До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Подхранете своето здраве с продуктите на Walmark

Подхранете своето здраве с продуктите на Walmark
Здравословният начин на живот не винаги е свързан с дълги тренировки, диети и лишения. Ако искате да живеете здравословно, можете да промените плавно начина си на живот като започнете с някои по-лесни стъпки, например поставете си за цел да започнете да пиете повече вода. Често не забелязваме как пропускаме този много важен момент от нашето ежедневие или просто не приемаме достатъчно количество течности. Наспивайте се – сънят е изключително важен, за да може организмът да възстанови силите си. Обърнете внимание на храненето си – старайте се да приемате пълноценна храна и то в правилното съотношение на белтъчини, мазнини и въглехидрати, за да се чувствате сити и да не изпитвате между храненията т.нар. „вълчи апетит“. Хранете се по-често и хапвайте по-малки количества, така няма да претоварвате храносмилателната си система.
Доста често, обаче, не е възможно само с храната да си набавим необходимото количество хранителни вещества, витамини и нужните ни минерали. Тогава се налага да ги приемаме допълнително под формата на хранителни добавки.

Безглутеновата диета все още лидер в здравословното хранене

За да се чувстваме добре, Walmark ни предлага богата продуктова гама от разнообразни хранителни добавки за различни ситуации от нашето ежедневие. Това е най-бързо растящата компания в Централна Европа и се развива в областта на грижите за здравето. Концентрирайки се върху иновациите, Валмарк осигурява на своите клиенти нови и по-добри възможности здравословна грижа.

Продуктите на Walmark са организирани в няколко категории:

1. Продукти при повишена умствена активност – те се грижат за концентрацията, бодрият дух и добрата памет
2. Продукти, свързани с красотата и външния вид – те ще Ви помогнат приемайки необходимите витамини и микроелементи да се погрижите за външната си красота, кожата, ноктите, косата и изваяния силует.
3. Добавки повишаващи енергията и жизнеността Ви – те ще ви помогнат да се отървете от умората и изтощението, а ако сте имали физическо натоварване - бързо да се възстановите след това.
4. С добавките, подкрепящи имунната система, ще устоите на вирусите и настинките.
5. Валмарк има и продукти, които се грижат за нормалното функциониране на органите, което влияе върху здравословния и пълноценен живот.
6. Специалните хранителни добавки са съвременни широкоспектърни продукти и комбинации, които оказват влияние върху различни органи, грижейки се за нормалното функциониране на организма.

Петте хранителни вещества, които ще ни липсват през 2020!

През месец Юни Аптеки Афиа предлагат продуктите на Walmark на специална промоционална цена. Не пропускайте тази промоция, валидна за всички продукти на Валмарк, които Ви очакват във всяка Аптека Афиаот тук можете да изберете коя аптека се намира най-близо до Вас. За Ваше удобство можете да закупите продуктите на Walmark и онлайн от сайта на Афиа.

Погрижете се изгодно за Вашето здраве!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД