До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Осигурете си кристално зрение и погледнете света с нови очи!

Осигурете си кристално зрение и погледнете света с нови очи!
Зрението е едно от сетивата, чрез които човек възприема околния свят. Това става посредством зрителния апарат, част от който са очите. Те са жизненоважни, за да водим пълноценен начин на живот и ако зрението ни е нарушено, животът ни съвсем няма да е същият.

Топ съвети за здрави очи

По тази причина хората се стремят да поддържат очите си здрави и във възможно най-добро състояние. Днес не е толкова лесно това да бъде постигнато, тъй като ежедневието ни е запълнено с използването на компютри, таблети, мобилни телефони. Само помислете колко часа на ден прекарвате, взирайки се в екрана им... Много хора прекарват по около 10 часа на ден, гледайки дисплея. Като резултат очите са преуморени, зачервени, усещаме напрежение, възможна е и появата на сухота и дразнене.

Проблемите със зрението вследствие на употребата на компютри и мобилни телефони се нарича Синдром на компютърното зрение, познат също като дигитална умора. Изразява се в затруднения с фокусирането, болки във врата, сухи, уморени или парещи очи, замъглено или двойно виждане, течащи очи, главоболие и виене на свят. Така че ако имате някои от тези симптоми, не е задължително да имате инфекция. Възможно е просто да се дължи на умора, но все пак това е нужно да го установи специалист.

Ако се окаже, че няма място за притеснение и няма сериозна причина за дискомфорта, който изпитвате, препоръчително е да полагате необходимите грижи за здравето на Вашите очи. Уморените очи или усещането за сухота в окото са изключително неприятни усещания, затова бихте могли да изберете Неовиста като ефективно средство за облекчаване на тези симптоми.

Неовиста е натурален продукт, който намалява усещането за умора на очите при продължително близко гледане и особено при интензивна работа с компютър. Активната съставка Астаксантин (екстракт от микроскопични водорасли) спомага за поддържането на оптимално зрение през деня и нощта.

Йога за очите поддържа зрението ни и облекчава напрежението

За по-комплексен ефект, Неовиста се предлага в промоционален комплект заедно с изкуствени сълзи Оптавид, които бързо облекчават симптомите на сухота, умора и зачервяванията в очите. Промо пакетът Неовиста, Neovista 60 капсули и Изкуствени сълзи Optavid можете да закупите на специална цена, както при направена онлайн поръчка от сайта на Афиа, така и на място в избрана от Вас Аптека Афиа.

Осигурете си кристално зрение и погледнете света около Вас с нови очи!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД