До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Подгответе стомаха си за лятната ваканция с ProCombo

Подгответе стомаха си за лятната ваканция с ProCombo
В сезона на отпуските някои хора ще изберат да прекарат ваканцията си на непознато място. Често попадайки на ново място човек се изкушава да опита някаква по-нетрадиционна храна, или пък да опознае културата на дадена страна, дегустирайки традиционни местни ястия. А дори и избраната дестинация да е част от нашата страна, по време на ваканция хората са по-склонни да опитат по-различна и с по-екзотичен вкус храна. По тази причина е добре да сме внимателни с това, което избираме да похапваме, защото непознатите вкусове или подправки могат да раздразнят стомаха Ви или да претоварят стомашно-чревния тракт.

Друга причина, които може да бъде причина за стомашен дискомфорт, е промяната в начина на хранене, тъй като по време на почивка се храним по-различно, отколкото в ежедневието, та дори и сме склонни да хапнем повече от количеството, на което сме свикнали. Също така по време на ваканция ежедневният ни ритъм на живот се променя (заспиваме и се събуждаме в различни часове) и тялото ни реагира на промяната. Така хората с по-чувствителен стомах не успяват да се изходят с дни, когато пътуват, променят климата или спят извън дома си. Добре е да се внимава да не се попадне на замърсена храна и вода, което би довело неминуемо до стомашно-чревна инфекция.

Домашни лекове за разстроен стомах

За да запазите удоволствието от предстоящата почивка и да се радвате на редовен стомах без оплаквания, е достатъчно, освен да спазвате необходимата хигиена, малко преди или в началото на почивката да си закупите качествен пробиотик. Пробиотиците съдържат полезни бактерии, които са нужни за доброто функциониране както на храносмилателната, така и на имунната система. Колкото повече от полезните бактерии имаме в организма си, толкова по-леко понасяме предизвикателствата на необичайни храни и нетипични комбинации. Препоръчително е да започнете да приемате пробиотик поне няколко дни преди пътуването, за да може да помогнете на стомаха и червата си да работят нормално при предстоящите неспецифични условия.

ProCombo е високоефективен продукт с уникална формула, която осигурява по-бързо възстановяване на баланса на стомашно-чревната флора. В една капсула се съдържат 15 милиарда пробиотични бактерии, като по този начин доставя достатъчно количество живи пробиотични култури Lactobacillus acidophilus La-14 плюс необходимите за техния растеж и развитие в човешкия стомашночревен тракт. Изключително добре влияе след прием на антибиотици като спомага за намаляване на страничните ефекти. ProCombo не позволява „лошите” бактерии в червата да се умножат за сметка на броя на „добрите” бактерии. Този баланс гарантира добро храносмилане и пълноценно усвояване на хранителните вещества от организма. Резултатът е по-бързо възстановяване на здравето. Препоръчва се да се приема заедно с антибиотика, за да предотврати неговите негативни ефекти върху организма, в частност върху имунитета и стомашно-чревното здраве.

Лечение на диария

Подобрява храносмилането, осигурявайки ефективното обработване на храната, усвояването на полезните вещества от нея и регулярното изхвърляне на остатъчните отпадъци след обработването. А пробиотиците подкрепят дейността на червата като създават условия за нормална дефекация.

ProCombo комбинира в състава си пробиотични култури и пребиотик, което подкрепя доброто здраве и намалява нежеланите последствия върху организма от нездравословен начин на живот, стрес и др. Освен това е произведен по специална технология DuoCap™ (капсула в капсула). Тя осигурява двуетапно освобождаване на пробиотика и пребиотика. Така "добрите" бактерии се запазват непокътнати при преминаването през стомаха и попадат директно там, където са най-необходими.

ПроКомбо, ProCombo пробиотик + пребиотик 10 капсули се предлага в Аптеки Афиа на специална лятна цена. Отстъпката важи и през месец август, независимо дали пазарувате онлайн от сайта на Афиа или сте решили да посетите на място избрана Аптека Афиа.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД