До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Кристалолечение. Шест кристала, които да използваме в живота си

Кристалолечение. Шест кристала, които да използваме в живота си
Лечението с кристали е алтернативна терапия, включваща използването на скъпоценни камъни за балансиране на ума и тялото. Казва се, че кристалите представляват стабилни енергийни системи, на което се дължат специфичните им качества. Тези енергийни системи помагат за хармонизирането на силно нестабилното енергийно поле на човешкото тяло.

Лечителските свойства на кристалите се отнасят предимно за психическото благополучие – спокойствие, позитивизъм, концентрация, но също така могат да помогнат за по–добър имунитет и контрол на болката.

Вълшебната сила на топаза

Всеки кристал притежава своя специфична енергия, свързана с различни сфери на живота.

Нефрит

Свойства: дълголетие, плодовитост, мъдрост, мир.

Нефритът отдавна се използва за пречистване на тялото – смята се, че помага за отстраняване токсините от тялото чрез стимулиране на филтрационната му система.

Цитрин

Свойства: успех, креативност, увереност.

Цитринът е идеален за предприемачи с уменията си да стимулира мозъка, повишавайки самочувствието, мотивацията и креативността.


Розов кварц

Свойства: любов, връзки, приятелство, плодовитост, възстановяване.

За тези в търсене на безусловната любов за себе си и за другите розовият кварц е добре познат и популярен кристал. Смята се, че трансформира негативните с любящи енергии, предразполагайки хората към прошка и доверие; в допълнение се използва за увеличаване на плодовитостта.

Всичко е енергия. Как да градите собствената си реалност.

Тюркоаз

Свойства: защита, приятелство, любов, баланс, мъдрост, пречистване.

Тюркоазът се използва за защита срещу заобикалящи замърсители и външни влияния чрез засилване на имунната система и се предполага, че притежава противовъзпалителни и детоксикиращи ефекти. Може да стабилизира променливото настроение като настройва чакрите, затова е популярен за успокояване на страхове и изтощение в стресови ситуации.


Чист кварц

Свойства: психически способности, лечение, енергия.

Този кристал е много силен за лечение поради вярването, че представлява енергиен мост между съзнателния и несъзнателния свят. Казва се, че може да задържа и контролира отрицателните енергии, да балансира и пречиства съзнанието и засилва вътрешната сила на човека.

Аметист

Свойства: лечение на ума, тялото и душата

Аметистът също притежава лечебни умения и облекчава стреса, тъгата, премахва негативизма и облекчава мъката. Камъкът често е символ и източник на подкрепа, помага за фокусиране на ума, облекчава главоболията и подпомага медитацията и ползите от нея.

3 забележителни експеримента, доказващи закона за привличането

След като изберете своя кристал е важно да изпратите намеренията си към него, което значи да решите за какво искате да ви помогне. Задръжте кристала в ръка и се фокусирайте върху целите си като тихо повтаряте това, към което се стремите – например: „моля те, помогни да разбера мисията на живота си“ или „моля те, помогни ми да оздравея.

Кристалите периодично се пречистват и зареждат. Подобно на гъба, вашият кристал попива енергийните остатъци от деня ви. За да го пречистите, експертите съветват да го „изкъпете“ в студена вода, след което да ги оставите на прозореца на лунна светлина, за предпочитане на пълнолуние. Когато пълнолунието е твърде далече, можете да ги изчистете с помощта на пясък или натурални соли.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД