afya
contacts
contacts
За въпроси: sales@afya-pharmacy.bg
profile
Потребителски достъп
Продукти Разширено

Възпаленото гърло НЕ означава лечение с АНТИБИОТИЦИ

Възпаленото гърло НЕ означава лечение с АНТИБИОТИЦИ
На пръв поглед, тази статистика може да ви се стори естествена. Но научни данни от 2019 г. показват, че при 59% от прегледите, в които е установена остра ангина, е назначен антибиотик, като реално само в 13% от случаите такова лечение е било наложително.

Най-честата причина за ангините са вируси. Само при около 20-30% от случаите в началото може да е налице бактериална инфекция. Ето защо поне през първите 3-4 дни не трябва да се стартира с прием на антибиотик. Нужно е адекватно лечение, което да овладее възпалението, да намали болката, да стимулира имунитета и да ни предпази от усложнения. И да е достатъчно безопасно. Всички тези ефекти съчетава в себе си Тонзилотрен.

Домашни средства при болки в гърлото

Тонзилотрен е хомеопатичен препарат за лечение и профилактика на ангини, остри и хронични рецидивиращи тонзилити, увеличаване на сливиците в детска възраст и лечение след хирургично отстраняване на сливиците.

Тонзилотрен е уникална комбинация от 5 отделни природни съставки, благодарение на които изпълнява важна роля при терапията на ангина:

- Успокоява възпалението в гърлото, което води до бързо облекчаване на симптомите.
- Бързо елиминира болката и възстановява засегнатата тъкан в областта на сливиците.
- Има имуностимулиращо действие, с което предпазва от бактериални усложнения.

Шуслерови соли при болки в гърлото

Клинични изследвания доказват, че Тонзилотрен предлага високоефективно лечение на остри ангини и е единственото лекарство в България за лечение на хронично-рецидивиращите възпаления на гърлото. Употребата му при хроничен тонзилит води до впечатляващи резултати - 3 пъти по-малко остри инфекции на гърлото, 3 пъти по-малка необходимост от антибиотично лечение и 3 пъти по-добро качество на живот.

Тонзилотрен може да се комбинира с всички лекарствени средства, включително с антибиотик. Установено е, че Тонзилотрен подобрява кръвообращението и увеличава насищането на тъканите с антибиотика. Освен това намалява гнойното възпаление на сливиците.

Хомеопатия и Шуслерови соли при грип и настинка

Тонзилотрен можете да закупите както онлайн от сайта на Афиа, така и на място в Аптеки Афиа - изберете от тук най-близката Аптека Афиа.

Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения