До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Ако и Вашите бъбреци се „обаждат“, изберете Солидагорен

Ако и Вашите бъбреци се „обаждат“, изберете Солидагорен
Бъбреците са филтрите на нашето тяло, които отвеждат токсините извън него чрез урината. Много хора имат оплаквания и често живеят с бъбречните заболявания без дори да подозират за тях, тъй като е възможно да объркат симптомите с тези на други заболявания. През пролетта и началото на летния сезон бъбречните заболявания се обострят. Едно от тях е бъбречно-каменната болест.

Основните причини за това са резките промени във времето, заради които тялото лесно се преохлажда, и сезонните простуди, които водят до интоксикация на организма. Тя, от своя страна, се отразява негативно върху бъбреците и пикочните пътища. Малките камъни, образувани в тях, могат да останат незабелязани и да не предизвикат особен дискомфорт. Но ако са по-големи, се стига до силно изразени оплаквания.

Учени предсказват риска от болести чрез изследване на урина

Ако искате да направите профилактика на бъбреците си или уринарния тракт, нашето предложение е Солидагорен. Солидагорен е традиционен растителен лекарствен продукт за профилактика при отлагане на песъчинки в бъбреците и формиране на камъни в уринарния тракт. Използва се и като съпътстващо лечение при леки симптоми на възпаление на уринарния тракт. Продуктът е под формата на капки.

Solidagoren има доказан ефект като част от комплексната терапия - овладява възпалението, отмива песъчинки и камъчета и улеснява изхвърлянето им, подпомага разтварянето на песъчинки, стимулира и подпомага безболезнено и спонтанно изхвърляне на камъни, предпазва от образуването на песъчинки и камъчета, възстановява лигавицата, спира кървенето и увеличава кръвообращението на бъбреците като по този начин стимулира техните функции.

Солидагорен, Solidagoren 7,9ml/10ml перорални капки, разтвор 20мл можете да закупите както онлайн от сайта на Аптеки Афиа, така и на място в избрана от Вас Аптека Афиа – вижте тук адресите на всички Аптеки Афиа.

Разбира се, ако не се почувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите незабавно лекарска помощ. Също така ако ефектът на лекарствения продукт е твърде слаб или твърде силен е необходимо да се обърнете към Вашия лекар или фармацевт.

Пробиотици и екстракт от боровинка помагат при цистит и възпалена простата
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД