До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Как да се самолекуваме чрез собствената си енергия

Как да се самолекуваме чрез собствената си енергия
Древната източна медицина, съществуваща от хиляди години, се основава на потоците от енергия. Това е възможно поради наличие на „програма“ за самолечение в тялото ни.

Свързването с енергийното тяло въобще не е толкова сложен процес, а когато успеем да го синхронизираме с намеренията си, можем да променим всеки един аспект от живота си – физически, психически, емоционално и духовно.

Всичко е енергия. Как да градите собствената си реалност.

Самолечението не е толкова трудно. С няколко прости стъпки можете да изградите усещане за спокойствие в тялото си, да използвате мислите и емоциите си,  за да промените честотата и потока на енергията си. Толкова е лесно, че може да бъде сравнено с превключване от един телевизионен канал на друг.

Как да си приложа духовно самолечение?

1. Седнете удобно и наблюдавайте дишането сиНе е необходимо да променяте начина си на дишане, просто обърнете внимание на въздушния поток. Това се прави, за да се стабилизирате в настоящето и да спрете непрестанните си мисли за следващите няколко минути.

2. Разтъркайте длани пред себе си за 30-60 секунди, докато се затоплят и почувствайте топлината. Усмихнете се леко. Усмивката сама по себе си е лечебна и може да промени настроението ни за секунди.

3. Задръжте дланите си на няколко сантиметра разстояние една от друга и усетете потока от енергия, движещ се между тях. Тази енергия винаги е тук, просто сега я усещате, защото искате да я усетите и сте концентрирани в нея.

4. Затворете очи. Пробвайте да придвижите енергията от ръцете си през тялото си и я насочете към частите, в които усещате напрежение или някаква болка. Няма грешен начин да го направите. Ако усетите, че губите усещането за енергия, разтрийте ръце отново. Ако ви е по-лесно, можете да си представяте енергията като бял сноп светлина.

5. Продължавайте да работите с потока от енергия. Насочвайте го към различни части на тялото си и следете как се чувствате.

Работата с енергийния поток дори за пет минути може да ви вкара в състояние на спокойствие и радост.

Защо ръцете на жените са по-студени от ръцете на мъжете?

И най-хубавото е, че не се изисква специално обучение да го направите, защото то е заложено във всеки един от нас.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД