До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

АКО ВСЕ НЕ НИ СЕ ПОЛУЧАВА В ЛЮБОВТА, ВЕРОЯТНО ИМАМЕ ЛОШ „ТИП“

АКО ВСЕ НЕ НИ СЕ ПОЛУЧАВА В ЛЮБОВТА, ВЕРОЯТНО ИМАМЕ ЛОШ „ТИП“
Ако току-що сте приключили кофти връзка и сте се зарекли следващия път да си изберете някой различен от обичайния ви „тип“, то вероятно не сте единствените.

Използвайки данните от продължително проучване върху двойки и семейства в няколко възрастови групи, учени от университета в Торонто сравнили настоящите и миналите партньори на 322 участници и установили значителни сходства в профилите на романтичните партньори при даден участник.

Участниците, както и някои от настоящите и бившите им партньори, трябвало да оценят собствени черти на характера като добросъвестност, ектровертност, невротизъм, откритост и други. Отговорите показали, че участниците описвали себе си по начин, който бил сходен с техните минали партньори. Това показва, че освен, че хората имат „тип“, то те избират този тип по някакво сходство със собствения си характер.

Това че имаме „тип“ донякъде е добре, защото когато започваме нова връзка, можем да приложим в нея уменията, научени от предишната – все пак новият ни романтичен партньор вероятно е доста сходен с предишния. От друга страна, експертите твърдят, че това би могло да има негативен ефект върху новите връзки.

Във всеки случай, ако безуспешно скачате от връзка във връзка и не можете да намерите идеалния партньор, то най-вероятно трябва да се замислите за критериите си и съзнателно да се опитате да промените своя „тип“.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД