До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Излекувайте паренето и киселините в стомаха

Излекувайте паренето и киселините в стомаха
Чувството на парене и киселините в стомаха са познати на всички и не може да се отрече, че са доста неприятни. Парещото усещане, най-често в горната част на стомаха и в областта зад гръдната кост, се появява поради навлизането на стомашните сокове в хранопровода. Причините могат да са много от бременност, приемане на някакви дразнещи стомаха лекарства или храни, тютюнопушене, до най-безобидните на пръв поглед като стрес и системно преяждане.

Топ 4 натурални, зелени и вкусни предложения в борбата с киселините

За да преодолеете този дискомфорт от голямо значение е начинът, по който се храните. Разбира се, всички препоръки са не само за здравословно хранене, а също и да се обърне внимание на времетраенето и количеството храна, която консумирате. Можете да се съобразите с ежедневния си жизнен ритъм и да разпределите храната си на балансирани порции, които да приемате поне 2 часа преди или след физически натоварвания.

Балансираната диета, включваща зеленчуци, риба и подобни храни, ще подобри не само киселините в стомаха Ви, а също и здравословното Ви състояние като цяло. Избягвайте храни, които водят до образуването на киселини, като например шоколад, кафе, плодове, газирани  напитки, цитрусов сок, оцет и пържени храни. Течностите са важни за организма, но е значително по-добре изборът Ви да се спре на билкови чайове и натуралните сокове.

Негативните емоции могат да предизвикат проблеми със стомаха

И все пак, ако след хранене имате болки, киселини в стомаха или рефлукс, не чакайте, а вземете НеоБианацид – той ще облекчи неприятното усещане и ще се погрижи за Вашия стомах. NeoBianacid образува по лигавицата тънък филм с бариерен ефект, който я предпазва от контакт със стомашните сокове и дразнещите съставки. 

НеоБианацид е медицинско изделие за лечение на проблеми, свързани с хиперкиселинност, като парене, болка, гастроезофагеален рефлукс и гастрит. Прилага се и при лечение на симптоми, свързани с диспепсия (затруднено храносмилане), като парене, тежест и метеоризъм. Хубавото е, че НеоБианацид може да се приема за продължителен период от време и е в удобна форма – дъвчащи таблетки.

До края на месец май можете да закупите NeoBianacid от Аптеки Афиа на изгодна цена. Тук можете да проверите се намира всяка една от Аптеки Афиа. А тези от Вас, които се намират извън Бургас, могат безпроблемно да закупят НеоБианацид онлайн от сайта на Аптеки Афиа.

Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД