До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

ЦистиРен - за здрави пикочни пътища и през лятото

ЦистиРен - за здрави пикочни пътища и през лятото
През летния сезон с увеличаване на температурите зачестяват и оплакванията от урологични инфекции, особено при жените. В повечето случаи инфекциите на пикочните пътища се развиват на бактериална, гъбична и вирусна основа. Най-често възникват в следствие на бактериално замърсяване, като в долната част на пикочните пътища те най-често се изразяват в цистит, а в горната част на пикочните пътищауретрит или пиелонефрит.

Цистит - причини, симптоми, лечение

По време на ваканциите рискът от външно замърсяване във водата е по-висок, а и често много жени прекарват продължителен период с мокри или влажни бански, което увеличава риска от появата на цистит. Най-често срещаните симптоми са чести позиви за уриниране и чувство на парене по време на уриниране. Ако не се излекува напълно, циститът може да стане хроничен.

За щастие, има решение, което да облекчи това мъчително състояние, без да притежава никакви странични ефекти.

ЦистиРен е синергично действаща формула от висококачествени стандартизирани екстракти, която действа бързо и ефективно при временни и при трайни проблеми, свързани с пикочните пътища. CystiRen съдържа висока концентрация на активни вещества и действа благоприятно при състояния на цистит, уретрит, пиелонефрит, инфекция на горни и долни пикочни пътища.

Може да се приема при остри и при хронични състояния, превантивно при смяна на сезоните, при риск от инфекции или при спад на имунната система, след прием на антибиотици или след прекарани заболявания. Комбинацията от двата екстракта в CystiRen - от американска червена боровинка и от златна пръчица - отлепва бактериите от пикочните пътища и пикочния мехур и спомага за отделянето им от организма.

Червената боровинка е най-ефикасното билково средство срещу инфекции на пикочния мехур. Тя съдържа уникален вид проантоцианидини – тип А (PACs A), които възпрепятстват прилепването на бактериите по стената на пикочния мехур, захващат се за тях и ги „извозват” чрез урината извън организма. От своя страна, Златната пръчица действа диуретично, противовъзпалително и подпомага имунната система. Освен това има противомикробно и болкоуспокително действие. В допълнение ЦистиРен се грижи и за здравето на уринарната система като цяло.

Цистит - помощ от домашната аптечка

За да се предпазите от възникване на инфекции на пикочните пътища и да се възстановите бързо, можете да се доверите на CystiRen – ефективна комбинация от червена боровинка и златна пръчица.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД