Хороскоп за месец февруари 2023 от Марги Паскалева

Прочетете какво ни очаква през втория месец от новата година според месечния хороскоп на астролога Марги Паскалева.
Хороскоп за месец февруари 2023 от Марги Паскалева
ОВЕН – първата седмица на месеца стартирате по-динамично, заредени с много енергия и ентусиазъм. Имате много идеи и цели за бъдещето. Добре е да се настроите за промените и да започнете да планирате осъществяването им. Ще имате подкрепата на хората и по-лесно ще постигате желаното. Любовните отношения през този месец са изпълнени със страст, но е препоръчително да не давате повод за ревност, ако имате постоянен партньор. Така ще си спестите неприятни изживявания в партньорствата. Мисленето ви е сериозно, по-практични сте от обикновено. Но трябва и да проявявате повече разбиране в общуването, да разговаряте, когато възникнат проблеми. Бъдете по-внимателни с финансите през първата половина на февруари. През втората половина на месеца бъдете по-търпеливи в общуването с колеги и роднини. Шофирайте по-предпазливо и се предпазвайте от конфликти на 19 и 25.

ТЕЛЕЦ – имате възможност за по-добри приходи през този месец, но и разходите няма да са малко. През втората половина на февруари бъдете по-пестеливи. Не давайте пари в заем на приятели, защото вероятността да не ви ги върнат е голяма. Възможно е „прехвърчане на искри“ в партньорските отношения през първата половина на месеца. Но след 18 февруари ще се радвате на повече романтични мигове и положителни изживявания, а и ситуацията в бизнес план е по-благоприятна. Може на моменти да има напрежение в работата, но и добри възможности за успех в дейностите. След 21 февруари ще се чувствате по-стабилни и в хармония със себе си, а от там и в хармония с околните. При някои от вас може да възникнат грижи около близък или роднина, за когото ще се наложи да се погрижите. Имате звезден покровител в лицето на Юпитер и Венера, не се тревожете.


БЛИЗНАЦИ – в началото на месеца обръщайте повече внимание на близките и децата си. Не е изключено да възникнат грижи около дете или проблем в отношенията с любим човек. Не проявявайте крайно доверие в информацията, която ви дават околните, проверявайте и проучвайте. Предпазвайте се и от измами или кражби. Периодът до 17 февруари е доста благоприятен за вас в бизнес план - за преговори с чуждестранни партньори, подписване на договори, търговия, уреждане на документи, участие в конкурси и изпити. Но избягвайте скъпи покупки и големи капиталовложения. След 20 февруари работата ще се увеличи, но и придобивките ще са повече. Взаимоотношенията с близките и семейството ще са по-топли и пълноценни. Предпазвайте се от инфекции, грижете се за здравето си. Не се натоварвайте прекалено физически и емоционално. Внимавайте за интриги и конфликти в работата.

Интересни факти за Свети Валентин - Денят на влюбените

РАК – в началото на февруари може да изпитвате известна финансова нестабилност, поради появили се непредвидени разходи. Те може да са свързани с дома, с конкретни плащания за услуги, данъци или разходи по децата. Бъдете внимателни и за финансови загуби. Около 910 февруари се въздържайте от конфликти с роднини, партньори или съседи. На 18 и 19-ти шофирайте разумно и по-предпазливо. Личните и семейни отношения като цяло не са заплашени, стига да се съобразявате с нуждите на близките си. Появяват се необосновани страхове. Имате възможност да получавате по-добри приходи през втората половина на месеца, а след 19 февруари да осъществите плановете си безпроблемно. Ще се радвате на сплотеност и топлота в отношенията с любимите ви хора, а и с колегите. Интуитивно ще усещате техните чувства и настроения. Това ще ви помага и при взимането на решения.

ЛЪВ – емоциите ще се изливат твърде свободно и на моменти ще реагирате по-драматично около 46 и около 1213 февруари. Бъдете по-сдържани през тези дни и не предприемайте рисковани действия. На успехи могат да разчитат юристите, преподавателите, творците, работещите със задгранични партньори, в сферата на науката, бизнеса, политиката, рекламната и издателска дейност. Имате възможност да разрешите успешно юридически и финансови въпроси, но след 20-ти. Тогава постепенно ще започнат да се увеличават и приходите, взаимоотношенията с партньорите ще са по-балансирани. Но все още не е дошло времето за сериозни капиталовложения. Бъдете разумни с финансите си, водете преговори, подготвяйте нужните документи или информация. Четете и проверявайте добре всеки договор преди подписване. Не разчитайте на помощта и не се доверявайте на приятели.

ДЕВА – до средата на месеца довършете някои служебни или лични ангажименти, писане и уреждане на документи, търговски сделки и т.н.  Мисленето ви е логично, предпазливи сте и концентрацията ви е много добра. Настроени сте романтично и готови да изпълните всяко желание на любимите ви хора. Но не позволявайте да ви използват прекалено или да ви мамят. След 18 февруари нервната ви система е по-уязвима и е възможно да чувствате по-силно нервно напрежение, особено на работното място, където може да възникнат някои недоразумения и спорове. Работете внимателно с информация и документация. Не разчитайте друг да свърши работата, ако искате да бъдете свършена както трябва. Грижете се за здравето, щадете нервите си. Този месец не е от най-стабилните за вас във финансово отношение и за партньорствата ви. Стремете се към стабилност и в двете направления.

ВЕЗНИ – малко по-труден е периода до 19 февруари за вас във финансов план, а и на партньора си не можете да разчитате за финансова или емоционална подкрепа. На моменти може да се чувствате объркани или непълноценни. Но не се притеснявайте, това е временно. Балансът и хармонията за вас са важни, затова запазете спокойствие до тогава. Харчете само за най-необходимото и се стремете да запазите баланс в интимните и семейни отношения. Не се поддавайте на изкушения за спекулативни дейности и лесни пари. Някои от вас може да се почувстват поласкани от вниманието на колега / колежка на работното място, но това няма да ви донесе желания вътрешен мир. Втората половина на месеца е благоприятна за работещите в сферата на изкуството, на тайните служби и закона за разкриване на престъпления. След 20-ти очаквайте добри новини, изгодно предложение и стабилизиране.  

СКОРПИОН енергията ви през този месец е понижена. Планирайте така задачите си, за да избегнете напрежение и прекалено натоварване. Малко по-трудно ще осъществявате плановете си до около 19 февруари. През първите две седмици бъдете по-гъвкави в отношенията си с постоянния или с бизнес партньор/и. В интимните отношения са възможни спорове, прояви на ревност. Приходите ви са намалени, а не са изключени също повече разходи или загуба на средства. Но пък разумът и интуицията ще ви водят в правилната посока. След 19 февруари пътищата за реализиране на целите се отварят, а и енергията ви ще се повиши. Ще имате доста активни контакти, предоговаряния, пътувания. Но общуването с хората ще е по-изострено и е препоръчително да проявявате разбиране и търпение. Шофирайте внимателно и ако не е наложително, не пътувайте на дълъг път.   

СТРЕЛЕЦ – през първите четири дни на месеца се предпазвайте от недоброжелателни / завистливи и агресивни хора. Не се доверявайте сляпо на всеки. Трябва да сте малко по-пестеливи и да не купувате нещо, което не е належащо. Енергията и ентусиазмът ви са повишени. До 19-ти имате по-добри възможности за успех и постигане на целите. След това ще срещате по-често пречки, а и силите ви ще са по-малко, за да се борите с тях. Учащите имат по-голям шанс за успех в изпити през първата половина на месеца. Между 16 и 20 може близък или любим човек да ви разочарова с отношението си. А ако имате собствен бизнес, наблюдавайте подчинените. Добре проверявайте всеки документ, който подписвате. Конкурентите ще се стремят да се наложат и да ви уязвят. У дома ще цари хармония и уют. Връзките и финансовите дела ще се развиват по-добре след 21 февруари.


КОЗИРОГ – имате големи амбиции да се утвърдите като авторитет и да материализирате идеите. Но по-мащабните идеи и проекти е най-добре да отложите за след месец април. Сега трябва да сте по-умерени във всичко. Трудолюбиви сте, мисълта ви е задълбочена и аналитична. Бъдете по-смели до около 20 февруари и работете със замах. Имате добри възможности да печелите добре, стига да не надскачате възможностите си. На 10 и 11 февруари някои от вас ще чувстват силно нервно напрежение или може да се появят сериозни страхове. Предпазвайте се от конфликти и шофирайте по-внимателно. Интимните отношения са романтични и топли. Очакват ви приятни придобивки в семейството и поводи за радост. След 20 февруари Венера и Юпитер в Овен ще ви стимулират и ентусиазират мощно. Това са планетите на любовта, придобивките и късмета. Но не рискувайте крайно.

Излекувайте храносмилането си с естествени средства

ВОДОЛЕЙ – като въздушен знак вие се нуждаете от много въздух и свобода на действие. Но не забравяйте, че живеете в общество и понякога трябва да се съобразите и с другите хора. Забравете за всякакви рисковани действия и спекулации през първата седмица на месеца, особено около 5 февруари. Имате нетърпимост към забрани и ограничения, и може да „изригнете“ емоционално като вулкан. Може отношенията в семейството да са поизострени, да възникнат грижи около близък човек, да не достигат парите за всичко. След 19 февруари постепенно грижите ще намалеят, а взаимоотношенията ще се хармонизират. Много добър период за покупко-продажби, подписване на договори, пътувания. Ще се появят добри възможности за развитие и печалби. Потърпете още малко, от 7 март Сатурн ще бъде в знак Риби и най-сетне ще почувствате, че „въжето около врата ви се разхлабва“.

РИБИ Венера и Нептун в Риби ви настройват романтично, а и желанието ви за забавления е силно. Склонни сте да се пускате по течението, но така може да пропуснете много добри шансове за успех и развитие. Уязвими са личните връзки и бизнес отношения. Не давайте повод за ревност на любимия човек, бъдете по-пестеливи и избягвайте капиталовложения до 20-ти. Съществува опасност някои от тайните ви да излязат наяве и да възникнат по-сериозни интриги, конфликти и неприятности. Възможни са и съдебни спорове при някои от вас. Имате нужда да останете насаме със себе си и да направите равносметка за важните хора и неща в живота ви. Не се поддавайте на влияние и съблазни. Месецът е благоприятен за хората на изкуството и шоу бизнеса. След 6 март Сатурн в Риби около 3 години ще ви дарява с това (за добро или лошо), което сте заслужили с миналите си действия.

Марги Паскалева
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения