До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Безплатни онлайн прегледи от Шуслерови терапевти

Безплатни онлайн прегледи от Шуслерови терапевти
Първият виртуален медицински център по Шуслерова терапия отвори врати с кампания за безплатни прегледи – подарък за пациентите във връзка с честването на 200-годишнината от рождението на д-р Вилхелм Шуслер.

От 21-ви август до 30-ти септември 2021 г. водещи Шуслерови терапевти ще провеждат безплатно онлайн прегледи на платформата Healee – тук.

Грижа за кожата през лятото със солите на д-р Шуслер

Във виртуалния център по Шуслерова терапия пациентите могат да направят професионална консултация с най-опитните дипломирани Шуслерови терапевти от различни специалности – УНГ, педиатрия, вътрешни болести, неврология, неонатология и др.

Консултациите ще се осъществяват сигурно, бързо и лесно чрез приложението Healee. То може да се свали и да се направи регистрация на мобилен телефон (за Android и за iOS) или да се използва десктоп версията на приложението - app.healee.com.

Кампанията за безплатни прегледи е възможност за пациентите да се свържат с опитни специалисти от цяла България. Вече над 10 години приложението на оригиналните Шуслерови соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU) е неизменна част от терапевтичната практика на успешните лекари и фармацевти у нас.

Терапията с Шуслерови соли е създадена в края на 19-ти век от немския лекар д-р Вилхелм Шуслер (роден на 21 август 1821 г.), който изследва минералния баланс като ключов фактор за човешкото здраве. Д-р Шуслер разкрива ролята на минералите в човешкия организъм – наличието им в клетки и тъкани, тяхната физиологична функция и асимилирането им в тялото.

Терапията на д-р Шуслер се основава на идеята, че болестите възникват в резултат на минерален дисбаланс в клетките. В резултат на своите изследвания той открива дванадесет функционални средства – минерални соли, станали популярни като 12-те Шуслерови соли.

Хомеопатия и Шуслерови соли при грип и настинка

Оригиналните Шуслерови соли се произвеждат от Немския хомеопатичен съюз (DHU) в съответствие с технологията и изискванията на д-р Шуслер, като преминават през строга производствена регулация, отговаряща на всички GMP стандарти. Този начин на производство гарантира високата усвояемост и бързото достигане на минералите до тъканите и клетките, нуждаещи се от тях. Осигурява максимална активност на солите и постигане на бързи и ефективни резултати.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД