До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Погрижете се за Вашето сърце с Профихол Форте

Погрижете се за Вашето сърце с Профихол Форте
Съдечно-съдовата система изпълнява изключително важна роля за човешкия организъм. Тя се състои от кръвоносните съдове, сърцето и самата кръв, чрез която се пренасят както жизненоважни вещества в тялото ни, така и отпадни вещества. За да достигне до различните органи, кръвта се движи по кръвоносните съдове, които образуват мрежа, обхващаща цялото ни тяло. Сърцето, от своя страна, работи като своеобразна помпа, която изтласква кръвта към органите. Както всички знаем, нашето сърце работи неуморно, без почивка, дори и когато човек спи или си почива. То е подложено, както и останалите части от сърдечно-съдовата ни система, на влиянието на различни фактори, сред които са неправилно хранене, преумора, негативни емоции, наднормено тегло, стрес, а в някои случаи и фамилна обремененост. Често неглижирането на всички тези фактори става предпоставка за повишаване нивата на холестерола в организма, а от там и на появата на различни заболявания на сърдечно-съдовата система, сред които и високо кръвно налягане, диабет и др.

Вреден ли е наистина холестеролът?

Тъй като високият холестерол не проявява никакви симптоми, обикновено хората изобщо не подозират, че нивата на холестерола им са високи, докато не си направят съответните изследвания. Холестеролът е вид липид (мастна субстанция), която се произвежда от човешкия организъм и се намира в кръвта ни. Необходимо е нивото в кръвта ни да е нормално, за да може организма ни да функционира добре. Тъй като се различават два вида холестерол „добър“ (HDL) и „лош“ (LDL), „добрият“ холестерол трябва да е в здравословни нива, за да сме предпазени от инфаркт и инсулт. Т.е. ако нивата на „лошия“ холестерол, обаче, се повишат, сме застрашени от сърдечно-съдови заболявания. Ако „добрият“ холестерол е с ниски нива, това е също толкова вредно за организма, както и високия „лош“ холестерол.

По тази причина, добре е всеки от нас да поддържа нормални нива на холестерол, което може да се постигне освен със здравословен начин на живот, балансиран режим на хранене, физическа активност, също и с помощта на хранителни добавки, една от които е Профихол Форте. Профихол Форте е комбинация от екстракт от червен ориз, витамини B6, B12 и фолиева киселина и спомага за нормални нива на холестерола и хомоцистеина при възрастни хора. Ефектът от съчетанието на активните съставки допринася за поддържане на нормални нива на LDL холестерола.

Яжте лилави картофи против високо кръвно и за здраво сърце

Профихол Форте можете да закупите през Юни на преференциална цена от всяка една Аптека Афиа. Коя аптека се намира най-близо до Вас можете да видите тук. Ако предпочитате да пазарувате онлайн, можете да поръчате Профихол Форте от www.afya-pharmacy.bg

Изберете Профихол Форте и Вашето сърце ще Ви се отблагодари!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД