До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Кажете СТОП на болезнените спазми с Магнум Антиспазми

Кажете СТОП на болезнените спазми с Магнум Антиспазми
Всеки поне веднъж в живота си е имал мускулна крампа или спазъм и знае колко е болезнено, особено ако се случи през нощта по време на сън. Не може да се отрече, че независимо дали ще се случат нощем или през деня, схващанията в мускулите са изключително неприятни. Мускулните крампи (спазми) представляват внезапно и неволево стягане или свиване на един или група мускули, като мускулът остава свит, болезнен и не може да се отпусне сам. Продължителността, както и интензитетът на крампата (спазъма) варира от няколко секунди до няколко минути, макар и в по-редки случаи. Най-често възникват в долните крайници, но е възможно да се получат и на мускулите на ръцете или на други части на тялото.

Как да правим мускули без да страдаме от мускулна треска

По-леките спазми могат да се овладеят като постепенно се разтяга мускула и се задържи в разтегнато положение до преминаване на схващането. Обаче, ако крампите са по-чести или продължителни и силни, при някои хора е възможно да се превърнат в хронични. Затова е добре да се предприемат превантивни мерки или да се отстранят причините.

Най-честите причини са дехидратация, например при спортуващите по време на тренировка, ако се претовари мускула или мускулната група, наличие на проблеми с кръвообръщението или при дефицит на микроелементи. Те са предимно магнезии, калций, калий и натрий. Решението е да набавят като се включат в менюто храни, богати на тези микроелементи и витамини. Вруг начин е да се приемат допълнително под формата на хранителни добавки. Една от тях е Магнум Антиспазми.

Магнум Антиспазми е хранителна добавка със специално разработен състав, който съдейства за правилната работа на мускула. След няколкодневна употреба на Магнум Антиспазми мускулните крампи (спазми) значително се облекчават, а при по-продължителен прием неприятен проблем напълно изчезва. Продуктът съдържа калий, витамин E, магнезий и витамин В6, които се грижат за ензимните реакции в тялото. Приемът на Магнум Антиспазми е особено препоръчителен в големите горещини и при смяна на сезоните.

Магнезий - защо, колко и кога не?

Магнум Антиспазми можете да закупите от Аптеки Афиа като до края на месец юни е на преференциална цена. Във всяка наша аптека ще бъдете обслужени любезно от нашите фармацевти – изберете от тук коя Аптека Афиа се намира в близост до Вас. Ако сте твърде заети или живеете в друго населено място извън Бургас, можете да пазарувате онлайн като посетите сайта на Афиа.

Разделете се с болезнените крампи с Магнум Антиспазми!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД