До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

За Вашето спокойствие и добър сън - от Абофарма

За Вашето спокойствие и добър сън - от Абофарма
Безспорно витамините и минералите имат огромно значение за правилното функциониране на организма. Те спомагат за правилното протичане на множество процеси в тялото на човек. При недостиг на някой витамин или минерал, тялото ни започва да реагира и се появяват редица симптоми като липса на енергия, умора, изтощение, косопад, мускулни крампи, безсъние и т.н. Ако подценим знаците, които ни изпраща нашето тяло, е твърде възможно да се стигне и до по-сериозни заболявания или нарушения на функциите на организма ни.

Абофарма Ви предлага комбинация от Магнезий и Витамин В6, която понижава възбудимостта на централната нервна система, допринася за по-бързо заспиване, дарявайки Ви със спокоен сън, а освен това намалява чувството на отпадналост и умора.

Магнезий - защо, колко и кога не?

Магнезият е е изключително важен минерал за правилното  функциониране на човешкия организъм. Причините за дефицит на магнезий могат да бъдат различни – от смяна на сезоните, тежко физическо изтощение и стрес до заболявания на бъбреците, лоши хранителни навици и тютюнопушене. Магнезият се грижи за равновесието на нервната и мускулна системи. Спомага за намаляването на чувството на отпадналост и умора, електролитния баланс, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, нормалния синтез на белтъчини, участва в процеса на делене на клетките.

Витамин В6 има важна роля при работата на ензимните системи в организма, играе важна роля за имунната система, участва активно в метаболизма, при жените оказва благоприятен ефект при проява на предменструален синдром. Също така Витамин В6 има съществена роля за хормоналния баланс и предотвратява появата на емоционални разтройства. Спомага да се контролира отлагането на мазнини около сърцето и ограничава образуването на камъни в бъбреците. И не на последно място - този витамин се грижи за това кожата ни да изглежда в добро състояние.

6 неща, които да поставим в дома си, ако страдаме от безпокойство

Комбинацията от Магнезий и Витамин В6 на Абофарма се предлага под формата на хранителна добавка с наименованието Або Руе. Представлява капсули, които съдържат в оптимално съотношение комбинация екстракти от корени на валериана и шишарки на хмел. Въпреки че тази формула притежава сънотворен ефект, като подобрява качеството и количеството на съня, включително и при лица, страдащи едновременно от безсъние и превъзбуда, тя не предизвиква усещане за сутрешна сънливост. Може да се използва и за успокоение през деня.

Або Руе, Abo ruhe магнезий и В6 24 капсули можете за закупите от Аптеки Афиа - изберете от тук коя Аптека Афиа е най-близка и най-удобна за Вас. За Ваше удобство Або Руе на Абофарма се предлага и на сайта на Аптеки Афиа, където можете да пазарувате онлайн.

Изгодно предложение от Абофарма – Специално за Вас

Погрижете се за Вашето спокойствие и си осигурете добър сън, избирайки Або Руе от Абофарма.

Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД