До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Още няколко съвета за борбата с килограмите

Още няколко съвета за борбата с килограмите
Затлъстяването и наднорменото тегло са глобален проблем и интернет бълва с идеи и предложения как да отслабнем.

6 въпроса за отслабването, чиито отговори трябва да знаете

Поредните пет такива идват от екип от английски учени и са подкрепени от научни доказателства. Ако все още не сте напълно отегчени от темата за отслабването, четете:

1. Протеини. Най-голямото предизвикателство в борбата с килограмите е Гладът. Протеини помагат да се справите с него, защото ви засищат за по-дълго време и блокират вълчия глад.

2. Добавките помагат, но при условие, че са правилните. Няма добавка, която да изгори излишните мазнини като с вълшебна пръчица, но според учените има такива, които могат да помогнат в процеса на отслабване.

3. Малките чинии също помагат. Е, не е толкова трудно да се сетим, че колкото по-малко ядем, толкова по-голяма е вероятността да отслабнем, нали?

4. Повече физически упражнения няма да помогнат. Поне вече не трябва да се чувстваме гузни, ако пропуснем тренировката. Или… Три часа тичане не води до повече отслабване от 30 минути тичане. Съответно, недейте да се претоварвате – и половин час потене ви е достатъчен.

Хранителните навици, които пречат на отслабването

5. Жените отслабват по-трудно от мъжете. Неприятна новина за женския пол, който, ако иска да слабее, ще трябва още повече да редуцира порциите си. Поне според учените, които твърдят, че по-честото затлъстяване при жените си е биологично и няма нищо общо с културата на хранене.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД