До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

За да имате супер зрение и здрави очи, изберете СуперОптик

За да имате супер зрение и здрави очи, изберете СуперОптик
Казват, че очите са прозорец към душата на човек. Те са един от важните сетивни органи и доброто зрение е определящо за нормалния ни живот. Ежедневно често натоварваме очите си по различни начини, например при продължително взиране в екрана на смартфона, недостатъчна светлина при четене, продължителна работа пред компютър и т.н. Небалансираното хранене, както и неблагоприятните условия на климата (вятър, слънце, прах) също оказват влияние на очите и по-скоро на качеството на зрението ни. За да има добро зрение, всеки от нас да отдели време и да обърне внимание на очите си, да полага необходимите грижи и да прави нужните профилактики.

Как да предпазим очите? Съветите на нашите фармацевти

За да поддържате отлично зрение се препоръчва хранителния Ви режим да включва храни, богати на витамини, Омега-3 мастни киселини и Лутеин. Лутеинът е каротеноид (естествен пигмент) със силно изразени антоиксидантни свойства, който предпазва очите от вредното въздействие на свободните радикали. Той не се синтезира в човешкото тяло, а се набавя се чрез храната. Храни богати на лутеин са спанак, зеле, зелен грах, магданоз, броколи, царевица, яйчен жълтък и др.

Очите са прозорец към душата и към немалко болести

Не винаги е възможно да набавим с храната си всички витамини и минерали, необходими за нормалното функциониране на очите. Например необходимият дневен прием лутеин е 10 мг дневно. Количеството лутеин, което човек према с храната (до 4 мг на ден) е крайно недостатъчно, за това се налага хората да приемат допълнителни количества лутеин под формата на хранителни добавки. За да поддържате добро зрение Ви препоръчваме да изберете СуперОптик. СуперОптик капсули съдържат свободен FloraGLo-лутеин, който се усвоява и метаболизира по-бързо. FloraGLo-лутеинът е извлечен от цвят на невен и се отличава със изключителната си ефективност и безопасност дори и за бебета. Комплексът от натурални FloraGLO лутеин и зеаксантин, омега-3 мастни киселини, витамини и минерали в СуперОптик оказва благоприятен ефект върху състоянието на очите и способства за подобряване на зрението.

Йога за очите поддържа зрението ни и облекчава напрежението

През месец юни екипът на Аптеки Афиа Ви предлага да закупите на изгодна промоционална цена СуперОптик 30 капсули, независимо дали пазарувате онлайн от сайта на Афиа или ще изберете от тук и ще посетите на място някоя от нашите аптеки.

Изберете здраве за Вашите очи!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД