До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Кой цвят на какъв тип жена отива най-много

Кой цвят на какъв тип жена отива най-много
Всяка жена има свой любим цвят или нюанс, когато избира коя дреха да облече. Но дали този цвят стои добре на всяка дама - това зависи както от цвета на косата и очите и, така и от нейния тен.

Ето няколко съвета как чрез цвета на дрехата си, бихте могли да подчертаете още повече своята красота и излъчване:

Модната палитра от цветове за сезон есен-зима 2020-2021

Зеленият цвят отива много на русите жени. Те могат да носят всички оттенъци на този цвят. Тъмнокосите със сини очи изглеждат добре в морско-зелено, а жените със зелени очи – в резедаво.

Сивият цвят подхожда на жени с много тъмни или много светли коси. Тъмнокосите обаче трябва да оживят сивия цвят с бяло, а пък русите – с розово.

Кафявият - Русите жени изглеждат много добре в червеникавите оттенъци на кафявото. Жълтеникаво-кафявият цвят е подходящ за червенокосите и чернокосите, с изключение на тези със зелени и сини очи.

Жълтият цвят с меден оттенък е много подходящ за тъмнокоси. За руси жени се препоръчва жълто-зеленият цвят (липовия цвят). За чернокоси с тъмни очи са подходящи всички тонове на жълтото, дори и най-крещящите.

Червеният и розовият цвят са подходящи за руси и чернокоси жени, особено за вечер. Не бива да се забравя, че цветът на червилото за устни трябва да бъде в същия цвят като цвета на роклята или мантото (розово или червено).

Тъмносиният цвят вечер губи цялото си очарование и прави всяка жена, независимо дали е чернокоса или руса, червенокоса, с мургава или светла кожа, да изглежда изморена и безцветна. Този цвят е най-подходящ за русите и побелелите жени. Тъмнокосите трябва да го носят обезателно със светли гарнитури, най-добре в съчетание с бяло.

Белият е цвят за всички, но най-добре изглеждат в него жените с тъмни коси и мургав тен. Той отива добре и на русокосите, червенокосите и жените с бели коси – при условие, че кожата им е свежа.

Няколко уникални черти на червенокосите, освен косата

Черният е също един от цветовете, който подхожда на повечето жени. Блондинките със светла кожа могат да носят както матово черно (вълнени платове), така и блестящи черни платове (коприна, сатен, тафта). Брюнетките и жените с много черни коси трябва да оживят матовите черни платове с някое украшение или с по-светли допълнения (бяла яка или бели биета).

По материали от сп.Жената днес – брой 10 от 1968 г.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД