До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Слънцезащитните продукти Eucerin на промоция от днес

Слънцезащитните продукти Eucerin на промоция от днес
От днес имаме удоволствието да Ви предложим всички слънцезащитни продукти на Eucerin на промоционална лятна цена в Аптеки Афиа.

Защитата от слънчевите лъчи е важна и необходима през лятото не само за плажуващите, а и за тези хора, които са на открито за по-дълъг период от време. Умереното излагане на слънце е полезно за здравето, но прекаленото излагане може да причини както краткосрочно, така и дългосрочно увреждане на кожата. Разбира се влияние оказват възрастта, типа на кожата, а също и нейното състояние.

За ползите и вредите от слънцето

Кожата на различните части на тялото е по-чувствителна към слънцето и по-податлива на увреждане. Например, кожата на лицето е по-нежна и има различна необходимост от слънцезащитен продукт, в сравнение с кожата на тялото. Серията слънцезащитни продукти Eucerin за лице и тяло предлагат високи или много високи нива на защита от слънцето.

Повечето от продуктите във висококачествената гама слънцезащитни продукти Eucerin включват усъвършенстваната спектрална технология на Eucerin. Тази технология комбинира широколентови и фотостабилни UVA/UVB филтри за надеждна защита от ултравиолетови лъчи с ликохалкон A, мощен антиоксидант, спомогащ за неутрализиране на свободните радикали, причинени от UV лъчите и високоенергийната видима светлина (HEVIS). Някои от продуктите също така включват глицеритинова киселина, която поддържа собствените механизми на кожата за възстановяване на ДНК.

Хората обичат да нанасят слънцезащитните продукти по различни начини, поради което продуктите Eucerin се предлагат в различни формати - от кремообразни лосиони до спрейове, които оставят усещане за сухота. Слънцезащитната серия Eucerin включва леко ароматизирани продукти и продукти без аромат, които да отговарят на двата типа предпочитания. Всичките слънцезащитни продукти Eucerin за тяло са водоустойчиви.

10 причини да замените работното място с плаж

Също така няколко от новите продукти включват новата технология на Eucerin Против запазването на петна след пране“, която спомага за намаляване интензивността на петната от слънцезащитен крем след пране, за да могат дрехите да запазят добрия си вид по-дълго.

До края на месец юни можете да се възползвате от промоционалните цени на Слънцезащитната серия Eucerin и да ги закупите от Аптеки Афиа. За Ваше удобство продуктите се предлагат онлайн на сайта на Аптеки Афиа, а за тези, които предпочитат стандартния начин на пазаруване, продуктите Ви очакват в най-близката Аптека Афиа (изберете от тук коя Аптека Афиа е най-удобна за Вас).

Промоцията на Eucerin обхваща единични слънцезащитни продукти и не включва останалите промоционални предложения от други промоции на бранда и комплектите.

Зарадвайте кожата си с висококачествен слънцезащитен продукт от Eucerin!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД