До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Помогнете на своя метаболизъм да побърза с Хидролесс

Помогнете на своя метаболизъм да побърза с Хидролесс
Темата за метаболизма вълнува много хора, тъй като е пряко свързана с отслабването. Всеки се е интересувал как да забърза или забави своя метаболизъм, как да се оттърве от излишните килограми или как да качи килограми, защото има и такива хора...

Метаболитен синдром - как да се справим?

Метаболизмът представлява начинът, по който се извършва обмяната на веществата в организма. Той е съвкупност от биохимични реакции, които протичат в клетките. Метаболизъм е самият процес, по който се усвояват веществата от клетките. Доказано е, че метаболизмът е във взаимна връзка с енергийния баланс, тоест взаимоотношението между приетите и изразходените калории. Така, когато човек приема повече калории (енергия), а изразходва значително по-малко, неизразходените количества се складират в оргазинзма. Те се съхраняват в мастните депа под формата на мазнини. По същия начин, ако човек приема по-малко калории, а изразходва повече енергия, тогава организмът му започва да взема вещества от тези складирани мазнини, но ако не се спазва добър хранителен режим, енергията започва да гори мускулите.

Макар че се говори за „бърз метаболизъм“ и „бавен метаболизъм“, метаболизмът е строго индивидуален за всеки човек и се определя от различни фактори като хранене, възраст, пол, телесна структура, достатъчно количество и качество на съня, подложен ли е на стрес и др. Съществуват различни начини за нормално функциониране на метаболитните процеси. Един от тях е чрез приемане на хранителни добавки. Днес решихме да насочим Вашето внимание към Хидролесс.

Засилете метаболизма си с помощта на тези шест храни

Хидролесс е хранителна добавка и се предлага в два варианта Хидролесс и Хидролесс Слим.

Хидролесс е със състав, който подпомага по естествен път изхвърлянето на излишните течности от тялото и запазването на нормално телесно тегло посредством елиминиране на токсичните метаболитни продукти.

А активните съставки в Хидролесс Слим спомагат за допринася за елиминирането на излишните течности от организма, за регулиране на метаболизма, за поддържане на нормално телесно тегло и има благоприятен ефект при „портокалова кожа“. Освен това Хидролесс Слим е подходящо допълнение към програмите за отслабване за постигане на по-добър ефект.

Хранителните навици, които пречат на отслабването

Хидролесс и Хидролесс Слим Ви очакват в Аптеки Афиа на атрактивна цена до края на месец юни. Можете да закупите продуктите онлайн от сайта на Афиа, както и на място във всяка Аптека Афиавижте тук коя от нашите аптеки се намира най-близо до Вас.

За да функционира Вашия метаболизъм нормално, изберете Хидролесс!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД