До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

10 ПРИЧИНИ ДА ЗАМЕНИТЕ РАБОТНОТО МЯСТО С ПЛАЖ. ЧАСТ II.

10 ПРИЧИНИ ДА ЗАМЕНИТЕ РАБОТНОТО МЯСТО С ПЛАЖ. ЧАСТ II.
6. Плажното облекло.
Е, това наистина е един от най-големите плюсове на плажа. Освен някой и друг басейн, плажът е единственото място, където можете да облечете новите си бански (освен ако не намирате за подходящо носенето на бански и в ежедневието, което е съвсем отделен въпрос). Тренирали сте цяла зима, купили сте си възможно най-красивия, секси бански и нямате търпение да разходите перфектно тяло из плажната ивица? Пък дори и да не сте с перфектно тяло и да нямате нов секси бански, то със сигурност просто нямате търпение да се разходите по плажа.

7. Морския живот.
Не всеки се вълнува от морските животни, но докато сте на плаж имат възможност да зърнете рибките в морето, медузите (за предпочитане от разстояние), понякога дори и делфин.

8. Тишината.
Това, разбира се, е доста условно, особено пък в активната част на сезона, но онези малко на брой късметлии, които имат възможност да се усамотят на частен плаж, могат да изпитат удоволствието от тишината, отдавайки се на приятна книга или просто да релаксират.

9. Нощните разходки.
Едва ли има нещо по-романтично от разходките по тъмно край брега на морето под звуците на прииждащите вълни и в компанията на любимия човек.

10. Изгрева.
Нощите на плажа са романтични, но гледката на изгрева е нещо красиво за наблюдаване. Да видиш как „изгрява“ деня е изключително вдъхновяващо. 
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД