До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Шуслерова сол №7 - ключ към живот без болка и стрес

Шуслерова сол №7 - ключ към живот без болка и стрес
Магнезиевият дефицит е широко разпространен проблем, макар че голяма част от хората дори не подозират, че страдат от него. Когато сте под стрес продължително време, тялото Ви изразходва големи количества магнезий от запасите в организма. Така все по-често се получава недостиг на магнезий и се налага да се приема допълнително.

За да може обаче организмът да усвои нужния му магнезий (чрез храната или чрез допълнителни магнезиеви добавки), той се нуждае от помощта на Шуслерова сол №7.

Как действат Шуслеровите соли?

Сол №7 безпрепятствено преминава през клетъчната мембрана и помага на клетките успешно да усвоят внесения в организма магнезий и да го разпределят на точните места. Регулира дефицита на магнезий без риск от предозиране. Намалява дозата и прекомерния прием на болкоуспокояващи и други химически лекарства.

Шуслерова Сол №7 успешно се прилага при безсъние и подпомага релаксацията при вътрешно безпокойство. При страх от изпити и вълнение за предстоящи събития Magnesium phosphoricum допринася за стабилизиране и уравновесеност. Признаци за повишена напрегнатост могат да бъдат също и топлите вълни. Magnesium phosphoricum успешно се прилага при гризане на ноктите и сърбеж на нервна почва. Перманентният стрес обременява нервната система и отчетливо повлиява настроението на болния. Magnesium phosphoricum отдавна се прилага при изразена емоционална лабилност, лошо настроение, унилост, но също и при прекомерна възторженост.

От коя Шуслерова сол имам нужда?

В критична ситуация ето как бихте могли извикате на помощ Шуслерова Сол №7:

При всякакви спастични болки, крампи, главоболие и безсъние – прием като „Гореща 7” - 10 таблетки ШС №7 се разтварят в гореща вода и разтворът се пие бавнo, на малки глътки с жабуркане („дъвчене” на водата). При необходимост, повторете дозата след 15-30 мин.

При силни менструални болки или колики – приемете „Гореща 7” + Шуслеров мехлем №7, нанася се с лек масаж няколко пъти дневно.

При мускулни крампи и схващания, болки в областта на врата и раменете - мехлем №7 се нанася с лек масаж, няколко пъти дневно.

Шуслерова Сол №7 можете да закупите от всяка Аптеки Афиа (коя е най-близката Аптека Афиа, можете да видите тук). Ако предпочитате онлайн пазаруването – посетете сайта на Аптеки Афиа, където ще откриете цялия асортимент на Шуслерови соли, както и други хомеопатични комбинации на DHU.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД