До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

По-привлекателни ли са мъжете, които имат татуировки?

По-привлекателни ли са мъжете, които имат татуировки?
Да, татуираните мъже хващат дамското око, но не защото тези мъже се възприемат като по-привлекателни. Женското възхищение към татуировките се провокира от подсъзнателното схващане, че те са признак за по-високи нива на тестостерон, което може би е добре ако си търсите просто сексуален партньор, но не значи задължително по-добър избор на мъж.

Иновативни татуировки следят нивата на кръвната захар

Последните проучвания показват, че татуираните мъже не се възприемат като по-привлекателни, а като по-здрави, по-мъжествени, по-агресивни и по-доминантни.

„Резултатите показват, че татуировката променя възприятието за даден мъж“ – пишат изследователите. „Татуировките не само повлияват дамските предпочитания, но вероятно имат и отношение към чисто мъжките съревнования.“

В едно конкретно проучване учените накарали 2500 хетеросексуални мъже и жени да гледат снимки на голи до кръста мъже, някои от които били компютърно обработени с добавена малка татуировка на ръката.

Подсъзнателната връзка между татуировките и „мъжествеността“ присъствала и при двата пола. И мъжете, и жените определили татуираните мъже като по-мъжествени и агресивни. Обаче да бъдеш мъжествен не винаги означава, че си хит сред жените, тъй като някои от жените определили татуираните мъже като по-лош избор за потенциален партньор и евентуален баща на децата им. 

4 съвета как да станете по-привлекателни в очите на другите

От друга страна, татуировките върху жените нямат подобен привличащ ефект. Обществото приема жените с татуировки за по-склонни към секс без обвързване, по-лесни и с по-висок сексуален нагон.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД