До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Специално атрактивно лятно предложение от Ботаник

Специално атрактивно лятно предложение от Ботаник
Днес най-разпространените здравословни проблеми могат да бъдат овладяни с помощта на фитопродуктите на Ботаник. Те съдържат само висококачествени натурални фитосъставки без животински продукти, оцветители и консерванти. Не се допускат синтетични съставки. Серията е изцяло подходяща за вегетарианци. Субстанциите са само растителни. Всички капсули са целулозни. Използваните субстанции отговарят на европейските и световни стандарти, производители са едни от най-големите фирми в Европа и Америка с традиции в производството на фитосъставки и притежатели на фармацевтични сертификати за добра производствена практика.

Чаят – напитката с лимон за здраве през всички сезони

През месец юли Ботаник са подготвили специално лятно предложение за Вас – четири от продуктите са с атрактивна отстъпка от 10 %, което Ви позволява комбинирайки ги, да се погрижите цялостно за здравето си. Ето кои са те:

За доволен стомах

ЕнзиМил (Enzy-Mill) е висококачествен натурален продукт, който спомага храносмилането и влияе благоприятно на проблеми, свързани с него като киселини, газове, подуване, тежест, болки и дискомфорт в областта на стомаха. Ензи-Мил съдържа 7-те най-важни храносмилателни ензима, подбрани от неживотински източници. Те са устойчиви на стомашната киселинност, което е изключително важно и отличава Ензи-Мил, тъй като някои други ензими биват деактивирани от киселината в стомаха и губят полезното си действие. Ензимите в Ензи-Мил имат широк спектър на действие. Приемът на ензими подпомага разграждането и усвояването на хранителните вещества, повишава жизнеността и води до лекота.

За здрави пикочни пътища

ЦистиРен (CystiRen) е синергично действаща формула от висококачествени стандартизирани екстракти, която действа бързо и ефективно при голям брой от проблемите, свързани с пикочните пътища. ЦистиРен съдържа висока концентрация на активни вещества и действа благоприятно при състояния на цистит, уретрит, пиелонефрит, инфекция на горни и долни пикочни пътища.

Цялостна грижа за сърцето, кръвоносните съдове, мозъка и съединителната тъкан

ГинкоВин + Центела е изключителна комбинация от Гинко Билоба, гроздово семе и центела. ГинкоВин + Центела подобрява концентрацията и действа благоприятно на паметта, кръвообращението, кръвното налягане и кръвоносните съдове. Има и силно изразен положителен ефект върху кожата и нейното възстановяване. ГинкоВин + Центела има мощно антиоксидантно действие и забавя стареенето.

Спокойствие от природата

Бланд (Bland) е комбинация от висококачествени стандартизирани екстракти. Маточината и Лавандулата действат благоприятно на нервната система и сърцето в състояние на стрес и безпокойство. Ашвагандата действа успокоително. Бланд влияе благоприятно на всички аспекти, свързани със справянето със стрес и безпокойство, като действа успокояващо. Освен това подпомага организма успешно да се възстанови от последиците от стреса. Екстрактите в Бланд имат научно доказано благоприятно действие и при по-тежки състояния. Бланд е натурален продукт на билкова основа, който е подходящ и за хиперактивни деца с неустойчиво внимание. Може да се приема и при следродилна депресия.

Негативните емоции могат да предизвикат проблеми със стомаха

Можете да закупите ЕнзиМил 60 таблетки, Цистирен 30 таблетки, Гинковин + Центела 30 таблетки и Бланд 30 таблетки в комбинация, всички заедно или по отделно на промоционална цена от Аптеки Афиа онлайн или на място. Промоцията е валидна от 01 до 31 юли 2020 г.

Доверете се на природата!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД