До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Грижа за ставите и сухожилията с хидролизиран колаген

Грижа за ставите и сухожилията с хидролизиран колаген
Ставите са подвижните връзки между костите на човек. За да може да се движи нормално, ставите трябва да са здрави и гъвкави. С напредване на възрастта ставите и сухожилията се натоварват все повече и в много случаи това води до дискомфорт и болка. По тази причина е необходимо да полагаме ежедневни грижи за нашите стави, включващи физическа активност и здравословно хранене. Физическите упражнения укрепват мускулатурата около ставите и това има значение за намаляване на болката, а чрез правилния режим на хранене си набавяме необходимите вещества.

Тялото ни произвежда колаген, който влиза в състава на съединителната тъкан, мускулите, кожата, сухожилията.  С времето тези количества колаген намаляват или запасите в организма на човек се изчерпват, особено при нездравословно хранене. Затова препоръката е колагенът да се приема допълнително под формата на добавка. Колагенът поддържа цялостното здраве на костите и ставите, а също и намалява ставната болка.

Преодолейте болката в ставите!

В европейски план най-новата тенденция сред хранителните добавки за профилактика и подпомагане на лечението на болестите и възпаленията на хрущялната тъкан са продуктите на колагенова основа. Орално приеманите продукти на колагенова основа осигуряват правилното протичане на процесите на образуване и възстановяване на клетките на ставния хрущял и поддържат защитните реакции в хрущялната тъкан, като повишават подвижността и намаляват болката. Освен това, колагенът повишава плътността на костната тъкан и подобрява усвояването на минералните вещества.

Естествени лекове за облекчаване на болка и оток на ставите

Иновативно решение за ставните болки и възпаленията на сухожилията е хидролизирания колаген. Той оказва благоприятен ефект върху биосинтезата на хрущяла, допринася за нормалната функция и подвижност на ставите, за тяхната сила и гъвкавост; поддържа в добро състояние съединителната тъкан, сухожилията, костите и връзките. Хидролизираният колаген е активна съставка във всички продукти Бестифлекс и в тази форма е добре усвоим.

Храни, които да ядем и да избягваме за здрави стави

Bestiflex спомага за поддържане здравето на костите, допринася за нормалното функциониране на ставите, поддържа кожата в добро състояние, а Бестифлекс остео оказва благотворно действие при остоепороза.

Продуктите Бестифлекс се предлагат на промоционална цена в Аптеки Афиа до края на месец май. Можете да ги закупите онлайн от сайта на Аптеки Афиа или да посетите на място най-близката до Вас Аптека Афиа, където Ви очакват нашите любезни фармацевти.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД