contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено

Хороскоп за месец юни 2023 от Марги Паскалева

Хороскоп за месец юни 2023 от Марги Паскалева
ОВЕН – време е да отдъхнете след напрежението и трудностите през последните месец – два. През месец юни ви очакват само положителни преживявания. Много от вас ще предприемат пътувания и почивки в страната или чужбина. Ще се радвате на незабравими мигове, на много любов и страст във връзките си. Други от представителите на Овен могат да получат неочаквана награда при творците, медали при спортистите или придобивки в семейството. Успех в бизнеса и по-добри печалби. Много от политиците също ще имат положителни изяви в обществото и уважение от страна на хората. До средата на месеца е препоръчително да сте по-предпазливи в изказванията си и в общуването с околните, за да избегнете остри спорове и конфликти. Шофирайте и харчете разумно. По-младите Овни през втората половина на юни да не дават повод за ревност на постоянния си партньор.

ТЕЛЕЦ – за вас, скъпи Телци, месецът се очертава по-труден и бурен в емоционален план, особено за родените през май. Акцентите при някои от вас са във финансово, а при други – в семейно или имуществено отношение. На преден план изниква необходимостта от решаването на някакъв семеен проблем, грижа за близък член в семейството или финансово-имуществен въпрос. До 12 юни трудно ще постигате разбирателство с хората. Не е препоръчително до тогава да решавате важни документални въпроси, ще възникват напрежение и трудности. Бъдете внимателни с парите и всякакви ценни за вас неща. При някои от вас са възможни конфликти в семейството или с роднини по имотни въпроси, а при други - финансови трудности или загуби. Вземете превантивни мерки срещу пожар или обир в дома си, ако ви предстои пътуване. Не започвайте сега нищо ново и не рискувайте.

Виж всички продукти за слънцезащита

БЛИЗНАЦИ – месец юни за вас е белязан с много активна комуникация, договаряния, пътувания, важни преговори или сделки. Лесно ще постигате целите си, използвайте чара и убедителността си. Можете да разчитате на подкрепа и помощ от страна на колеги или приятели. Не се доверявайте на никого през втората половина на юни. Предпазвайте се от интриги, документални и телефонни измами. Конкуренцията ще предявява големи претенции към вас, а някои ще действат доста задкулисно. Възможна е поява на ревност или завист от страна на хора в обкръжението ви по отношение на придобивки. Любовните отношения са изпълнени с много страст. Желанията ви са много силни, а те могат да провокират и нуждата от доказване или риск. След 21 юни разчитайте на повече късмет и по-добри печалби в бизнеса. Не забравяйте, че Сатурн изисква да сте отговорни и честни.

РАК между 6 и 8 юни бъдете особено внимателни за финансови загуби и в интимните отношения. Не са изключени и повече разходи за дома и семейството. Акцентът през този месец пада върху парите, собствеността и ценностите. Енергията ви е понижена и се нуждаете от повече почивка и уединение, за да се възстановите след напрежението от предходните месеци. Ако имате неуредени финансови или наследствени въпроси, уредете ги през първата половина на юни. Пари и печалби няма да ви липсват, но вниманието ви трябва да е повишено след 23 юни по отношение на примамливи, но безперспективни предложения. Склонни сте към разсеяност и предоверяване. При някои от вас са възможни проблеми в отношенията с роднини или съседи. Избягвайте дълги пътувания през последната седмица на месеца. Не се натоварвайте прекалено и се грижете за здравето си.

Виж всички продукти за слънцезащита на Avene

ЛЪВ – през този месец ще сте много енергични и ентусиазирани. Нуждаете се от внимание, любов и признание. Отношенията ви с любимите хора ще са динамични и страстни. Между 6 и 8, между 21 и 23 юни при някои от вас може да ескалират емоциите и да има драматични преживявания в партньорствата и любовта. Не е необходимо да доказвате на когото и да било нищо. Партньорите ви ще имат твърде големи изисквания и очаквания от вас. Не проявявайте прекалена щедрост, както и прекален егоизъм. Бъдете щедри само към хора, които заслужават това. В обкръжението ще има личности, чиято единствена цел е да се облагодетелстват от вас. Ценете и уважавайте себе си и хората, които наистина ви ценят и обичат. Занимавайте се с творческа работа, активно спортувайте, забавлявайте се. Ако запазите баланса, ще се радвате на придобивки и вълнуващи преживявания в любовта.

ДЕВА – до около 11 юни концентрацията и преценките ви ще са много добри, а интуицията ще ви води в правилната посока и можете да разчитате на много успехи в работата със задгранични партньори или по проекти с международно участие. Ще постигате успех в преговори, в рекламната и издателка дейност, при участие в конкурси или в изпити. След 11 юни ще срещате по-често неразбиране и пречки, по-трудно ще получавате онова, което искате. Затова през втората половина на месеца се отдайте на активна почивка, приятни занимания в подбрана среда. Имате нужда да се отдръпнете за известно време от шума и фалша.Напрежението в работата постепенно ще намалява след 26 юни. Ако можете вземете си отпуск между 12 и 26 юни. Отделете повече внимание на близките и любими хора, както и време за себе си. Добър месец също за медитация, грижа за здравето и духовни практики.

Виж всички продукти за слънцезащита на Eucerin

ВЕЗНИ – много позитивен и обещаващ вълнуващи преживявания е месец юни за вас, скъпи Везни. След 10 юни ще общувате с лекота. Добро време за търговия и преговори, уреждане на документални въпроси. Много от вас ще срещнат нови приятели, а други – нова страстна любов. Ако не сте свободни рискът да предизвикате силна ревност у партньора си след 21-ви е голям. На моменти ще ви бъде трудно да намерите баланса и да сдържате чувствата си. А и мисленето ще е по-объркано и емоционално. Не позволявайте нещата да излязат от контрол. Ако сте млади и свободни такъв риск няма. Само не се предоверявайте - Марс и Венера в Лъв може да ви предоставят изпепеляващи преживявания, но не дълготрайни отношения. Не харчете прекалено, за да не изпаднете в затруднение в края на месеца. Месецът не е подходящ за рискови начинания и мащабни действия. Време е за забавление.

СКОРПИОН – месец юни се очертава по-напрегнат за вас. Марс и Венера в Лъв може да създадат напрежение в работата, да възникнат противоречия с началниците или други висшестоящи. Бъдете по-отговорни към ангажиментите си и по-изпълнителни. Сега не е момента да доминирате над другите и да налагате мнение. Ще предизвикате сериозни конфликти. Колкото сте по-търпеливи, изпълнителни и не изпадате в крайности, толкова повече ще се утвърждавате като авторитет. Рискът трудностите и напрежението в работата да се прехвърлят в семейството и обратно, от семейството на работното място, е сериозен. Може да ви дразни на моменти липсата на подкрепа и внимание от страна на партньора и близките ви. Настройте се философски и гледайте по-ведро на нещата. И това ще отмине. Повече давайте и по-малко очаквайте. След 21 юни ситуацията ще започне да се успокоява.

Виж всички продукти за слънцезащита на La Roche-Posay

СТРЕЛЕЦ – до около 11 юни може да е по-напрегнато на работното място в отношенията с колеги или пък с наематели, ако имате отдадени имоти под наем. Пестете нервите си, но и не позволявайте да ви правят на будала. Като цяло този месец е ползотворен и успешен за вас. Чудесно време за пътувания зад граница и почивки на екзотични места, за взаимодействие с чужденци, за реклама. Всичко ще постигате с лекота. Ще се чувствате много енергични, вдъхновени, харесвани, обичани и удовлетворени в работата и в личния живот. Очакват ви вълнуващи незабравими преживявания, придобивки и щастливи «случайности». Децата ще ви карат да се чувствате горди с успехите си. Единствено между 23 и 25 юни се предпазвайте от измами, интриги, загуба на лични вещи и документи. Бъдете по-концентрирани и не твърде доверчиви - ще сте склонни към разсеяност и лековерие.

КОЗИРОГ – през месец юни от вас се изисква адаптивност и гъвкавост. Не са налице сериозни трудности, неуспехи или неразбории в отношенията с околните. По-сериозна активност може да има в ежедневието и работата при вашия партньор. Бъдете му опора, а не критик, особено след 21 юни. Концентрирайте се върху стойностните за вас неща, създавайте си ежедневно уют в дома. Занимавайте се с приятни за вас дейности. Добър месец за уреждане на финансови и наследствени въпроси, за работа по проекти и групови дейности. Общуването и контактите са по-ползотворни през първата половина на месеца. Обърнете внимание на здравето си през втората половина. Направете профилактични прегледи. Проведете лунната диета на 4 или 18 юни за изчистване на токсините от организма, откажете се от вреден навик. След 10 юли ще събирате плодовете на труда си.

Виж всички продукти за слънцезащита на Uriage

ВОДОЛЕЙ – звездите този месец могат да поставят пред изпитание връзките и партньорствата при някои от вас. При други от този знак са възможни остри конфликти с партньори или опоненти, разрешаването на спорове по съдебен път. Сериозна конкуренция може да активира драматични преживявания и необичайна развръзка на ситуация при хората с бизнес. Бъдете особено внимателни и не провокирайте у другите агресия или ревност. Месецът не е благоприятен за нови дейности, партньорства и предприемане на риск, особено финансов. Сега е време да се стремите към затвърждаване на постигнатото и стабилизиране. Финансовото положение също може да е на приливи и отливи. Възможни са и загуби, ако решите да рискувате или действате необмислено. Повече шансове за успехи и положително развитие в делата имате между 12 и 21 юни. Грижете се и за здравето си.

РИБИ – през този месец енергиите не са от най-добрите за вас. Трудно ще постигате желаното, но през първата половина на юни ще е малко по-спокойно в комуникацията и контактите ще са по-ползотворни. Преценките и решенията ви ще са по-правилни. През втората половина на месеца, особено между 21 и 26 юни, мисленето ви ще е по-объркано. Възможна е появата на страхове, чувство на несигурност и разочарование от някого. Предпазвайте се от спорове с роднини и колеги, измами и загуба на лични вещи или информация. Не се доверявайте и не споделяйте плановете си. Слънцето в Рак след 21 юни ще отвори някои пътища и затворени до момента врати. Вие по природа не сте максималисти. Нужно е само да сте гъвкави, готови за приспособяване в определени ситуации и към конкретни хора. Не се преуморявайте, пестете силите си за след 10 юли.
 
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД