Подарък душ-гел 100 мл при покупка на слънцезащитен продукт VICHY или LA ROCHE POSAY. Не важи за промо пакети.
promotions

Изопринозин вече без рецепта под формата на Вируксан сашета!

Изопринозин вече без рецепта под формата на Вируксан сашета!
Вируксан Форте е на основата на инозин ацедобен димепранол. Ако последното химическо съединение не ви говори нищо, то няма как да не сте чували името, под което е далеч по-известно, а именно изопринозин. Изопринозинът е лекарство, познато на медицината от много време с противовирусните си и имуномодулиращи свойства.

Ефективни природни средства при болки в гърлото

Вируксан Форте е инозин ацедобен димепранол под формата на сашета, който се отпуска без рецепта. Притежава антивирусно и имуномодулиращо лекарствено действие, като стимулира антивирусната защита на имунната система.

Препаратът скъсява времето на преболедуване и ускорява възстановителните процеси, като атакува директно вируса, за разлика от други лекарствени средства, влияещи единствено върху симптомите на болестта.

Новата лекарствена форма е изключителна удобна за прием – под формата на саше, което се разтваря в студена вода. Приемът не е обвързан с храненето, може да се приема преди, по време или след хранене, по всяко време на денонощието.

Вируксан Форте е подходящ за възрастни и юноши, които не страдат от заболявания, свързани с имунен дефицит.

Една опаковка от препаратът Вируксан Форте съдържа 24 броя сашета, което е напълно достатъчно за един курс.

Помогнете на тялото си да се пребори с инфекциите

Изопринозин е старо лекарство, с което медицината работи от много време, но от началото на ковид-19 пандемията употребата му значително нараства поради бързият антивирусен ефект, наблюдаван при започване на прием още в началото на болестта.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения