазарувате онлайн или на място в избрана от Вас Аптека Афиа.

Не пропускайте тази възможност!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД