До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

И Вашата усмивка може да е блестяща и ослепителна!

И Вашата усмивка може да е блестяща и ослепителна!
Усмихнатият човек с блестящи бели зъби винаги излъчва увереност и приятно настроение. Лъчезарната добре изглеждаща усмивка създава добро впечатление и привлича вниманието и успеха към себе си. Затова не подценявайте здравето и добрият вид на Вашите зъби. Дори и често да посещавате Вашия зъболекър, отговорността за това да имате здрави и бели зъби е изцяло във Ваши ръце. Лесно можете да имате чудесна усмивка като полагате ежедневно правилна грижа за Вашите зъби.

За да имате здрави, красиви, бели зъби и свеж дъх, спазвайте правилата на личната хигиена. От първостепенно значение е каква паста за зъби ще изберете. Ако искате да избелите зъбите си, нашите изгодно предложение специално за Вас е Ултрабланка - избелваща паста за зъби с активен въглен, подходяща за ежедневна употреба.

10 грешки при миенето на зъби

Активният въглен има абсорбиращи свойства (свързва други вещества), поради което се използва широко в различни области на живота, например в медицината като детоксикиращо вещество и в промишлеността като основен компонент на водните филтри, наред с други приложения.

Напоследък много често се използва в козметичната индустрия като универсално почистващо средство. Една от областите на употреба са пастите за зъби. Активният въглен е вещество, което ефективно избелва зъбите, без да уврежда емайла и придава на пастата уникален черен цвят. Това се дължи на абсорбцията на танинови съединения от повърхността на зъбите, които са причината за неестетичния цвят на емайла. Системното използване на пастата поддържа белотата на зъбите и предотвратява формирането на нови оцветявания и зъбен камък.

Четка за зъби или душ за уста?

В състава на Ултрабланка са вложени и растителни екстракти от исландски лишей и лайка. Те имат антибактериално действие и успокояват раздразненията на венците. Освен това Ултрабланка помага в борбата с лошия дъх и го поддържа свеж за дълго време.

Ултрабланка, Ultrablanca избелваща паста за зъби с активен въглен 75 мл може да закупите на изгодна цена до края на месец Май от сайта на Аптеки Афиа или на място от всяка една от Аптеки Афиа – изберете от тук коя Аптека Афиа се намира най-близо до Вас.

Погрижете се за Вашите зъби и те ще Ви се отблагодарят с блестяща усмивка!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД