Подарък душ-гел 100 мл при покупка на слънцезащитен продукт VICHY или LA ROCHE POSAY. Не важи за промо пакети.
promotions

Хороскоп за месец Март 2022 от Марги Паскалева

Хороскоп за месец Март 2022 от Марги Паскалева
ОВЕН – дните до 6 март са последните по-динамични дни за вас и най-вече за родените между 11 и 20 април. Проявете още малко търпение през първата седмица на месеца, не действайте импулсивно и се предпазвайте от проблеми и неприятности, особено с началници и контролни органи.  От 7 март нататък напрежението постепенно ще намалява.  Ще се почувствате като освободени от окови – вдъхновени и ентусиазирани от нови идеи за бъдещето. Периодът след 8 март е много благоприятен за нови начинания и работни проекти, за нови приятелства и връзки. И все пак, давайте си от време навреме почивка от шумните многолюдни места, за да можете да възстановите изразходената енергия през февруари. Ще ви се отразят добре заниманията с йога и други духовни или творчески дейности. След 20 март и Слънцето в Овен още повече ще подсили ентусиазма и силата ви.

Какво е вашето вътрешно животно според рождената ви дата

ТЕЛЕЦ – вие, мили Телци, от 8 март навлизате в един по-динамичен и стресов период, като през този месец по-осезаемо ще го усетят родените в края на април и в първите 10 дни на май. Често ще бъде поставяно на изпитание търпението ви, особено в работата. Не обичате промените, трудно се приспособявате в нови условия и ситуации. А Марс във Водолей често ще опъва нервите ви. Възможни са трудности и конфликти на работното място, а не са изключени и смени на ръководители в държавни институции и предприятия. Опитайте се да се приспособите и да не избухвате. Не предприемайте рисковани действия. Избягвайте пътуване на дълъг път, шофирайте по-внимателно. Предпазвайте се от травми. Грижете се за своето и на близките ви здравето. Публичните личности да пазят имиджа си в обществото, защото може да бъдат въвлечени във финансови или от интимно естество скандали.

БЛИЗНАЦИ – ще бъдете много енергични и вдъхновени през този месец, настроени сте идеалистично. Звездите са много щедри към вас през месец март, затова се оглеждайте за нови възможности и развитие. Ще успявате да реализирате голяма част от плановете си, да печелите победи и успехи. Появяват се нови хора и интересни предложения за бъдещи дейности и проекти, които имат добри шансове за бъдещи успехи и печалби. Много е важно, обаче, да не споделяте с никого своите планове, тайни и лично мнение с хора, които имате за свои приятели или пък със съмишленици. Ако и рождената ви Венера е в Близнаци, ще се радвате на добри приходи, придобивки, на много положителни преживявания в любовните връзки и на ползотворни контакти. Успешен месец за политиците, творците, търговците и работещите в рекламата, издателството, медиите, транспорта, износа и износа. 

РАК – интуицията ви през този месец е още по-силна. Тя ще ви помага да правите по-правилни преценки за хората и да взимате правилните решения. Много по-лесно ще се разбирате с хората от обкръжението си до около 24 март. Акцентът през месеца е върху финансови въпроси – кредити, данъци, наследствени въпроси, разходи около децата. Бъдете малко по-пестеливи и не харчете пари за ненужни вещи, за да не изпадате в затруднения. Професионалните ви дела ще се развиват успешно, а може да ви натоварят и с повече ангажименти. Но ще се чувствате удовлетворени от свършеното. Ключът към успеха ви сега е в умението бързо да се приспособявате. Успех в изпити и участия в конкурси. Благоприятно време за обучение. През последната седмица на март трябва да сте по-внимателни в общуването, при работа с документи и информация, особено юнските Раци.


ЛЪВ – не мога да ви обещая спокойствие през този месец, мили Лъвове. Очертава се по-напрегнат и на моменти конфликтен месец март. Уязвимите зони са взаимоотношенията ви с партньори или опоненти, с брат / сестра, съседи или други хора от близкото ви обкръжение. Ще възникват стресови ситуации - нападки от страна на хора, от които най-малко очаквате, юридически спорове при някои от вас. Възможни са неприятни преживявания от различно естество, лични или с друг член на семейството здравословни грижи. Месецът не е подходящ за никакви рисковани действия, нови начинания и връзки, за подписване на важни бизнес договори, за капиталовложения. Избягвайте пътуване на дълъг път. Не се возете в транспортно средство, управлявано от неопитен или употребил алкохол водач. Предпазвайте се от травми и инциденти, особено при работа с електричество и машини.

ДЕВА – месец март по принцип не е от най-късметлийските ви месеци, но ако успеете да се въздържате от крайна критика и да намерите общ език с хората, можете да създадете някои доста перспективни връзки и в бъдещ план заедно да постигнете чудесни работни взаимоотношения и партньорства. В работата при повечето от вас ще е по-натоварено. По-трудно ще им бъде на тези от вас, които по някакви причини са без работа. Бъдете изпълнителни и не оставяте задачите си недовършени. Най-успешни ще са работещите в сферата на изкуството, законодателството и с личен бизнес. Имате шанс да постигнете известност и уважение в обществото. Сега не е добре да правите големи капиталовложения или да взимате пари в заем от финансови институции. Интимните отношения ще останат малко на заден план, но нямате поводи за притеснения. Намирайте време и за почивка.

ВЕЗНИ Венера и Марс във Водолей през този месец при много от вас ще оставят незабравим отпечатък. Ще чувствате прилив на енергия и чувства. Ще постигате по-лесно успехи, ще израствате професионално и ще се изявявате. Любовните и семейни отношения ще са топли и вълнуващи. Повишават се приходите или се появява нова / допълнителна работа, което ще ви накара да се чувствате по-стабилни и удовлетворени. Вашите деца могат да ви накарат да се чувствате горди с тяхно постижение или изява. В някои семейства ще се радват на появата на деца, внуци, сватби, придобивки и други поводи за радост. Младите и неангажираните Везни могат да срещнат нова любов, да поискат ръката на своята любима или най-малкото любовните им връзки да процъфтяват. Добър месец за нови начинания и проекти, за капиталовложения. Опитайте своя късмет и в лотарията, имате шанс за печалби.

СКОРПИОН – труден месец за Скорпионите, изпълнен с предизвикателства и напрежение. Амбициите и желанията ви са твърде силни, но пречките на моменти ще ви изморяват. Ще срещате по-често отпор и неразбиране от страна на околните. На работното място може да е твърде натоварено или отношенията с колегите напрегнати и конфликтни. Възможни са обрати и неблагоприятно развитие по важни за вас въпроси, конфликти, неприятности с властите, травми, оперативни намеси, някакъв здравословен личен или свързан с друг роднина проблем. Грижете се за здравето си, не предприемайте рисковани действия и начинания. Бъдете разумни и малко по-търпеливи, не толкова взискателни и критични с хората и особено с близките си. Вземете мерки срещу обири или пожар, течове в дома. Може да възникнат конфликти с роднини или да предприемете преместване на друго място.


СТРЕЛЕЦ – предстои ви един забързан, но доста по-ползотворен като цяло месец. Сега ще имате възможността да пътувате повече, да общувате с много хора. При някои от вас ще възникне необходимостта от подписване на важни договори, финансиране на проекти, покупко-продажби. Приходите ще се увеличат. Контактите ви ще са ползотворни и ще се чувствате стабилни финансово. Това, от което трябва да се предпазвате е да не бъдете твърде доверчиви към хората. Всички не са така открити и добронамерени като вас. Не споделяйте плановете и личните си тайни с всеки. Работете по-внимателно с документи и ако трябва да подписвате нещо, четете добре преди това написаното. Може да се опитат да ви измамят или подведат. У дома може да възникне необходимостта от малък ремонт. Вземете мерки срещу наводнения от съседи и не допускайте всеки в дома си, да не изчезне нещо ценно.

КОЗИРОГ – изпитвате силна необходимост от финансова стабилност и вниманието ви е насочено към финансовите въпроси. Ще се появяват нови идеи и предложения, а вероятно и възможност за подобряване на финансовото състояние. Контактите са ползотворни. Месецът не е подходящ за рисковани и особено за спекулативни дейности. Препоръчително е да следите стриктно всяка стотинка и да сте по-пестеливи. Сега не е време за разточителства. Възможни са непредвидени разходи около дете. Ако имате бизнес или предстоят проекти с чуждестранни партньори, може да бъдат известно време в застой или да има трудности в осъществяването им на този етап. Месец март е подходящ за уреждане на документи, предварителни договаряния, подписване на договори и споразумения, покупко-продажби, явяване на изпити. Интуицията ви е силна и ще ви предпазва от грешки. 

ВОДОЛЕЙ – ще сте изключително активни, инициативни и борбени през този месец. Вашият чар и магнетичност ще привличат хората и внимание няма да ви липсва. Настроени сте романтично, жадувате за промени и нови преживявания. Имате вътрешна необходимост да промените нещо и във външния си вид – смяна на прическата или цветът на косата, промяна в начина на обличане или някаква козметична корекция. Променяйте каквото и както искате, но с козметичните корекции и други интервенции изчакайте, освен ако не касае някаква спешна хирургическа намеса. Много силен месец за творците. Трудно ще постигате всичко. Дори на моменти напрежението ще ви идва в повече. Имате възможност да печелите добре, но и разходите ви няма да са малко, затова не прекалявайте с покупките и удоволствията. Не предприемайте рискове и се предпазвайте от травми или инциденти. 

Как обичат да се хранят различните зодии?

РИБИ – през месец март много от вас ще се чувстват леко меланхолични, затворени в свой свят и обкръжение. Нуждаете се от почивка и уединение. И е време за това, стига да можете да си го позволите. Ако не можете за излезете в отпуск точно сега, поне намалете за известно време контактите и обърнете внимание на себе си, на своите цели и мечти, както и на най-близките си. Някои от вас може да не се чувстват особено стабилни финансово, а други да изпитват тъга или самосъжаление на моменти. Често ще имате ярки сънища и прозрения, сензитивността ви е засилена. Не позволявайте да ви използват и оказват влияние. Грижете се за здравето си и се предпазвайте от инфекции и измами. Месецът е подходящ за личностно развитие, повишаване на квалификацията с някакви курсове, творчески занимания. Ще ви се отразят добре разходките на чист въздух, спорт и занимания с хобита. 

Марги Паскалева
https://astroamor.wordpress.com/
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения