До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Лекота и красота за Вашите крака с Троксигел

Лекота и красота за Вашите крака с Троксигел
Много често летните горещини оказват своето влияние и върху краката ни. Особено ако през по-голяма част от времето сме седнали или пък почти винаги стоим продължително прави, вечер усещаме краката си уморени, тежки, а понякога има и оток. Причината за тези оплаквания може да бъде различна – от неудобни обувки, затлъстяване, нарушено кръвообръщение, до по-сериозни сърдечно-съдови заболявания.

Какво представляват разширените вени и как да си помогнем?

Ако имате някои от тези симптоми и сходен дискомфорт, твърде възможно е да не предполагате, че се касае за начална форма на хронична венозна недостатъчност. При това заболяване е изключително важно ранното разпознаване и адекватното лечение.

Хроничната венозна недостатъчност има шест степени, като първите протичат само с болка, тежест, чувство на разпъване, крампи, леко изтръпване, лек оток в долните крайници. Ако пренебрегвате тези симптоми и не се предприеме някакво лечение, заболяването се развива с видими деформирани кръвоносни съдове, посиняване, язви и трудно зарастващи рани по кожата. След време състоянието може да се влоши още повече.

Причините за венозната недостатъчност са комплексни – възможно е генетично съединителната тъкан да е по-слаба, а също причина може да бъде и обездвиженият начин на живот. Дългите часове в седящо и стоящо положение увреждат и опорно-двигателния апарат, и венозната система. Към това ако добавим и наднорменото тегло, венозната система допълнително се натоварва. А през лятото хората с това заболяване усещат още по-засилен дискомфорт, тъй като високите температури влияят отпускащо върху тъканите.

Ако искате да облекчите чувството за тежест и умората в краката, да подобрите микроциркулацията и кръвообращението на краката си, изберете Троксигел. Троксигел представлява тонизираща формула с висока концентрация на троксерутин и пантенол, които повишават венозния тонус и устойчивостта на малките кръвоносни съдове, а също и потискат възпалителния процес. Предлага се в два варианта Троксигел и Троксигел екстра, който съчетава силата на билковите екстракти от гинко билоба и конски кестен за заздравяване стените на вените, подобряване кръвообращението и намаляване на риска от образуване на тромби.

Жените по-често страдат от разширени вени

В последните дни на юли все още можете да закупите Троксигел 75 мл и Троксигел екстра 75 мл от Аптеки Афиа на изгодна цена. Промоцията е валидна до края на месец юли, независимо дали сте избрали да пазарувате онлайн или да посетите на място избрана Аптека Афиа.

Осигурете лекота и красота на Вашите крака с Троксигел!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД