До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Как изневеряват различните зодии – част II

Как изневеряват различните зодии – част II
Продължаваме с останалите знаци на Зодиака, за да разберем кои обичат да кръшкат и кои - не си падат особено по това.

ВЕЗНИ

Те могат да изневерят от любопитство, ей така, да видят какво е. Щом се уверят, че няма нищо специално в изневярата, не биха го направили отново. Затова ако половинката ви Везни забегне веднъж, не си мислете, че е дошъл края на света. Едва ли ще се повтори.

СКОРПИОН

Скорпионите биха изневерели, ако това по някакъв начин би им донесло облага. За разлика от повечето други зодии, Скорпионите не са романтични. Връзката за тях е още един начин да покажат, че са по-добри от другите. Ако ви изневерят, значи вече не сте им интересни – тоест сърцето ви е завладяно и време да се насочат към други сърца.

Ако зодиакалните знаци притежаваха суперсили…

СТРЕЛЕЦ

Стрелците изневеряват много, но са толкова внимателни, че половинките им почти никога не могат да ги хванат в крачка. Не че толкова искат да предпазят чувствата им, но мразят кавгите, затова правят всичко възможно да ги избегнат. Въпреки това са директни, когато бъдат подложени на разпит, затова не им задавайте въпроси, чиито отговори не бихте искали да знаете.

КОЗИРОГ

Те са забавни и ексцентрични, но са лоялни. Само че лоялността им не се проявява, докато не стъпят в брак. Така че Козирогът може да ви изневери, но не се тревожете, тъй като забежката вероятно не значи нищо за него.

Ако зодиите притежаваха суперсили… част 2

ВОДОЛЕЙ

Въпреки факта, че те са доста романтични, трудно можем да ги наречем верни. Проблемът при Водолеите е, че те се влюбват доста лесно. Тъй като любовта и сексът вървят ръка за ръка за тях, нищо чудно да ви изневерят дори да сте заедно от дълго време. Добър начин да избегнете това е като често им показвате колко много ги обичате.

РИБИ

Рибите са доста пресметливи хора и могат да се държат сякаш са ви напълно верни, докато се оглеждат за нещо по-добро. Те предпочитат да излизат и да се женят за хора с пари, затова ако получат шанса да бъдат с някого с повече пари от вас, те ще се опитат да прелъстят този човек и да започнат връзка с него, и съответно ще се разделят с вас.

Как изневеряват различните зодии – част I
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД