До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Нощта на Зимното слънцестоене е доста специална

Нощта на Зимното слънцестоене е доста специална
Днес е най-дългата нощ, която съвпада с друго интересно събитие – за пръв път от векове планетите Сатурн и Юпитер се доближиха една до друга в първия градус на Водолей. Това явление се нарича „Велико съединение“ или „Кралски съвпад“, според астрономите. Двете планети са в такава близост, че изглеждат като една ярка звезда.

Всичко е енергия. Как да градите собствената си реалност.

На днешния ден настъпва Зимното слънцестоене и се счита за началото на астрономическата зима. От утре денят започва постепенно да се увеличава, а това се свързва с началото на нов годишен цикъл, промените в природата и носи надежда за добра реколта. Със Зимното слънцестоене енергията в природата също започва да нараства, времето за обновяването и пробуждането на природата е започнало.

Астролозите пък смятат, че 21 декември е от решаващо значение за следващите няколко години, тъй като от днес започва нова ера, известна като „Ерата на Водолея“. Периодът, който предстои, се очаква да е наситен с много промени и да се извърши преход от старото към новото.

Още преди много години Петър Дънов споменава Ерата или Епохата на Водолея. Според Учителя Дънов, в момента, в който започне Епохата на Водолея, ще се случат много неща, които ще променят живота и мисленето на хората на планетата.

Съвпадението между двете важни събития Зимното слънцестоене и доближаването на Юпитер и Сатурн, бележи днешната дата с много силен енергиен заряд. Енергията днес Ви дава шанс да промените живота си, ако имате желание, както и да вземете правилните решения.

Как да се самолекуваме чрез собствената си енергия

Ако Ви се струва, че сте в труден период от живота си, следвайте знаците от съдбата и се доверете на интуицията си. Така ще намерите изход от трудната ситуация и ще привличете щастието. За да укрепите енергията, опитайте се да бъдете в хармония със себе си и с външния свят.

Снимка: Aaron Burden on Unsplash
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД