До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Лято без стомашни неразположения за Вашето дете

Лято без стомашни неразположения за Вашето дете
През лятото е възможно Вашето дете да почувства стомашно-чревни неразположения като повръщане, болки в коремчето, разстройство, а понякога всичко това е придружено от висока температура. В тези моменти детето отказва да приема храна и видимо не се чувства добре. Възможните причини са различни. Например при преминаване на бебето от майчино или изкуствено мляко към твърди храни или при въвеждане на нова храна в периода на захранване, стомахът на детето може да реагира така. Ако детето за пръв път постъпва в ясла е твърде възможно в следствие на емоционален стрес да прояви някои от гореописаните симптоми. В други случаи причините биха могли да бъдат вирусни и бактериални инфекции или хранителна алерия.

Дехидратацията – как да я познаем?

В подобни случаи на стомашно-чревни неразположения или инфекции, придружени с диария и повръщане, е изключително важно да внимавате детето да не се обезводни. Затова е необходимо да започнете да прилагате подходящо средство още при първите симптоми, което да овладее раздразнението и да успокои стомахчето.

Гастрокинд е изключително ефективно комплесно хомеопатично средство при стомашно-чревни проблеми. Той е природно решение на Мама Натура®, създадено специално за бебета и малки деца. Гастрокинд е напълно щадящ за детския организъм, няма странични ефекти. Той може да се използва при всяко стомашно-чревно неразположение на детето, както и за облекчаване на дискомфорта при захранването на бебето. Той намалява възпалението на чревната лигавица, предотвратява обезводняването на организма, овладява повръщането, диарийните изхождания и спазмите в коремчето.

Гастрокинд е единственото детско лекарство за повечето проблеми, свързани със стомаха, чиито активни съставки се усвояват още в устната кухина и действието им не се влияе от повръщането. В състава му участват следните изцяло природни съставки:

Veratrum album D12 – помага при стомашни разстройства със силни спазми и болки

Arsenicum album D6 - за остри стомашни разстройства с повръщане

Croton tiglium D6 - при повръщане веднага след хранене

Okoubaka D4 - при хранителни отравяния, хранителни алергии и гастроентерити

Какво трябва да знаем за чревните инфекции

Можете да закупите Гастрокинд, Gastrokind 150 таблетки от Аптеки Афиа като посетите избрана аптека или удобно и лесно да направите онлайн поръчка на сайта на Афиа.

Изберете Гастрокинд за стомахчето на Вашето Слънчице!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД