-20% за всяко мултифункционално сухо масло NUXE Huile Prodigieuse 100 ml + комплимент душ-олио или душ-гел 100мл 
promotions

Xороскоп за месец юни 2022 от Марги Паскалева

Xороскоп за месец юни 2022 от Марги Паскалева
ОВЕН – през този месец Марс, планетата на активността и Юпитер, планетата на късмета са във вашия знак Овен. Марс ще ви зарежда с много енергия и сили, ще ви вдъхва смелост да предприемате смели стъпки и да поемате инициативи. А Юпитер ще ви носи много късмет и ще постигате успехи с лекота. След 5 юни и Меркурий вече ще е в директен ход и можете да стартирате своите планове и нови идеи. Повече подкрепа и разбирателство с околните очаквайте след 14 юни, когато Меркурий ще премине във въздушните Близнаци. Венера и Уран в Телец в средата на месеца образуват неблагоприятен аспект със Сатурн. Те могат да създадат финансови затруднения и загуби, конфликти в интимните или бизнес отношения. Затова бъдете по-внимателни във финансовите дела и в партньорствата. Не рискувайте, за да избегнете неприятни преживявания и изненади, раздели с любими хора.

Каква жена си според зодията

ТЕЛЕЦ – ще се чувствате малко изморени, без особена енергия през този месец. През първата половина на юни общуването и преговорите ще са затруднени, а на моменти дори ще възниква напрежение. Нуждаете се от почивка и е добре през втората половина на месеца да си организирате някакво пътуване или почивка на море / планина. Добро време също за преразглеждане на авоарите ви и на ценните за вас неща. Ако не можете да си вземете отпуск, пригответе се за повече работа и отговорности. След 14 юни Венера в Телец ви настройва романтично и заедно с Уран ще носят изненади във връзките – някога положителни, някога не. Много е важно да обръщате достатъчно внимание на половинката си и да не давате повод за ревност. Не се страхувайте да поемате отговорности. Избягвайте трудни преходи в планините и пътувания със самолет до 14 юни, а след 14 - скъпи покупки.

БЛИЗНАЦИ – през първата половина на месеца трябва да бъдете по-отговорни в работата си, но и да не се натоварвате прекалено. Енергията ви е понижена, трудно се съсредоточавате и общуването не е много леко. При някои от вас може да възникнат здравословни неразположения или грижа около близък човек в семейството. До 14 юни работете по-внимателно с документи и информация. Шофирайте със съобразена скорост и избягвайте пътуване на дълъг път по възможност. Трудностите постепенно ще отшумяват през втората половина на месеца – Меркурий навлиза на 14-ти в знака Близнаци. Ще получите много сериозна подкрепа от важен за вас човек и имате шанс да реализирате своите планове. Марс и Юпитер в Овен ще ви ентусиазират и вдъхновяват, ще имате повече сили и блестящи идеи свързани с работата ви. Късметът ще е с вас, действайте по-смело!


РАК – няма да ви е много леко през този месец. Натовареността в работата ще се съчетава в някои моменти с грижи в семейството. Това ще натовари и без това крехката ви емоционална натура, но ще трябва да се въоръжите с търпение и сили. Не разчитайте на спокойствие, а си създайте добра организация в работен план. При някои от вас предстоят важни промени на работното място. Юпитер в Овен ще ви носи късмет по отношение на работата, но само добре подготвените и с нужната квалификация имат шанс за заемане на по-добра позиция или да запазят настоящата. Месецът не е добър за рисковани начинания. Сега трябва да се стремите към стабилност. До 14 юни често ще срещате неразбиране и общуването може да е трудно с хората и с партньора. Имате добри шансове за придобивки и добри приходи. Само през последната седмица внимавайте с парите и не харчете излишно.

ЛЪВ – най-сетне добри новини и за вас, скъпи Лъвове. Този месец звездите са се наговорили да ви носят само радост и успехи. Имате отлични шансове след 4 юни да стартирате най-смелите си идеи и планове. В началото на месеца започнете с организацията по осъществяването им. Ако ви е нужно финансиране за по-мащабен проект, сега е момента да кандидатствате. Но преди да започнете нещо ново довършете стар ангажимент, за да избегнете конфликт в средата на месеца. Много добър месец също за рекламна и издателска дейност, за задгранични пътувания, за преговори и подписване на договори с чуждестранни партньори, за обучение или участие в конкурси. Някои от вас може да заминат на работа в чужбина, други да се преместят в ново / по-просторно жилище. А трети ще се радват на придобивки в семейството и на нови попълнения в дома през втората половина на юни.

ДЕВА – през първата половина на месеца е препоръчително да работите по-концентрирано и внимателно при работа с документи или информация, за да не сгрешите нещо важно или да изгубите ценна информация. През първата половина на месеца се грижете повече за себе си и здравето. Избягвайте прекалено натоварване и стрес, енергията ви е недостатъчна. Изразяването на мнение и изявите в обществото е добре да са премерени и по-ограничени. В семейството и интимните връзки ще се чувствате комфортно, обичани и ценени. С финансите също ще се справяте добре, а някои от вас ще се радват и на неочаквано добри приходи от бизнеса. Но не мислете, че парите ще идват при вас без труд. Освен това в края на месеца Меркурий и Венера в Близнаци могат да намалят приходите, да повишат разходите, да създадат трудности в общуването с близките или в бизнеса. Бъдете пестеливи.

ВЕЗНИ – след 5 юни имате шанс и подкрепа от звездите да стартирате нови начинания и взаимоотношения с партньори. Чувствате се много енергични, вдъхновени и ентусиазирани. Желанието ви за любов и приключения е силно. Някои от вас може да се радват на интензивни и страстни любовни отношения. Но тези, които са семейни и ангажирани във връзка не трябва да прекрачват границата и да рискуват да си навлекат гнева на партньора. Възможни са и конфликти с опоненти / конкуренти. На повече успехи разчитайте след 13 юни, когато Меркурий ще навлезе в Близнаци. Периодът до 23 юни е неподходящ за капиталовложения и нови партньорства. Благоприятна втора половина на месеца за работещите със задгранични партньори, в търговията и услугите, рекламата, в сферата на закона и образованието. Венера в Близнаци след 22 юни носи хармония и любов.

СКОРПИОН – месец юни не е от най-лекия за вас, мили Скорпиони. Акцентите при вас са работата, здравето, партньорските отношения и финансите. При някои от вас са възможни конфликти с постоянния или с други партньори / опоненти. При други може да възникнат финансови затруднения, загуби или трудности с изплащането на кредити. А при трети може да се появят здравословни проблеми и необходимостта да се погрижат за здравето си. Ключът към повече спокойствие и по-благоприятно развитие по тези важни въпроси е в запазването на хладнокръвие, проява на търпение в критични моменти, повече отстъпки и компромиси в отношенията с хората. Грижете се основно за доброто си здраве. Ако е наложително обърнете се към специалист. Не се натоварвайте прекалено емоционално и бъдете по-пестеливи. Към края на месеца много от затрудненията ще бъдат преодолени.
 

СТРЕЛЕЦ – като цяло месецът е много динамичен и силен за вас. Много радост и поводи за гордост ще ви носят вашите деца и любими хора. Силни преживявания и страст в любовните връзки за младите и влюбените. Марс в Овен ви зарежда с ентусиазъм, вдъхновение и енергия. Имате силата и късмета да осъществите много от плановете си след 4 юни. След 14 юни общуването и контактите се активират по-сериозно. Изслушвайте хората, с които работите и си партнирате. Венера, обаче, до 22 юни може да внесе някакви трудности и ограничения от финансов характер, както и в партньорствата. Не купувайте скъпи неща и не прекалявайте с харченето. Предпазвайте се от конфликти на работното място, за кражби на служители или загуба на средства поради неправилно управление на финансите. Успешен месец за хората от сферата на големия бизнес, спорта и политиката.

КОЗИРОГ – финансовите ви въпроси и интимни отношения в началото на месеца ще се развиват по-успешно. Трябва да сте по-гъвкави на работното място през първата половина на месеца, защото ще има хора, които тенденциозно ще се опитват да ви провокират и да понижат авторитета ви. През втората половина на юни взаимоотношенията постепенно ще се хармонизират и можете да разчитате на по-добра комуникация и резултати. Няма да ви е леко като цяло, често ще се появяват предизвикателства. Много е важно да не предприемате рисковани действия, да не взимате импулсивно решения и да не допускате да ви притискат да правите нещо, което е против принципите ви. При някои от вас може да възникнат грижи в семейството или промени в дома. Между 15 и 22 юни бъдете внимателни с парите, не правете големи инвестиции. Отделяйте повече време за себе си и за любимите хора.
 
ВОДОЛЕЙ – много активен месец за вас по отношение на контактите, преговорите, договорните отношения и пътуванията. Можете да разчитате на успехи в покупко-продажби и в изпити, на ползотворни контакти във връзка с ваши интересни бизнес идеи, които да започнете да осъществявате през втората половина на месеца. Първата половина на юни може ща има някои затруднения при взаимодействие с институции. Много добър месец за всякакви интелектуални дейности, за придобиване но ви знания и умения. След 14 юни ще почувствате повече прилив на енергия и ентусиазъм. Някои от вас могат да отпътуват до интересни нови дестинации, други да се съсредоточат върху важните ангажименти в семейството и децата, а трети – върху работата си. Ако отсъствате от дома си през втората половина на юни, препоръчително е да вземете мерки срещу обири в дома.

Когато обичаш зодия Близнаци….

РИБИ – време е да обърнете сериозно внимание на ценните за вас неща и хора в живота ви. Звездите ще ви поставят понякога пред затруднения, а друг път ще ви даряват с подаръци от съдбата. Имате шанс да печелите повече или да ви увеличат заплатата, но ще се появяват периодично и повече разходи. Контактите са по-ефективни през първата половина на месеца и ако имате някакви юридически въпроси за разрешаване, тази част от месеца е по-ползотворна за разрешаването им. След 14 юни ограничете контактите и се предпазвайте от конфликти с партньори и опоненти. Разбиране и подкрепа очаквайте най-вече от семейството си. След 24 юни и в началото на юли избягвайте пътувания на дълъг път. Бъдете по-внимателни в отношенията си с партньорите и любимия човек. Венера и Меркурий в Близнаци може да провокират някакви проблеми в любовта и с финансите.
 
Марги Паскалева
https://astroamor.wordpress.com
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения