contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено

Хороскоп за месец Март 2022 от Марги Паскалева

Хороскоп за месец Март 2022 от Марги Паскалева
ОВЕН – дните до 6 март са последните по-динамични дни за вас и най-вече за родените между 11 и 20 април. Проявете още малко търпение през първата седмица на месеца, не действайте импулсивно и се предпазвайте от проблеми и неприятности, особено с началници и контролни органи.  От 7 март нататък напрежението постепенно ще намалява.  Ще се почувствате като освободени от окови – вдъхновени и ентусиазирани от нови идеи за бъдещето. Периодът след 8 март е много благоприятен за нови начинания и работни проекти, за нови приятелства и връзки. И все пак, давайте си от време навреме почивка от шумните многолюдни места, за да можете да възстановите изразходената енергия през февруари. Ще ви се отразят добре заниманията с йога и други духовни или творчески дейности. След 20 март и Слънцето в Овен още повече ще подсили ентусиазма и силата ви.

Какво е вашето вътрешно животно според рождената ви дата

ТЕЛЕЦ – вие, мили Телци, от 8 март навлизате в един по-динамичен и стресов период, като през този месец по-осезаемо ще го усетят родените в края на април и в първите 10 дни на май. Често ще бъде поставяно на изпитание търпението ви, особено в работата. Не обичате промените, трудно се приспособявате в нови условия и ситуации. А Марс във Водолей често ще опъва нервите ви. Възможни са трудности и конфликти на работното място, а не са изключени и смени на ръководители в държавни институции и предприятия. Опитайте се да се приспособите и да не избухвате. Не предприемайте рисковани действия. Избягвайте пътуване на дълъг път, шофирайте по-внимателно. Предпазвайте се от травми. Грижете се за своето и на близките ви здравето. Публичните личности да пазят имиджа си в обществото, защото може да бъдат въвлечени във финансови или от интимно естество скандали.

БЛИЗНАЦИ – ще бъдете много енергични и вдъхновени през този месец, настроени сте идеалистично. Звездите са много щедри към вас през месец март, затова се оглеждайте за нови възможности и развитие. Ще успявате да реализирате голяма част от плановете си, да печелите победи и успехи. Появяват се нови хора и интересни предложения за бъдещи дейности и проекти, които имат добри шансове за бъдещи успехи и печалби. Много е важно, обаче, да не споделяте с никого своите планове, тайни и лично мнение с хора, които имате за свои приятели или пък със съмишленици. Ако и рождената ви Венера е в Близнаци, ще се радвате на добри приходи, придобивки, на много положителни преживявания в любовните връзки и на ползотворни контакти. Успешен месец за политиците, творците, търговците и работещите в рекламата, издателството, медиите, транспорта, износа и износа. 

РАК – интуицията ви през този месец е още по-силна. Тя ще ви помага да правите по-правилни преценки за хората и да взимате правилните решения. Много по-лесно ще се разбирате с хората от обкръжението си до около 24 март. Акцентът през месеца е върху финансови въпроси – кредити, данъци, наследствени въпроси, разходи около децата. Бъдете малко по-пестеливи и не харчете пари за ненужни вещи, за да не изпадате в затруднения. Професионалните ви дела ще се развиват успешно, а може да ви натоварят и с повече ангажименти. Но ще се чувствате удовлетворени от свършеното. Ключът към успеха ви сега е в умението бързо да се приспособявате. Успех в изпити и участия в конкурси. Благоприятно време за обучение. През последната седмица на март трябва да сте по-внимателни в общуването, при работа с документи и информация, особено юнските Раци.


ЛЪВ – не мога да ви обещая спокойствие през този месец, мили Лъвове. Очертава се по-напрегнат и на моменти конфликтен месец март. Уязвимите зони са взаимоотношенията ви с партньори или опоненти, с брат / сестра, съседи или други хора от близкото ви обкръжение. Ще възникват стресови ситуации - нападки от страна на хора, от които най-малко очаквате, юридически спорове при някои от вас. Възможни са неприятни преживявания от различно естество, лични или с друг член на семейството здравословни грижи. Месецът не е подходящ за никакви рисковани действия, нови начинания и връзки, за подписване на важни бизнес договори, за капиталовложения. Избягвайте пътуване на дълъг път. Не се возете в транспортно средство, управлявано от неопитен или употребил алкохол водач. Предпазвайте се от травми и инциденти, особено при работа с електричество и машини.

ДЕВА – месец март по принцип не е от най-късметлийските ви месеци, но ако успеете да се въздържате от крайна критика и да намерите общ език с хората, можете да създадете някои доста перспективни връзки и в бъдещ план заедно да постигнете чудесни работни взаимоотношения и партньорства. В работата при повечето от вас ще е по-натоварено. По-трудно ще им бъде на тези от вас, които по някакви причини са без работа. Бъдете изпълнителни и не оставяте задачите си недовършени. Най-успешни ще са работещите в сферата на изкуството, законодателството и с личен бизнес. Имате шанс да постигнете известност и уважение в обществото. Сега не е добре да правите големи капиталовложения или да взимате пари в заем от финансови институции. Интимните отношения ще останат малко на заден план, но нямате поводи за притеснения. Намирайте време и за почивка.

ВЕЗНИ Венера и Марс във Водолей през този месец при много от вас ще оставят незабравим отпечатък. Ще чувствате прилив на енергия и чувства. Ще постигате по-лесно успехи, ще израствате професионално и ще се изявявате. Любовните и семейни отношения ще са топли и вълнуващи. Повишават се приходите или се появява нова / допълнителна работа, което ще ви накара да се чувствате по-стабилни и удовлетворени. Вашите деца могат да ви накарат да се чувствате горди с тяхно постижение или изява. В някои семейства ще се радват на появата на деца, внуци, сватби, придобивки и други поводи за радост. Младите и неангажираните Везни могат да срещнат нова любов, да поискат ръката на своята любима или най-малкото любовните им връзки да процъфтяват. Добър месец за нови начинания и проекти, за капиталовложения. Опитайте своя късмет и в лотарията, имате шанс за печалби.

СКОРПИОН – труден месец за Скорпионите, изпълнен с предизвикателства и напрежение. Амбициите и желанията ви са твърде силни, но пречките на моменти ще ви изморяват. Ще срещате по-често отпор и неразбиране от страна на околните. На работното място може да е твърде натоварено или отношенията с колегите напрегнати и конфликтни. Възможни са обрати и неблагоприятно развитие по важни за вас въпроси, конфликти, неприятности с властите, травми, оперативни намеси, някакъв здравословен личен или свързан с друг роднина проблем. Грижете се за здравето си, не предприемайте рисковани действия и начинания. Бъдете разумни и малко по-търпеливи, не толкова взискателни и критични с хората и особено с близките си. Вземете мерки срещу обири или пожар, течове в дома. Може да възникнат конфликти с роднини или да предприемете преместване на друго място.


СТРЕЛЕЦ – предстои ви един забързан, но доста по-ползотворен като цяло месец. Сега ще имате възможността да пътувате повече, да общувате с много хора. При някои от вас ще възникне необходимостта от подписване на важни договори, финансиране на проекти, покупко-продажби. Приходите ще се увеличат. Контактите ви ще са ползотворни и ще се чувствате стабилни финансово. Това, от което трябва да се предпазвате е да не бъдете твърде доверчиви към хората. Всички не са така открити и добронамерени като вас. Не споделяйте плановете и личните си тайни с всеки. Работете по-внимателно с документи и ако трябва да подписвате нещо, четете добре преди това написаното. Може да се опитат да ви измамят или подведат. У дома може да възникне необходимостта от малък ремонт. Вземете мерки срещу наводнения от съседи и не допускайте всеки в дома си, да не изчезне нещо ценно.

КОЗИРОГ – изпитвате силна необходимост от финансова стабилност и вниманието ви е насочено към финансовите въпроси. Ще се появяват нови идеи и предложения, а вероятно и възможност за подобряване на финансовото състояние. Контактите са ползотворни. Месецът не е подходящ за рисковани и особено за спекулативни дейности. Препоръчително е да следите стриктно всяка стотинка и да сте по-пестеливи. Сега не е време за разточителства. Възможни са непредвидени разходи около дете. Ако имате бизнес или предстоят проекти с чуждестранни партньори, може да бъдат известно време в застой или да има трудности в осъществяването им на този етап. Месец март е подходящ за уреждане на документи, предварителни договаряния, подписване на договори и споразумения, покупко-продажби, явяване на изпити. Интуицията ви е силна и ще ви предпазва от грешки. 

ВОДОЛЕЙ – ще сте изключително активни, инициативни и борбени през този месец. Вашият чар и магнетичност ще привличат хората и внимание няма да ви липсва. Настроени сте романтично, жадувате за промени и нови преживявания. Имате вътрешна необходимост да промените нещо и във външния си вид – смяна на прическата или цветът на косата, промяна в начина на обличане или някаква козметична корекция. Променяйте каквото и както искате, но с козметичните корекции и други интервенции изчакайте, освен ако не касае някаква спешна хирургическа намеса. Много силен месец за творците. Трудно ще постигате всичко. Дори на моменти напрежението ще ви идва в повече. Имате възможност да печелите добре, но и разходите ви няма да са малко, затова не прекалявайте с покупките и удоволствията. Не предприемайте рискове и се предпазвайте от травми или инциденти. 

Как обичат да се хранят различните зодии?

РИБИ – през месец март много от вас ще се чувстват леко меланхолични, затворени в свой свят и обкръжение. Нуждаете се от почивка и уединение. И е време за това, стига да можете да си го позволите. Ако не можете за излезете в отпуск точно сега, поне намалете за известно време контактите и обърнете внимание на себе си, на своите цели и мечти, както и на най-близките си. Някои от вас може да не се чувстват особено стабилни финансово, а други да изпитват тъга или самосъжаление на моменти. Често ще имате ярки сънища и прозрения, сензитивността ви е засилена. Не позволявайте да ви използват и оказват влияние. Грижете се за здравето си и се предпазвайте от инфекции и измами. Месецът е подходящ за личностно развитие, повишаване на квалификацията с някакви курсове, творчески занимания. Ще ви се отразят добре разходките на чист въздух, спорт и занимания с хобита. 

Марги Паскалева
https://astroamor.wordpress.com/
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД