Подаръци за нея до -30%

Хороскоп за месец март от Марги Паскалева

Хороскоп за месец март от Марги Паскалева
ОВЕН – възползвайте се от добрите звездни разположения през първата половина на месец март, за да успеете да реализирате голяма част от плановете си с лекота. Ще сте ентусиазирани и вдъхновени. Ще излъчвате чар, който ще привлича хората и те ще са склонни да удовлетворяват желанията ви. Някои от вас ще имат силно интензивен любовен живот, а други ще се радват на придобивки в семейството, на повече доходи, на печалби и други хубави поводи за радост. И все пак, бъдете внимателни в действията си. Не предприемайте сериозни финансови рискове. А ако имате постоянен партньор, не се въвличайте в любовни триъгълници, защото през втората половина на март може да си създадете проблеми в партньорството или брака. Интуицията ви ще е засилена и можете да разчитате на нея. Между 21 и 24 март се пазете от измами и интриги. Не се доверявайте.  

ТЕЛЕЦ – месецът за вас се очертава по-спокоен в емоционално отношение, в сравнение с предходния месец. Затова ще помогне и желанието ви за малко уединение и почивка. Време е да възстановите физическото и психическо равновесие. Трудните последни 2 - 3 години отминават – на 7 март планетата на ограниченията и изпитанията напуска знака Водолей. Висши невидими сили през първата половина на март ще ви помагат и предпазват от по-сериозни проблеми. Някои от вас са изпълнени с творческо вдъхновение, а други са настроени романтично. През втората половина на месеца Венера в Телец ще носи много изненади и неочаквано развитие по важни за вас въпроси. Не взимайте и не давайте големи суми пари в заем. Възможно е да ви предложат доста примамливо предложение, не бързайте да приемате и обмислете ползите добре. Може предложението да се окаже само химера.


Любовните дръжки - да ги отстраним или да се държим за тях?

БЛИЗНАЦИ в началото на месеца очаквайте добри новини в семейството, както и положително развитие по важни въпроси в живота на вашите деца. Марс в Близнаци от 21.08.2022 г. внася сериозно напрежение в ежедневието ви (меко казано), но добрата новина е, че на 25 март той най-сетне напуска вашия знак. Последните дни на този труден дълъг период са между 14 и 21 март. Склонни сте да мислите нелогично и да взимате грешни решения, да сте по-разсеяни или доверчиви (особено родените между 11 и 21 юни). Предпазвайте се от грешки в работата, от интриги и конфликти с роднини, съседи или колеги. Шофирайте внимателно и не се доверявайте на никого. През посочените дни е препоръчително и да не подписвате важни дългосрочни договори. Избягвайте сериозно психическо и физическо натоварване. Грижете се за здравето си и избягвайте шумни среди.

РАК Сатурн в Риби от 7 март ще се отрази на вас доста по-стабилизиращо през следващите 3 години като цяло. Месец март е малко по-спокоен и успешен, стига да нямате твърде високи очаквания и да не предприемате големи рискове. Звездите на много от вас ще дават своята подкрепа и възможности за изяви, а при други – възможност за излизане зад граница или предложение за работа в международна компания. На 16 и 17 март бъдете по-внимателни в семейните отношения и в партньорствата изобщо, за да избегнете сериозни конфликти или материални загуби. Венера в Телец през втората половина на март ще има по-положително влияние в емоционален и финансов план. Това, за което трябва да бъдете по-внимателни след 18 март е общуването с околните и особено с роднините. Не реагирайте твърде остро и не казвайте всичко прекалено директно, за да ги нараните.  

ЛЪВ – месецът за вас е белязан като доста по-успешен, за разлика от други представители на Зодиака. Чувствате се енергични, уверени в себе си. До 16 март звездите ще подкрепят вашите действия, решения и изяви. Ще се радвате на вниманието и обичта на близките и любими хора. На късмет могат да разчитат всички, но най-вече хората от бизнес средите и политиката, рекламната и издателска дейност, изкуството, законодателството и финансите, вносът и износът на стоки. След 16 март бъдете по-внимателни с финансите и в отношенията си с партньори / опоненти. Избягвайте големи капиталовложения, даване и взимане на заеми. Меркурий в Овен от 19 март ще ви помогне в общуването с хората. Добър период до края на месеца за преговори, уреждане на важни документи или подписване на договори. Сега момента и да подобрите отношенията си с някого, с когото са били влошени.

ДЕВА – месец март не е от късметлийските ви месеци по принцип. Този месец се очертава поне до 25-ти доста динамичен за вас, а за някои и стресов. По природа сте адаптивни и умеете да излизате успешно от трудни ситуации „сухи“. Родените през месец септември Деви трябва да бъдат най-предпазливи и внимателни в комуникацията през месеца, особено в дните около / на 7 и 15 март. Възможни са транспортни и други инциденти, кражби, грешки в работата поради разсеяност или неправилна преценка, интриги и конфликти с роднини или колеги. Предпазвайте се от измами, особено телефонни. След 24-ти напрежението ще стихва постепенно. Повечето от вас ще се чувстват по-стабилни финансово и емоционално. Взаимоотношенията ще са топли, контактите ефективни. Ще получите добри новини от близък човек или неочаквано бизнес предложение от далеч.

ВЕЗНИ – месец март за вас е времето, в което трябва да се погрижите за своето здраве и емоционален баланс. Почивайте повече при всяка възможност и водете здравословен начин на живот, за да избегнете някои неразположения. Ограничете мазнините в храненето, предпазвайте се от вирусни инфекции. Подсилете организма с витамини и добавки. Спортът и разходките ще ви се отразят добре. При някои от вас може да се наложи промяна на офис в местоработата или структурни промени във фирмата. Бъдете усърдни и отговорно вършете задълженията си. Ако имате възможност, вземете си отпуск до 20-ти, за да починете и се възстановите. През първата половина на месеца проявявайте повече търпение и разбиране в отношенията с партньорите и с опоненти. Желанията ви са много силни и може да прехвърчат понякога искри. Бъдете умерени и не рискувайте, особено финансово.

СКОРПИОН – планетата на кармата и изпитанията Сатурн преминава на 7 март в знака Риби и през следващите три години ще бъде в хармония с вашето Слънце. Ако в личния си хороскоп нямате други планети в знаците Близнаци, Дева или Стрелец, то можете да разчитате на по-положително развитие и събития през годината. Месец март за болшинството от вас също ще е по-спокоен и успешен. Ще подхождате с разбиране и приемане на някои несъвършенства на хората в обкръжението си. Интуицията се засилва, преценките ви ще са правилни. При много от вас основен акцент ще бъдат децата и техни преживявания, а при други любовта. От 25 март навлизате в много силен и благоприятен период за около месец и половина. Пътищата пред вас се отварят, хората ще ви подкрепят и всяко ваше действие ще се увенчае с успех. Между 11 и 16 се предпазвайте от конфликти.

СТРЕЛЕЦ  въоръжете се с търпение този месец, скъпи Стрелци. Слънцето в Риби до 20-ти и Марс в Близнаци до 24-ти включително ще „подпалват“ вашите емоции и ще засилват желанието ви за действие и риск. Най-силно ще бъде това влияние при родените през декември. Все ще се намери някой, който да пречи и спъва работата, както и постигането на целите ви. Затова не се натоварвайте прекалено и не насилвайте нещата, ако не се случват както и когато вие искате. Някои от вас, особено мъжете, ще са склонни да реагират доста остро, да предизвикват партньори или опоненти, които ще подхождат по-скоро подмолно. Вашата искреност може да нарани някого и той да реши да отмъсти. Предпазвайте се от неприятности, конфликти и интриги между 13 и 19 март. Работете внимателно с документи.  Избягвайте в този интервал от дни подписване на договори, не се доверявайте на никого. 

КОЗИРОГ – акцентът при вас до около 20 март е върху общуването, преговорите, пътуванията, придобиването на нови знания или умения, взаимоотношенията с роднини. Довършете започнати задачи и работни ангажименти до 24 март. Предпазвайте се от простуди и вирусни инфекции, а след 24-ти от неприятности и инциденти. Ще чувствате известна финансова нестабилност, а и партньорските отношения може да не са удовлетворяващи. Вие ще харесвате и искате едно, а партньора – друго. Венера в Телец  след 17-ти ще ви донесе повече финансова и партньорска стабилност. На 25 март Марс преминава в знака Рак и навлизате в малко по-противоречив период, през който ако не се въздържате, може на моменти да се стига до противопоставяне и конфликти. Стремете се към баланс в отношенията с другите и да търсите сътрудничество, дори с опонентите.   

Д-р Николовски: "Натокиназа - тайната на японската диета."


ВОДОЛЕЙ – на 7 март Сатурн напуска окончателно вашият слънчев знак Водолей и можете да си отдъхнете вече. Пречките, трудностите и изпитанията през последните 2-3 години остават зад гърба ви. Важното е да сте научили важните за вас уроци, за да можете да поемете по нови пътища и да осъществявате мечтите си. Марс в Близнаци до 24 март внася хармония в ежедневието ви и ще действате с лекота. Някои от вас ще предприемат пътуване, други ще подпишат ползотворни бизнес договори, а трети ще завършат успешно обучение или курс за квалификация. Бъдете по-внимателни в партньорствата и финансовите дела на 24, 25 и 31 март, за да избегнете конфликти или финансови загуби. Не са изключени и неприятни моменти, свързани с недвижимо имущество. Дните не са добри за покупка на имот и сключване на брак. Настройте се за повече работа след 25 и се грижете за здравето.

РИБИ Марс в Близнаци до 25 март ще продължава да внася дисбаланс в дома и семейството ви. Много сте податливи на чуждо влияние. Покажете, че имате характер и не позволявайте да ви влияят хора с лоши ценности, дърпайки ви надолу в бездната. Още малко остана. Не бъдете разточителни с финансите през първата половина на месеца, за да не се чувствате нестабилни. През втората половина на март и особено след 24-ти ще се появят нови възможности, а и любовният живот ще е доста пълноценен. Не забравяйте, обаче, че планетата Сатурн от 7 март навлиза трайно във вашия знак - време е за поемане на отговорности и упорит труд през следващите 3 години. Това са най-важните години в живота на човек и ако сте безотговорни, Сатурн ще ви носи изпитания – през тази година на родените през февруари, през следващите и на родените през март Риби. От вас зависи!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД