Коледен магазин

Хороскоп за месец ноември 2022 от Марги Паскалева

Вижте какво вещаят звездите за представителите на различните зодиакални знаци според месечния хороскоп на Марги Паскалева.
Хороскоп за месец ноември 2022 от Марги Паскалева
ОВЕН – през този месец се налага да бъдете по-гъвкави и да се приспособявате в определени условия. Важен акцент са финансовите въпроси и ценностите ви. Направете преоценка на важните за вас неща и хора в живота ви. Не давайте пари на заем, не започвайте нови проекти. Шофьорите да шофират по-внимателно между 5 и 11 ноември, особено на 8-ми, когато е пълното лунно затъмнение. Предпазвайте се от кражби и загуба на пари. Не предприемайте финансови рискове. Месецът не е благоприятен за покупка на техника и автомобил, за подписване на нови договори. Марс е ретрограден до 13.01.2023, което означава че до тогава трябва да се въздържате от подобни покупки и нови начинания. Намалете пушенето, ако сте пушачи и подсилете организма с витамини и минерали. През втората половина на месеца ще се радвате на придобивки и повече положителни емоции.

ТЕЛЕЦ – месец ноември за вас ще е изпълнен с доста предизвикателства, особено през първата половина на ноември. Трябва да сте много предпазливи и разумни в действията си, най-вече родените между 5 и 10 май телци. Много от вас ще чувстват силно нервно напрежение и ще са склонни към избухливост. А това може да породи конфликти както в семейството, така и извън него, особено между 5 и 11 ноември. В работата не е изключено да има забавяне на заплати. Предпазвайте се от инциденти по пътищата до 17 ноември, от загуба на документи и други лични вещи, от хакерски атаки в интернет. От 17-ти нататък напрежението постепенно ще намалява. Вие по природа сте търпеливи и предпазливи. Положете усилие, докато отмине този период на внезапни и неочаквани обрати. Грижете се за здравето и спокойствието си. Разходките сред природата ще се отразяват положително.

БЛИЗНАЦИ – препоръчително е малко да намалите темпото през този месец, като цяло до 13.01.23, да не се натоварвате с прекалено много работа и ангажименти. Марс по принцип зарежда човек с много енергия, когато съвпада със Слънцето му. Но той е ретрограден до тогава и периодът е подходящ за равносметка и корекции на минали действия, не за нови начинания или действие. Периодът не е подходящ също и за планови операции. Изисква се повече сдържаност в емоциите и действията, промени в самосъзнанието и поведението. Родените след 10 юни Близнаци може да се чувстват с понижена енергия и имунитет, а това изисква от вас да се предпазвате от травми на ръцете, изгаряния, вируси и инфекции. Подсилете организма с витамини и други добавки. През последната седмица на месеца внимавайте за конфликти и измами. Шофирайте с повишено внимание и концентрация.


Яжте сочни и добре узрели круши, ако искате да сте здрави

РАК – болшинството от вас няма да имат особено желание за активни контакти и изяви. Нуждаете се от почивка и усамотение, за да възстановите силите и психическото си равновесие. Това е добър месец за творците, защото самоизолацията ще ви помогне в творческата работа. Някои от вас може да правят планове за работа и живот зад граница, които да се осъществят след 13.01.23, а при други да се появят вътрешни страхове или да възникнат здравословни грижи. Обръщайте повече внимание на знаците на съдбата – интуицията ще ви води в правилната посока. Първата половина на ноември е добър период по отношение на финансовите и партньорските въпроси. Комуникацията ще е ползотворна и имате шансове за по-добри резултати и придобивки. След 23-ти може да получите интересни предложения, но не препоръчвам да ги приемате сега. Няма да са успешни. 

ЛЪВ – ентусиазъм и енергия няма да ви липсват през ноември, но има някои важни особености, на които трябва да обърнете внимание. Пълното лунно затъмнение на 8-ми акцентира темите за кариерата / бизнеса, домът и семейството, недвижимите имущества. Ако имате ипотечен кредит, може да бъдете затруднени с плащането на вноските. Някои от вас може да напуснат настоящата работа или да бъдат съкратени поради финансови проблеми на фирмата. Периодът до 17-ти е труден във финансов аспект и трябва да се придържате към стабилност, да не купувате излишни вещи и да не правите големи капиталовложения. В зависимост от заложеното в хороскопа на всеки от вас, може да възникнат грижи в дома или около друг близък роднина, загуба на авторитет / работа или имущество, конфликт на работното място, смени в ръководството на фирмата или фалит.

ДЕВА – звездите са белязали месец ноември с повече напрежение в ежедневието ви и то най-вече на работното място. Ретроградният Марс е в неблагоприятен аспект към Слънцето ви и акцентира бизнеса / кариерата ви до 13.01.23. През този месец най-силно са засегнати родените след 9 септември Деви. Препоръчително е да коригирате някои минали грешки в работата или проблеми в отношенията с колеги или висшестоящи. Работете внимателно с документи и информация. Приведете документацията в изряден вид. Довършете започнати проекти и дейности, подобрете взаимоотношенията. Всичко това свършете до средата на месеца, защото след 23 ноември динамиката ще се усилва. Възможни са конкурси за ръководните длъжности, преподписване на договори с изтичащ срок. Пазете авторитета си, не правете излишни коментари. Избягвайте пътувания между 5 и 10, особено на 8 ноември.

ВЕЗНИ – силни, енергични, с повишено желание за разнообразие и пътуване ще бъдат повечето от вас през този месец. Ще се справяте лесно с предизвикателствата и конкуренцията. По-трудни във финансово отношение са дните между 8 и 17 ноември. Избягвайте скъпи покупки и пътувания в този интервал, както и през последните пет дни на месеца. След 17-ти контактите ще са повече, но е препоръчително да не бързате с решенията и действията, ако имате интересни предложения за бъдещето. Втората половина на месеца е подходяща за обмисляне на идеи, повишаване на квалификацията, разрешаване на семейни въпроси. Не влизайте в спорове с роднини и отложете уреждането на документални въпроси за средата на декември. В края на ноември и в началото на декември включете цялата си присъща дипломатичност и бъдете по-мили с интимния си партньор.

СКОРПИОН – пълното лунно затъмнение, следващо предходното слънчево в края на октомври, ще постави много от вас пред важни промени и в някои случаи дори пред изпитания. Положете усилия и бъдете особено предпазливи в своите действия до около 20-ти. Емоциите трябва да са под пълен контрол. В зависимост от заложеното във всеки личен хороскоп, повишена е опасността от тежки конфликти с партньори или опоненти, сбивания и наранявания, инциденти, съдебни дела, семейни драми и раздели, финансови проблеми и загуба на пари / ценности, лични здравословни проблеми или грижи около здравето на близък роднина. Най-уязвими са родените в кроя на октомври и първите 10 дни на ноември. Месецът е неблагоприятен както за капиталовложения, така и за всякакви нови начинания. Грижете се за здравето и личното си спокойствие, пазете авторитета си на работното място.

СТРЕЛЕЦ – през месец ноември най-разумни и предпазливи трябва да бъдат родените през трета декада на знака (родените след 10.12). Ретроградният Марс в Близнаци може да постави на изпитание вашите семейни, интимни или бизнес връзки, повишавайки напрежението между вас, особено след 17-ти. Сега не е време за нови партньорства и действия, а със съществуващите вече внимавайте за предателства или измами. Ако имате отдадено под наем имущество, следете наемателите дали плащат редовно сметките и наемите си. В работата при някои от вас могат да възникнат остри спорове, да има съкращение на служители и други структурни промени. Ако имате личен бизнес, финансовата криза може да засегне и него по някакъв начин. Очаква се повишаване на данъци, наеми и лихви в банковия сектор. Намерете отдушник за стреса, не се доверявайте.


Подсилване на имунната система при смяна на сезоните

КОЗИРОГ – през този месец може да възникнат някои непредвидени разходи около дете, бъдете по-пестеливи. Работата / бизнесът ще са малко в застой или ще се забавят плащания. Финансово ще сте по-нестабилни. Необходимо е да довършите някои ангажименти, да коригирате минали действия и едва след втората половина на януари 2023 г. можете да разчитате на по-благоприятно развитие в работните дела. Месецът не е подходящ за нова работа или начинания, за подписване на нови дългосрочни договори, за покупка на техника за бита или апаратура за офиса. Отделяйте време за разходки сред природата, нуждаете се от чист въздух. Предпазвайте се от простуди и инфекции на горните дихателни пътища, както и ръцете от травми. Не се натоварвайте прекалено, пестете си нервите. След 18 ноември имате възможност за малко почивка и уединение, за да възстановите силите си.

ВОДОЛЕЙМарс в Близнаци, макар и ретрограден, е в добър аспект към Слънцето ви, дава добри възможности при добро желание да подобрите влошени минали отношения с любими хора и връщането към минали връзки, които по някакви причини са били преустановени. Стига да сте осъзнали и своите грешки, разбира се. На повърхността могат да изплуват и ваши идеи, които сте имали, но не сте реализирали. Добре ги обмислете и ревизирайте, актуализирайте ги спрямо новите условия и можете да ги стартирате след 23 януари 2023-та. Месецът не е подходящ за нови дейности и начинания. Интимните отношения и партньорствата въобще, финансовото състояние и общуването ще са по-трудни до около 18 ноември. По-често ще срещате неразбиране от страна на околните. Избягвайте спорове и критика. Шофирайте разумно и работете внимателно с документи.

РИБИ – много добър месец за вас за обучение и повишаване на квалификацията ви, за пътувания и рекламно/издателска дейност, за контакти със задгранични партньори. Общуването ще е по-леко за вас до 17-18 ноември - ще се радвате на разбиране от страна на околните и бизнес партньорите, както и на топлота в интимните отношения. След 18-ти бъдете по-бдителни и не се доверявайте. През последната седмица на месеца са възможни интриги, клюки по ваш адрес, измами или кражби. Вземете превантивни мерки в дома си срещу обири и пожари. В семейството може да възникнат конфликти или да се появят грижи около някого в дома. Ще се появят при някои от вас финансови грижи, а и партньорските отношения може да се влошат. Не давайте повод за ревност, грижете се за близките и семейството. Склонни сте към разсеяност и самозаблуди, мислете добре преди на действате.

Марги Паскалева

Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения