afya
contacts
contacts
За въпроси: sales@afya-pharmacy.bg
profile
Потребителски достъп
Продукти Разширено

Хороскоп за Октомври 2021 от Марги Паскалева

Хороскоп за Октомври 2021 от Марги Паскалева
ОВЕН – скъпи Овни, през този месец звездите ще ви изправят пред предизвикателства и е необходимо да се въоръжите с търпение, за да минете през тях по-леко. Слънцето и Марс във Везни могат да провокират директни сблъсъци с противници или партньори. При някои от вас е възможно и разрешаване на юридически проблеми. Ретроградният Меркурий до 18 октомври изисква да направите ревизия и някои корекции по документи, както и да се опитате да подобрите отношенията си с някого. Периодът не е добър за вас за подписване на нови договори, за нови дейности, покупка на автомобил или техника. До 19 октомври можете да преподпишете договори или да подмените документи, чийто срок изтича, да извършвате ремонтни дейности в дома или по автомобила. След 7 октомври Венера в Стрелец има много положително влияние за връзките, любовта и финансовото състояние.

ТЕЛЕЦ – през първата седмица на октомври някои от вас може все още да чувстват неудовлетвореност в партньорствата и финансова нестабилност. На работното място ще срещате по-често неразбиране и липса на подкрепа от страна на колегите. Може да сте затрупани с работа и ангажименти, да се забавят поръчки и да възникват трудности. Сега е добре да довършите изостанали задачи, да поправите минали допуснати грешки в работата си или в отношенията с колеги. Бъдете изпълнителни и концентрирани, ако искате да запазите настоящата си работа. Можете да разчитате на подкрепа от страна на висшестоящи лица и шефове. Грижете се за здравето си и ако е необходимо извършете нужните медицински изследвания. До 19 октомври периодът не е добър за операции. Уязвими са нервната ви система и бъбреците. Стремете се към повече отстъпки и бъдете по-адаптивни.

БЛИЗНАЦИ – месец октомври е един от най-добрите месеци за вас през тази година, скъпи Близнаци. Всичко, с което се захванете, ще бъде успешно. Ще получавате само подкрепа от хората. Много от вас ще се радват на постиженията на своите деца, на повече романтика в любовта, на много поводи за семейни празници. Ако сте любители на игрите „на късмета“, опитайте шанса си, току виж сте спечелили изненадващо за всички. Ще печелят победи също политиците, ще печелят награди творците и ще жънат успехи спортистите. Само не започвайте нищо ново до 19 октомври. Ретроградният Меркурий изисква да се обърнете назад, да се вгледате в себе си и да коригирате минали грешки, дори в поведението си. Не е изключено да срещнете стара любов, да подновите минала интимна връзка с някого. Не забравяйте да обръщате повече внимание и на децата си. Творете и се забавлявайте на воля.

Как да прелъстите всяка зодия само с едно изречение

РАК – мили Рачета, месецът няма да е лек за вас. Ще трябва да преодолеете трудните моменти и предизвикателства. При някои от вас може да възникнат конфликти в дома или с роднини, а при други – необходимостта да се погрижат за член от семейството. Не са изключени промени в местоживеенето, ремонти в дома, продажба ни недвижим имот, загуба на имот или затруднение при изплащане на ипотечен кредит. Можете да разчитате на подкрепа от страна на партньора си. Но се стремете да не изливате гнева си върху него от напрежението. Работата ще ви носи удовлетворение и приходи, които ще са важни за вашата стабилност. Вземете превантивни мерки срещу кражби и обири в дома си, особено ако отсъствате по-дълго. Най-доброто, което можете да направите за отработване на предизвикателните звездни аспекти, е да ремонтирате дома си и преподредите гардероба си.

ЛЪВ – през този месец можете да отдъхнете малко и да се насладите на приятните моменти и положителни преживявания. Сигурно не ви се вярва, но сами ще се убедите. Очакват ви много контакти, подновяване на договори, продажби, пътувания, разрешаване на важни въпроси с роднините. При всеки човек е строго индивидуално, но това са основните най-общи тенденции. До 7 октомври внимавайте с парите и партньорствата. От 8-ми навлизате в по-добър период с възможности за повече придобивки и по-топли интимни отношения. До 19 октомври не купувайте нова техника или автомобил, не подписвайте нови договори. Можете да преподпишете съществуващи, да подмените документи с изтичащ срок. Това е наситен с романтика месец за младите и свободните Лъвове. Ако имате възможност, организирайте си пътешествие до някое романтично местенце. Няма да съжалявате.


ДЕВА – някои от вас ще са ангажирани с разрешаването на важни финансови дела или с наследство. След 8 октомври бъдете по-пестеливи и разумни в харченето. Могат да възникнат неочаквани разходи, а не е изключено да има и забавяне изплащането на заплати или хонорари. Важно е да си направите ревизия на наличните ресурси и преоценка на важните за вас неща. Достатъчно сте практични и организирани, затова не мисля, че ще бъде проблем за вас. На работното ви място може да се очакват някакви структурни промени или съкращения, които да се реализират по-вероятно през декември или януари следващата година. Бъдете по-гъвкави и изпълнителни в работата. Между 25 и 30 октомври не се доверявайте на примамливи предложения. Предпазвайте от измами, финансови загуби и разочарования в партньорствата. Ще сте доста натоварени с работа и ангажименти.

Ако зодиакалните знаци притежаваха суперсили…

ВЕЗНИ – вие ще сте заредени през този месец с много енергия и ще подхождате доста по-смело от обикновено. Марс във вашия знак ще направи ежедневието ви динамично и наситено с преживявания. Привлича ви всичко красиво и стойностно, тъй като сте ценители и естети. Но до 19 октомври не правете големи капиталовложения, планови операции и естетични корекции (дамите), не купувайте техника. Добре е да довършите някои започнати задачи до 19-ти, а не да стартирате нови. От 7 октомври Венера в Стрелец ще ви вдъхновява повече и ще разпалва чувствата ви. Ще се радвате на добри взаимоотношения с вашите роднини. Някои от вас ще попътуват за кратко, други ще имат вълнуващи и интересни контакти, които на по-късен етап обещават приходи и придобивки. Не споделяйте плановете си. Рисковете трябва да са добре обмислени и разумни, не действайте твърде импулсивно.

СКОРПИОН – настроени сте романтично и се стремите да изглеждате привлекателни и малко загадъчни, което няма да остане незабелязано. Нуждаете се от одобрението на хората, но и очаквате много повече. Максималисти сте, няма средни положения. Бъдете по-умерени в желанията и чувствата си. След 20-ти фокусът се измества и приоритет ще са децата и работата. Възможни са повече разходи, неудовлетвореност от партньора или от работата. Предпазвайте от интриги на работното място. Имате възможност да печелите по-добре, но и разходите може да са повече. Все пак поводи за радост и семейни придобивки няма да липсват. Добри новини в последните дни на месеца. Грижете се добре за здравето си, уязвими са бъбреците. Пийте достатъчно течности и не прекалявайте със сладките и тестени храни. Направете ревизия на приятелския кръг, преразгледайте своите цели и приоритети.


СТРЕЛЕЦ – предпазвайте се от конфликти и неприятности с партньори. Някой ще се опита да ви злепостави и действа задкулисно. Не се доверявайте, всички не са директни и щедри като вас. Направете цялостна преоценка в бизнеса си и довършете някои належащи задачи. Работете по-внимателно с документи и информация. Не предприемайте преди 19-ти нови начинания. След 8 октомври ще ви изненадат приятни срещи със стари познати и могат да се възобновят стари предложения, които поради непредвидени обстоятелства са останали в застой. Обмислете и планирайте всичко, изчистете неяснотите и ако имате желание да осъществите някаква идея, направете го след 19-ти. Венера след 7 октомври ще ви носи повече позитиви и приятни емоции. Изпитвате желание за развлечения и романтика. Не прекалявайте с харченето през последната седмица, възможни са финансови затруднения.

КОЗИРОГ – този месец за вас ще е по-напрегнат, най-вече в работата или бизнеса ви. Не влизайте в конфронтация с висшестоящи лица и началниците ви. Работете стриктно и отговорно. При някои от вас не са изключени документални проверки и финансови ревизии, а при други – подновяване и преподписване на важни договори със задгранични партньори. В края на месеца бъдете по-гъвкави и отстъпчиви в отношенията с всички хора. Не давайте повод за ревност на интимния си партньор и споделяйте повече своите чувства и желания. Пазете имиджа си на работното място. Направете преоценка на целите си и бъдещото си развитие. Погрижете се при необходимост за ваш родител или друг роднина, който може да има нужда от вашата помощ и подкрепа. Вие сте трудолюбиви и издръжливи по природа. Не се поддавайте на провокации, не рискувайте и всичко ще отмине така, както е дошло. 

Ако зодиите притежаваха суперсили… част 2

ВОДОЛЕЙ – месец октомври за вас е наситен с много контакти, пътувания и дейности, свързани с реклама, задгранични партньори, търговия, разрешаване на документални въпроси. Имате възможност да разрешите и изчистите недовършени дела и взаимоотношения. При някои от вас може да се появят хора от миналото, стари предложения, на които не сте обърнали преди внимание. Обмислете ги и не започвайте нови дейности преди 19-ти. При други акцентът и трудностите ще бъдат в интимните отношения или с децата. Върнете се назад в миналото и направете преоценка на вашите действия и поведение. Имате шанс след 7-ми да подобрите взаимоотношенията си с близък човек, стига да сте наясно какво точно искате и към какво се стремите. До 19 октомври не подписвайте нови договори, не взимайте заеми и банкови кредити. Добър месец за корекции, ревизии в пряк и преносен смисъл, за събиране на информация, за обучение и развиване на уменията.  

РИБИ – през този месец може да възникнат финансови затруднения и необходимостта да разрешите неразрешени парични или наследствени дела. Възможно е да има забавяне на заплати и хонорари. Ако имате кредит, не е изключено да имате затруднения по внасянето на вноската. Бъдете по-пестеливи. Добър месец за изчистване на стари задължения, ремонти в дома, рефинансиране на кредит или подмяна на документи, за разрешаване на минали отношения или съдебни спорове. Предпазвайте се от конфликти с партньори и опоненти, бъдете по-адаптивни. Можете да разчитате на подкрепата от страна на ваш приятел или друг авторитетен човек. Около 23-24 октомври се предпазвайте от кражби и финансови измами. След 23-ти ще имате повече работа и възможности за по-добри приходи. Ще получите добри новини от далече и ще се появят по-добри предложения за бъдещото ви развитие.  

Марги Паскалева
https://astroamor.wordpress.com

Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения