До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Кажете „СТОП“ на комарите и защитете нежната детска кожа

Кажете „СТОП“ на комарите и защитете нежната детска кожа
Често през топлите летни вечери докато се разхождаме из парка или нощем докато спим, комарите успяват да ни нахапят. Без съмнение всеки от нас е чувал до ухото си досадното им жужене, което не ни дава покой. За повечето хора ухапванията от комари са неприятни, предизвикващи лека алергична реакция и сърбеж, други са по-чувствителни и реагират с по-остри алергични реакции.

Какво ни превръща в магнит за комари и какво не

Най-уязвими от ухапванията на комарите и другите насекоми са малките деца и бебетата. Ухапванията могат да раздразнят нежната бебешка кожа и да предизвикат подувания и сърбеж. Другата опасност е възможността някои от комарите да са преносителни на редица заболявания и чрез ухапването да пренесат заразата. По тази причина много родители вземат мерки и се опитват да предпазят по най-надеждния начин децата си от комарите.

За отблъснете комарите от кожата на Вашето дете, Ви препоръчваме да изберете Занзи Бимби Спрей против насекоми за бебета и малки деца. Занзи Бимби е натурален продукт, който съдържа етерични масла от дъхаво мушкато, лимонова трева, лавандула, лицеа и мента. Той е естествен и безопасен, подходящ е за деца още от момента на раждането им. Занзи Бимби предпазва нежната детска кожа от посегателствата на комари, мухи и други жилещи насекоми. Консистенцията му е немазна, не цапа, овлажнява кожата и се абсорбира бързо.

Благодарение на комбинираното действие на активните си съставки, Занзи Бимби образува защитен биофилм, който предпазва от ухапвания от насекоми и агресивни фактори на външната среда, които могат да предизвикат дразнене и повишена чувствителност. Освен че действа превантивно, продуктът допринася за бързото облекчаване на кожата след ужилвания и други дразнители, благодарение на етеричното масло от мента.

Ухапвания от насекоми

До края на месец юни бихте могли да закупите Занзи Бимби Спрей против насекоми за бебета и деца на промоционална цена на място във всяка една Аптека Афиаизберете от тук коя Аптека Афиа се намира най-близо до Вас. Ако предпочитате да пазарувате удобно онлайн, посетете сайта на Афиа, където ще откриете Занзи Бимби Спрей против насекоми.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД