До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Какви са ваканционните опасности за простатата

Какви са ваканционните опасности за простатата
В сезона на високите температури, отпуските и новите запознанства са много характерни възпалителните заболявания на простатната жлеза.

Правилно хранене за здрава простата

Море или басейн, повишена сексуална активност, особено случайни сексуални контакти - всичко това може да отключи простатит сред кавалерите. Неправилното и неточно лекуване на острия простатит често води до неговото хронифициране. А освен че могат да доведат до увреждане на простатната жлеза и нарушени ерекция, еякулация и сперматогенеза, хроничните възпалителни процеси на половите органи увеличават риска от безплодие.

С Простамед не е нужно да се лишавате от летните приключения!

Простамед е немско растително лекарство, незаменима част от комплексното лечение на острите и хроничните простатити. Успешно и доказано подкрепя антибиотичното лечение, като предпазва от хронифициране на заболяването и неприятните усложнения.

Клинични изследвания сочат, че приемът на Простамед в продължение на 3 месеца овладява възпалението и болката, увеличава 3 пъти обема на спермата, 2 пъти количеството сперматозоиди в нея, води до 2 пъти повече живи сперматозоиди.

Простамед е подходящ и при:

• доброкачествено разрастване на простатната жлеза
• хиперактивен пикочен мехур
• стрес инконтиненция

Съдържа енчец, трепетлика, прах от семена на тиква с лечебни действия Cucurbita pepo var. Styriaca и тиквен глобулин, извлечен от Cucurbita pepo var. Styriaca по специален патентован метод за производство. Той осигурява 5.4 пъти повече фитостероли, които помагат за елиминирането на възпалението в тъканите на простатата, подобряване на уринирането и нормализиране на сексуалните функции.

Наспивайте се добре, за да пазите простатата си от болести

Възрастни над 18 години приемат по 2-4 таблетки 3 пъти дневно, минимум 3 месеца. Таблетките се дъвчат и поглъщат с малко вода, ако е необходимо.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД