До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Изберете отбора на добрите бактерии за силен имунитет

Изберете отбора на добрите бактерии за силен имунитет
Още от древността е известно, че доброто здраве започва от червата. Когато храносмилателната система функционира добре, човек се чувства изцяло във форма. Чрез милиарди микроорганизми червата управляват голяма част от всички процеси на обмяна на веществата в човешкото тяло. Никъде другаде в тялото не се извършва такъв интензивен контакт с чужди вещества, както в червата. Затова чревната стена се нуждае от извънредно силна защитна бариера под формата на здравословни бактерии, благодарение на които всичко, което може да ни навреди, не прониква в чревната ни стена и не попада в кръвта.

Ново поколение синбиотик балансира имунната система при новородените

Може би сте чували, че 80 % от клетките на имунната система се намират под чревната лигавица и тяхната функция зависи пряко от качеството на чревния микробиом. Определени щамове бактерии в чревния микробиом имат способността да привеждат в бойна готовност клетките естествени убийци в нашия организъм, които успешно атакуват вирус инфектираните клетки. Специфичната пробиотична комбинация Омни-Биотик 6 съдържа точно такъв “отбор” от 6 полезни щама бактерии, които работят заедно, за да поддържат тези имунни клетки в готовност за неутрализиране на заплахи от зараза.

От съществено значение за ефективно премахване на токсините и предизвикващите гниене бактерии от храносмилателната система е наличието на шест основни активни щамове на чревни бактерии, а именно различни лактобацили, бифидобактерии и ентерококи. Ценните синбиотици като Омни-биотик® 6 се състоят от бактериални хранителни вещества и милиарди активни малки помощници, които могат да изпълняват различни задачи в червото. Това може да е отблъскване на чужди микроорганизми, производство на ензими, аминокиселини и витамини, но и приемане на всички важни хранителни вещества и прочистване.

Така Омни-Биотик 6 повлиява устойчивостта на организма спрямо вирусни инфекции и подобрява ефективността на имунната система при вече възникнала вирусна инфекция.

Не на последно място, бактериите в Омни-Биотик 6 работят за подобряването на функцията на защитните бариери, каквито са лигавиците, като активират локалния имунитет. Да не забравяме, че вирусите проникват в тялото през лигавиците. Колкото по-ефективна е тази защита, толкова по-малка е вероятността да развием вирусна инфекция. Една мерителна лъжичка Омни-Биотик 6 дневно е достатъчна, за да приведем имунната си система в готовност.

За да се избавите от главоболие и мигрена – послушайте червата си!

Можете да закупите синбиотик Омни-Биотик 6 от Аптеки Афиа на промоционална цена до края на месец юни, както онлайн от сайта на Афиа, така и отстъпката важи при закупуване на място от всяка Аптека Афиа – изберете от тук най-близката аптека до Вас.

Заложете на добрите бактерии, за да повишите защитните сили на Вашия организъм!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД