До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Как певицата Адел отслабна по здравословен начин?

Как певицата Адел отслабна по здравословен начин?
Носителката на 15 награди Грами е най-известна с баладите и мощния си глас, но изглежда, че Адел има още неща, с които да ни изненада, защото наскоро тя впечатли и с новата си, вталена фигура.

Скоро след това лекарката й разкри как точно певицата е успяла да свали всички тези килограми. Доктор Фрадин-Ред е лекар по хранене, превантивна и анти-ейджинг медицина. 

Алкален режим на хранене - детокс и отслабване

„Започвам с това, че що се касае за отслабване, диетата и упражненията сами по себе си не са достатъчни в повечето случаи. Затова много пациенти, които идват при нас, успяват да свалят малко килограми, но след това връщат всичко отново, а често дори повече. За успешно и стабилно отслабване трябва да разгледаме човека като цяло, а не просто теглото му,“ казва доктор Фрадин-Ред.

„Комбинирам всички методи и средства от нашия терапевтичен арсенал, започвайки с най-натуралните подходи, промени в начина на живот, витамини и добавки, препоръчване на пептиди, възстановяващи баланса хормони и накрая лекарства, предписани индивидуално за всеки един пациент,“ добавя тя.

Диета за отслабване - топ 15 съвета за успешно намаляване на калориите

По отношението на храненето доктор Фрадин-Ред предлага диета, съставена от богати на нутриенти храни като протеини, полезни мазнини и въглехидрати, млечни продукти и няколко чаши вино на седмица. Зелените зеленчуци трябва да заемат около две трети от чинията. Една трета е за протеините. Останалото малко място е за въглехидрати. Тя също така препоръчва спазване на широко познатата Средиземноморска диета.

Източник: DailyMail
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД