До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Грижа за интимната хигиена на жената с Интимо Хелп

Грижа за интимната хигиена на жената с Интимо Хелп
Поредният летен уикенд предстои... Мислите да си починете като се разхладите в басейна или да събирате тен на плажа...

Идеята е прекрасна, но имайте предвид, че басейните в много случаи крият известни рискове за дамите. Въпреки, че водата във всеки басейн се филтрира, тя се обработва и с други препарати, например с хлор. Целта е хлорът да унищожи бактериите във водата. Понякога се случва да се прекали с количеството хлор и водата да стане прекалено хлорирана. Това води до усещането за дразнене по кожата след излизане от басейна.

Носенето на прашки увеличава риска от инфекции

Много жени се тревожат дали няма да се заразят с гъбички или бактерии ако плуват в един и същ басейн с други хора, които страдат от това. Отговорът е, че именно хлорът се грижи това да не се случи. Обаче, все пак е добре да се отнасяме разумно към прекалено продължителното стоене във водата, тъй като препаратите, с които се обработва водата, могат да нарушат оптималния баланс на вагиналната среда. Разбира се, има и други фактори, които могат да повлияят. Например, спад на имунната система на организма, който може да бъде следствие от простуда, или пък може да сте предразположени поради други физиологични промени като променена киселинност на влагалището при менопауза или бременност. Така нарушената вагинална флора и липсата на естествените бактерии могат да доведат до поява на гъбична или бактериална инфекция.

Дори и да не се стигне до вагинална инфекция, възможно е в някакъв момент да изпитате вагинален дискомфорт като сухота и чувство на напрегнатост на вагиналната лигавица. При такива ситуации добре е да разполагате с Интимо Хелп. Интимо Хелп са вагинални таблетки, които възстановяват и поддържат физиологичната стойност на pH във вагината, овлажняват вагиналната лигавица, облекчават сърбежа, сухотата и чувството на напрегнатост, намаляват и бялото течение и неприятната миризма при инфекция. Прилагат се профилактично и като помощно средство при лечение.

А за оптимална хигиена във всяка ситуация, чистота и свежест през целия ден, използвайте Интимо Хелп интимни кърпички с алое и D-пантенол. Те са успокояващи, хипоалергенни мокри кърпички, без алкохол, нежно почистват и не дразнят кожата.

Природни средства за лечение на женски гинекологични заболявания

До края на месец юли вземете Интимо Хелп вагинални таблетки и кърпички за интимна хигиена от Аптеки Афиа на промоционална цена с отстъпка от 10%. Отстъпката важи независимо дали сте избрали да пазарувате онлайн от сайта на Афиа или сте решили да посетите избрана от Вас Аптека Афиа.

Така че ако сте решили да се топнете в басейна, бъдете подготвени с Интимо Хелп!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД