До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Бъдете женствена и уверена с Феминела УроФорте

Бъдете женствена и уверена с Феминела УроФорте
Циститът е най-разпространената урологична инфекция и засяга по-често жените във възрастта между 20 и 50 години. Причините за цистита са различни – вируси, бактерии или гъбички, попаднали в уринарния тракт, друго заболяване или получена травма, прием на медикаменти, както и автоимунни процеси в организма.

Доказано е, че червената боровинка оказва положителният ефект при подобни инфекции на пикочните пътища и пикочния мехур. Тя произхожда от Северна Америка и нейните качества са високо ценени още от индианците.

Цистит - причини, симптоми, лечение

Във Феминела УроФорте активната съставка е екстракт от червена боровинка - 120 mg, еквивалентни на 36 mg проантоцианидини (PAC). При производството на екстракта се използва специалени метод на концентрация, който гарантира необходимото количество на активната съствака. Екстрактът от червена боровинка е обогатен с витамините C и E.

Feminella UroForte влияе благоприятно при поддържането здравословното състояние на пикочните пътища, проявява антиоксидантен ефект и подпомага имунната защита на организма. Действието на активната съставка предотвратява прикрепването на бактериите върху стените на пикочния мехур и уретрата.

Феминела УроФорте облекчава оплакванията при цистит като болка, парене, често уриниране. Не се наблюдават нежелани странични ефекти, нито проява на бактериална резистентност. Продуктът може да се приема продължително време.

Цистит - как да си помогнем?

Feminella UroForte се предлага под формата на таблетки и сироп. Сиропът Феминела Урофорте е подходящ за деца над 1 година, бременни и кърмещи жени.

През месец юни можете да се възползвате от промоционалните цени на Феминела УроФорте и да закупите продукта от всяка една от Аптеки Афиа – ето от тук можете да изберете коя аптека е най-удобна за Вас. А за тези, които предпочитат удобството на онлайн пазаруването – посетете сайта на Аптеки Афиа, където ще откриете интересни изгодни предложения.

Не пренебрегвайте първоначалните симптоми на цистита, тъй като нелекуваното възпаление може да се превърне в хронично. Изберете Феминела УроФорте и с увереност балансирайте ежедневието си!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД