До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Направете си прочистване на черния дроб с Регенил

Направете си прочистване на черния дроб с Регенил
Черният дроб е важен орган, който участва най-комплесно в редица функции в човешкия организъм. Например, подпомагайки разграждането на храната на съставни вещества, черният дроб складира няколко вида хранителни вещества, включително витамините А, D, В9, и В12, както и желязо, като играе важна роля в трансформирането на желязо в хема. Освен това участва и в метаболитните процеси като обезврежда и отделя токсичните и вредните вещества, които са попаднали в тялото ни. Така черният дроб играе важна роля в пречистването на организма ни. Също така синтезира жлъчката, която активно участва в храносмилането. Черният дроб спомага за снабдяването на човешкото тялото с енергия. Той контролира производството, складирането и отделянето на захар, мазнини и холестерол. И това, което го прави най-специален - той е единственият орган, който може да възстановява собствената си тъкан.

Алкален режим на хранене - детокс и отслабване

Въпреки изключителните му функции, хората често подценяват този орган и не полагат особени грижи за него. Може би това се дължи на факта, че много заболяванията на черния дроб протичат без болка и без особени симптоми. Тъй като той се грижи за отстраняването на вредните вещества и токсини от нашето тяло, възможно е в някакъв момент черният ни дроб да се претовари и тези вещества да се натрупат в тялото ни в големи количества. За това е необходимо да сме предпазливи по отношение на този орган и какво точно консумираме, тъй като ако черния дроб бъде увреден, той може изгуби способността си да разгражда и отстранява добре не само токсините, а и лекарствата. А това може да доведе до твърде високи концентрации на вредни вещества и до странични ефекти, които могат да навредят на тялото.

За да поддържате черния си дроб здрав, към спазването на здравословен режим, бихте могли да добавите ефективна хранителна добавка, която да подпомогне функцията му и да го детоксикира. Регенил е подходяща комбинация, която повлиява благоприятно възстановителните процеси в черния дроб и спомага за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и храносмилането. Благодарение на двойното действие на активните си съставки – Бял трън и Артишок - Регенил допринася за естественото пречистване на организма от токсини и тежки метали. Освен това намалява последиците от нездравословно хранене и токсичните ефекти на някои лекарствени препарати, както и стимулира изхвърлянето на отпадните вещества от дейността на човешкия организъм.

В случай, че искате да подпомогнете не само черния си дроб, а и жлъчката, Регенил се предлага и във вариант Регенил Хепа Форте, който е с два пъти по-силно действие и е обогатен с есенциални фосфолипиди и Витамин В12. Той повлиява благоприятно физиологичните функции на черния дроб и жлъчката, а също и подпомага естествения процес на пречистване на организма. В активните му съставки също присъстват екстракти от Бял трън и Артишок, а също и холин (известен още като витамин В4).

Вреден ли е наистина холестеролът?

През месец юли Регенил 30 таблетки и Регенил хепа форте 30 капсули се предлагат в Аптеки Афиа на преференциални цени с отстъпка от 20%. Промоцията важи както за покупки на място в избрана Аптека Афиа, така и при онлайн пазаруване от сайта на Афиа.

Погрижете се за здравето на черния дроб!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД